Video: Laura Huhtasaari – Olen sanaton!

Junes Lokan versio asian ytimestä.

Laura Huhtasaari jauhottaa perusteellisesti median ja suvakit!

Lähde: YouTube/ Laura Huhtasaari

tamtam@urkki.net

Comments

comments

5 Replies to “Video: Laura Huhtasaari – Olen sanaton!”

 1. Saattoi jauhottaakin jotakin, tietäisin jos olisin viitsinyt kuunnella toisekin minuutin.

 2. Media vaan tikunnokkaan. Se ei ole ollenkaan arvioitu ja tarkasteltu riittävän laajasti ja kriitisesti.
  Kuka kertoisikaan tästä ongelmasta, kun median tehtävä olisi kertoa siitä.

  KAikki tällä wannabejenkkilässä lähtee jenkkilän ajatushautomoiden ja eliitin metkuista ja siellä mm. mediaomistus on keskittynyt todella harvalle yritysjoukolle, joiden päätävissä elimissä on aivan silmiinpistävän suurella osuudella tietty heimo. Sama heimo, jota vuosisatojen ajan on vainottu, poispotkittu ja huijareiksi syytettty. Mikä ihmisiä vaivaa, kun silmä ei erota modernia ison rahan kusetusta.

  Suomen mediat sitten. wannabeenä ollaan samassa systeemissä mukana ja onhan se heimo Bonnierin ja Sanomienkin taustalla. Että sellaista. Olkaapas varovaisia siellä ruudun toisella puolella.

 3. Julkaisemme Ylestä lähetettyjä kirjoituksia, vastineita ja oikaisuja. Tämä vastaus on julkaistu Aamulehdessä, Turun Sanomissa ja Kalevassa 25.4.

  Tuija Heikkilän (Tv-sivut AL, TS, Kaleva 21.4.) viittaus vanhoihin opetusohjelmiin Ylen ainoana tarjontana ei pidä paikkaansa. Oppiminen on nostettu Ylen strategiassa yhdeksi julkisen palvelun neljästä päätehtävästä. Jatkossa Yle kehittää oppimisen sisältöjään edelleen.

  Oppia voi monin tavoin ja oppimiseen on useita väyliä. Yle on vienyt oppimisen sisältöjä verkkoon, koska näin sisällöt parhaiten tavoittavat käyttäjät niin meillä kuin muuallakin. Mediankäytön tavat ovat muuttuneet.

  Yle rakentaa lähivuosina lisää oppimisen palveluja, sillä suomalaiset tarvitsevat uusia kansalaistaitoja. Erityisen luonteva sarka Ylelle on mediakasvatus, mediataidot ja medialukutaito. Esimerkki nykyisistä mediakasvatuksen muodoista on suuren suosion saanut Yle Uutisluokka, joka tukee koulujen ja koululaisten mediataitoja. Toinen esimerkki äärimmäisen suositusta ja käytetystä oppimisen verkkopalvelusta on Abitreenit, joka tavoittaa vuosittain abien koko ikäluokan.

  Ilkka Lehtinen
  Päällikkö
  Yle Asia

 4. ensimäine koulu Ylen tv saitin
  Huom……………………………
  OPETUSOHJELMAT
  https://yle.fi/aihe/termi/yle/18-19158
  Löytyy Hups
  Jessikka Aro Uutisluokka LIVEssä: En anna ulkopuolisen uhan vaikuttaa työhöni
  25.09.2016 YLE UUTISLUOKKA
  Ensimmäisen Uutisluokka LIVEn aiheena oli sananvapaus. Videolla muun muassa trollaamisesta keskustelevat

  toimittajat Jessikka Aro

  ja -Ruben Stiller.*
  PYÖREÄ PUNAINEN VASEMALLE KIIKUVA PÖYTÄ

  Uutisluokka LIVE
  https://areena.yle.fi/1-3675008?autoplay=true
  Sananvapaus
  30 minti 13.9.2016
  Yle Uutisluokka LIVE on koululaisille ja opettajille suunnattu ohjelma, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita kriittiseen medialukutaitoon liittyen. Ensimmäisen Uutisluokka LIVEn aiheena on sananvapaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *