Video: Laura Huhtasaaren mielestä profeetta Muhammedia pitää saada sanoa pedofiiliksi

Laura Huhtasaari sanoo suorat sanat Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöksestä, joka sotii historiaa ja totuutta vastaan.

Ilkka Jauhiainen.

Lauran mukaan toimittaja Alma-Median Ilkka Jauhiainen kirjoittelee pehmoisia.

Lähde: YouTube/ Laura Huhtasaari

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Video: Laura Huhtasaaren mielestä profeetta Muhammedia pitää saada sanoa pedofiiliksi”

 1. Mitä se siionisti rasisti natsi taas huutelee!
  Islamin kunniaa ei saa loukata edes faktoilla! Pedofilia , perhe väkivalta, kunnia murhat, orjuuttaminen jne. Ovat ok, kun ne liittyvät uskontoon. Siis nyt hiljaa siionisti nainen.
  Etkö tiedä paikkaasi?
  Muhamet on täydellinen ihminen ja roveetta ja allun viestintuoja. Rauha hänen keksinnölleen.
  Niin ja ei juudealaisiakaan saa arvostella, moittia tai kyseenalaistaa. Vaikka olisivat lapsiin lämpiviä.
  Ettekä nyt jo usko, että ainoastaan tapa kristittyjen ja ateistien lapsi seksi on pahasta ja moitittavaa. Tai mitä ikinä tekevätkään on moitittavaa, kun eivät ole muslimeita, juutalaisia tai siionisteja.

 2. Tästä se alkaa. Kun islamismi etenee niin kuraanin opetusten kyseenalaistaminen kielletään pikkuhiljaa kokonaan. Voi sitä päivää kun suomessakin kouluissa todistellaan lukuisilla esimerkeillä kuinka maa on litteä ja taivasta kannattelee mystiset tolpat. Se lienee nykykielessä sitä “edistystä”.

 3. Jo vain kohta islamin opetus alkaa päiväkodeissa ja siitä kerrotaan tavalliseen tapaan vain kaikki kivapuhe osuudet. Islam on rauhan uskonto, mies ja nainen ovat tasa-arvoisia, kaikki uskonnot hyväksytään, ei saa tappaa…..

  Youtubessa jo useampia “Hyvästi eurooppa” videoita. Ja ihan syystä, vaikka tekijöiden pitäisi katsoa myös omaan valtioonsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *