Yksinhuoltaja-Katja: Suomalainen mies on rasisti, kun ei halua naista, jolla on “väärän värinen” lapsi

“Väärän värinen” lapsi. Viitekuva.

Terveydenasialla.com julkaisi “Katjan tarinan”:

Olen 30-vuotias helsinkiläinen yksinhuoltaja ja minulla on neljävuotias lapsi. Lapsen isä on menehtynyt. Suruaika alkaa olla ohi, ja viime aikoina sitä on tullut miettineeksi, että elämän täytyy varmaankin jatkua, enkä voi viettää sitä lopun aikaani ilman toista ihmistä, parisuhdetta.

Se miksi kirjoitan tämän tarinan on se, että jo lyhyet yritykseni parisuhdemarkkinoilla ovat päätyneet hyvin nopeaan. Vaikka asioita ei minulle aivan suoraan sanotakaan, niin osaanhan minä nyt laskea, että yksi plus yksi on kaksi.

Syy on se, että minulla on kotona ”väärän värinen” lapsi. Näin minulle eräs rohkaistui sanomaan, muut ovat vain kadonneet hiljaa.

Yksinhuoltajaäitinä eläminen on handikappi, tämä on ihan totta. Et voi miettiä, että olisit samalla viivalla muiden naisten kanssa, jos sinulla on toisen miehen kanssa tehty lapsi. Et sitten mitenkään.

Tällä tarkoitan, että luonnollisesti voit löytää seuraa, onhan myös yh-isiä. Mutta jos satut rakastumaan johonkin mieheen, on aina suuri kynnys sille, että hän aloittaisi parisuhteen kanssasi, kun kuulee että sinulla on lapsi. Yritän sanoa sen kyllä mahdollisimman varhain.

Jos sinulla on tummaihoinen lapsi, se näyttää olevan suurimmalle osalle suomalaisista miehistä ihan selvä turn off. En ole sanonut että minulla on afrikkalaista geeniperimää oleva lapsi, mutta kun tapailemani kumppani on hänet nähnyt, se on sitten tullut sitä kautta selväksi.

Viimeisen puolen vuoden aikana kolme kertaa minut on siististi jätetty tämän tapahtuman jälkeen. Ensin on tullut välttelyä, kiireitä, sitten yhtäkkiä vain ”emme taida olla toisillemme sopivia”. Osaan kyllä laskea yhteen asioita.

Olen surullinen, että suomalainen mies on näin rajoittunut. Adoptoivathan parit lapsia muista maista.

Onko ennakkoluuloisuus ja rasismi meissä niin syvällä, ettemme voi katsoa asioita laatikon ulkopuolelta?

Olen ehkä saamassa töitä Ruotsista, ja harkitsen vakavasti, että perheemme muuttaa sinne. Siellä luulen saavani tuntea olevani normaali perheenäiti.

Mitä pahaa tummaihoinen lapseni on tehnyt? Sitä mietin monesti hiljakseni.

Lähde: terveydenasialla.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

19 Replies to “Yksinhuoltaja-Katja: Suomalainen mies on rasisti, kun ei halua naista, jolla on “väärän värinen” lapsi”

 1. Ei eronneet kiinnosta ketään normaalia miestä, oli heillä minkä värinen lapsi tahansa tai ei lasta ollenkaan.

 2. Joo ja jos tää eksä sattuisi olemaan elossa,niin jo se riittää ei kukaan täys päinen rupee taistelemaan Naisesta niiden kanssa kun tietää mitä tulee tapahtumaan eikös islamissa kivitetä kuoliaaksi aviorikoksesta

 3. Katjan kandee tosiaan yritää päästä ruottinmaalle, siellä nyt sattuu olemaan runsas kirjo kaiken värisiä slarvan wemppajia,nehän ei ole turhan tarkkoja mihin fyllimakkaraan joponsa sujautaa..

  1. Eikös Suomessakin ole tarpeeksi ei-suomalaisia miehiä joista sitten valita? Vai eikö onnaa edes ulkolaisen miehen kanssa? Siinä tapauksessa pitäisi kysyä, miksi sanoa suomalaista miestä ennakkoluuloiseksi ja rasistiseksi?

 4. “Mitä pahaa tummaihoinen lapseni on tehnyt? Sitä mietin monesti hiljakseni.”

  Lapsi ei ole tehnyt mitään pahaa. Miettisi paremminkin mitä itse on tullut tehtyä.

 5. Jospa valitset uuden puolison näistä insinööreistä tms. joita on saapunut tänne paikkaamaan työllisyyden tarpeita. Todellisuudessa heistä alle 10% työllistyvät kymmenen vuoden kuluessa.

 6. Moni mies ei halua uittaa slarbaansa samassa kolossa missä on käynyt joku kehitysmaalainen. Pthyi helvetti ajatuskin. Ei suomalaista äijää kiinnosta matupatjat ja nyt on valkoisen heteromiehen syy kun ei tod.näk rantavalas kelpaakaan enää. Uikuti uikuti ja osoitellaan muita syyttävällä sormella eikä vahingossakaan katsota peiliin.

 7. “suomalainen mies on näin rajoittunut” -Eli emme saa yleistää kunniakansalaisten kohdalla, mutta suomalaisen ollessa kyseessä yleistys muutaman tapauksen jälkeen on ok, vaikka ko. henkilöistä vain yksi sanoi syyksi “väärän värisen lapsen”. Eli YKSI varmistettu tapaus, loput arvioitu olevan samanmielisiä. Tätä selvempää rasismia suomalaista kohtaan ei edes teoriassa voi olla. OPETTAKAA NYT TYHMÄLLE, ETTÄ MITEN TÄMÄ LOGIIKKA TOIMII! Onko eriväriset arvokkaampia kuin valkonaamat?

 8. Mitä suomalainen mies luonteelleen voi, jos asia tökkii miestä, niin se tökkii. Rasistiksi on niin helppo leimata. Ei luonnossakaan eri eläilajit keskenään pentuja tee. Eihän se lapsen vika tietenkään ole.

  1. Luonnossa leijonauros tappaa naaraan toisen kanssa hankkimat poikaset….

 9. Kyllä joku koodari mielellään rupeaa isukiksi, kunnes paperit ilmaiseen elämään ovat valmiit..

 10. Jopa joo. KAIKKI suomalaiset miehet on rasisteja, koska KOLME on rasisteja tai kypsyneet em. naiseen. Ruotsi on hyvä valinta, koska kukaan ei uskalla olla rasisti.

  Minä olen rasisti, mutta minulle ei ole ongelma lapsi tai sen väri/rotu.

 11. On mennyt mustan valitsemaan aiemmin ja nyt haluaisi kumppanikseen toisen “ihmisen” ja sitä sitten haukutaan juuri valkoisia miehiä luonnollisesti oman rodun evolutiivisesta suosimisesta… Olisko niin, ettei musta mies enää kelpaa vai ettei mustalle miehelle kelpaa vieraiden miesten lapset, oli rotu mikä tahansa? Ei ole kokeillut kaiken maailman kolmansia sukupuolia vielä, kun kerran “ihmistä” hakee?

 12. Yksinhuoltaja-katjalla on nyt ilmiselvästi mennyt sekaisin mikä on rasisti ja mikä on realisti.

  1. Eikä ole ainut suomessa, kyllä sitä rasisti natsi huutoa riittää, kun puhutaan totta ja ajatellaan järkevästi.

 13. “Jos sinulla on tummaihoinen lapsi, se näyttää olevan suurimmalle osalle suomalaisista miehistä ihan selvä turn off. En ole sanonut että minulla on afrikkalaista geeniperimää oleva lapsi, mutta kun tapailemani kumppani on hänet nähnyt, se on sitten tullut sitä kautta selväksi.

  Viimeisen puolen vuoden aikana kolme kertaa minut on siististi jätetty tämän tapahtuman jälkeen. Ensin on tullut välttelyä, kiireitä, sitten yhtäkkiä vain ”emme taida olla toisillemme sopivia”. Osaan kyllä laskea yhteen asioita.

  Olen surullinen, että suomalainen mies on näin rajoittunut. Adoptoivathan parit lapsia muista maista.

  Onko ennakkoluuloisuus ja rasismi meissä niin syvällä, ettemme voi katsoa asioita laatikon ulkopuolelta?”

  .

  Menes nyt muslimimaihin katsomaan, jos Suomen miesten enakkoluuloja ja rasismia haluat välttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *