Video: Loukkaako Riku Rantala Ulla Appelsinin ja Timo Haapalan kunniaa?

Riku Rantala.

Riku Rantala esittää masturboivia Ulla Appelsinia ja Timo Haapalaa.

Toimittaja Ulla Appelsin.
Toimittaja Timo Haapala.

Lähde: YouTube

tamtam@urkki.net

Comments

comments

10 Replies to “Video: Loukkaako Riku Rantala Ulla Appelsinin ja Timo Haapalan kunniaa?”

 1. Kaarnavene ei kanna, ja töpöjaloilla ei pitkälle pötkitä. Mutta yrittäähän
  Riku vimmatusti. Nytkin hän on siirtämässä itsensä häpäisyn aivan uusille
  “leveleille”.

 2. Turvallisintahan Rikun olisi pysyä lestinsä kanssa lestissään, ei järsimässä aavikolla ilmakuivattua kamelin otsanahkaa.

 3. Rantalan anaali-infektio on levinnyt pieniin aivoihinsa aikoja sitten. Naurettava kommunistipelle.

 4. Hitsi mitä roskaväkeä, kaikki samaa pellelaumaa. Ei ajatusta ei järjen valoa, pelkkiä puhuvia päitä, tyhjiä sellaisia. Mutta näillä tuntuu riittävän myötänaurajia, kuten vaikkapa koulukiusaajilla.

 5. Mitä lie tuossa vasemmistopuolueen jäsen Rantalan paidassa lukee, tasan samanlaisen paidan olen nähnyt kuvassa jossa ISIS sotureita poseerasi.

  Se ei tietty olisi yllätys jos (VAS) Rantala kannattaisi päitä katkovia uskonsotureita, lienee kaikki Madventuresin aikoina nautitut päihteet syöneet aivotoimintaa pikuhiljaa kohti nollaa.

 6. Rantalalla on mikrokivekset, pikkupojan pikku pallit aikuisen miehen ruumiissa. Tämä huvittava näky näkyi madventuresin ihmissyöjäheimojaksossa.

 7. Tämä turhapää jaksaa jauhaa omaa paska-agendaansa. Vouhkaa niistä, jotka protestoi erinäisiä kulkueita, eikä ymmärrä että suurimmat marssiprotestoijat löytyy omasta leiristä. No, kaikkea pitää yrittää. Tuollahan tuo elää.

 8. Loukkaa joo tietämättä mitä, ketä ja mistä loukkaa. Totuus ja valhe ovat menneet mediassa ja valhemediassa keskenäään sekaisin. Kumpikin syyttää toisiaan samoilla sanoilla valemedia onkin se totuusmedia ja toisinpäin. Totuus onkin osatotuus, josta tuleekin osavalhe. On tää hienoa aikaa elää – not.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *