Yle: MV-lehti on kadonnut verkosta

Yle.fi uutisoi, että MV-lehti on kadonnut verkosta.

Juha Korhonen.

MV-lehden päätoimittajana esiintynyt Juha Korhonen kertoo pettyneensä MV-lehteen. Hän kertoo tuntemuksistaan “Venäjän Facebookina” tunnetussa VK-palvelussa. Korhosen postauksen on jakanut myös MV-median VK-tili.

Korhonen kirjoittaa:

Mul on nyt niin pahasti menny hermo.. et Mv on nyt kiinni. perustakaa oma lehti! mun rahoja ei tohon enää tuhlata, et saan vaan paskaa.”

Lähde: yle.fi (Tatu Kuukkanen 15.5.2018)

tamtam@urkki.net

Comments

comments

19 Replies to “Yle: MV-lehti on kadonnut verkosta”

 1. Pitäsköhän nauraa vai itkeä.. Vähä kieltämättä vituttaa mutta ku rehellisiä ollaan onhan meillä murkku, ja sielä on useita mecioita ja itse uskon että kohta on yksi uusi media jälleen.. Vittumaiseen kohtaan vaan ku vaalit just tulos, sillon näillä vaihtoehto medioilla on käyttöö

  1. Tätä ei Janitskin tajunnut myydessään MV:n Korhoselle. Korhonen olikin vain myyrä, joka oli palkattu ajamaan alas MV. Pelkkä bulvaani suuremmille toimijoille. Ja niin kuin Janitskin luotti Korhoseen!

 2. Ikävä juttu, mutta taustalla varmaan suvakkien ja viranomaisten häirintä. Jessicar ovat hurmiossa onnistuneesta nitistämisestä, mutta vastarinta muuttaa muitoaan toiseen julkaisuun. Urkinkin suosio kasvaa.

 3. Juha on tästä kertonut youtubessa ja kyllä se taitaa olla niin että omat koirat purivat, toivottavati Juha jatkaa kaikesta huolimatta.

 4. Vähän vaisustihan tuonnekin lopussa uusia juttuja tulikin. Päivän kuvat ja videokin olivat monta viikkoa ne samat kuvat ja videopätkät.

 5. No joo eikös se janitskin laittanaut myös MV-lehden kiinni aikoinaan kun paloi käämit.

 6. Ei ollut Moskovan tiliä ei ruplasalkkua. Jessicat ja kumppanit onnistuivat kuitenkin ensimmäisessä askeleessaan kohti fasismia ja totalitaarista yhteiskuntaa.

  Tyhminä ja yksinkertaisina ihmisinä eivät ymmärrä että kun suun tukkii, seuraa siitä vain että paine kerääntyy ja kasvaa… lopulta alistettujen tukahdutettu raivo etsii jonkin muun purkautumiskanavan. joka ei yleensä ole niin demokraattinen. Näin on historiassa käynyt aina eikä ole mitään syytä olettaa että nyt kävisi tosin.

  Vain vapaa ja avoin yhteiskunta voi kestää ja vapaa ja avoin yhteiskunta kestää erilaiset mielipiteet.

  Tämä tie ei ole hyvä tie.

 7. Siinä vaiheessa, kun kommentointi mahdollisuus poistui tajusin vasta MVn alamäen. Aikaisemmin vaikka uutinen/juttu olisikin ollut köykäisesti kastattu totuus ja asiat löytyivät kommenteista.
  Voittivatkovat nyt suuriäänisimmät suvakit?

  1. Miksei siellä voinut olla kommentointi kuten täällä, että ei mitään vitun facebook lisäosan kautta. Itseäni ei vaasikirjat kiinnosta, enkä tule sinne koskaan liittymäänkään.

 8. rkkuutiset sama juttu. Viimeisin artikkeli tehty 14-päivä. Olisiko sattuma?

 9. Oi Luojani, tämä on kaiken loppu! Elämä on kadottanut merkityksensä, on vain tyhjää…

 10. Onko tosiaan noin että omat purivat? Tästä olisi hyvä olla jotain faktaa? Vai onko kyseessä myyräntyö? Harmi sinänsä, että mv-lehdellä on suuri lukijakunta ja sielläkin oli uutisointia mitä muualla ei ollut suomenkielellä.

  Jo nyt jotain voitte ottaa opiksi, niin rivit on suoristettava ja otettava mallia vihollisen kompromissikyvystä ja toistensa tukemisesta!

 11. Liian tylsää hommaa tuo MV:n tekeminen kun on noin turhautunut. Ehkä on Juha väärällä alalla. Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. Aivan naurettavaa sulkea koko lehti jonkin muutaman paskanpuhujan takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *