Vastarintaliike: Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik valehtelee

Yaron Nadbornik.

Vastarinta.com kirjoittaa:

Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik valehtelee Seura-lehden tuoreessa haastattelussa, että Pohjoismainen Vastarintaliike sekä Magneettimedia-verkkojulkaisu ”uhkailisivat” maan juutalaisväestöä. Todellisuudessa kumpaakaan tahoa ei ole koskaan syytetty saati tuomittu laittomasta uhkauksesta.

Nadbornik puhui haastattelussa tuttuun tapaan Suomen juutalaisten rahantarpeesta. Rahankerjäämisestä on tullut Suomen juutalaisyhdistyksille jokavuotinen perinne, jolle valtamedia antaa runsaasti palstatilaa.

Rahan lisäksi haastattelussa käsiteltiin suomalaista sananvapautta, jota Nadbornik vaikuttaa pitävän aivan liian laajana. Nadbornikin mukaan on ongelmallista se, ettei esimerkiksi ”negatiivinen suhtautuminen” juutalaisia kohtaan ole (toistaiseksi) rikos.

Nadbornik harmitteli:

“Me yritämme puuttua vihapuheeseen netissä, ja se onnistuu aika huonosti. Ongelma on se, että jotta poliisi puuttuisi henkilön toimintaan, hänen täytyisi tehdä rikoksia. Negatiivinen suhtautuminen ei ole rikos. Jos joku väittää, että juutalaiset hallitsevat maailmaa, se on luultavasti poliittinen mielipide, ei välttämättä rikos.”

Haastattelun mielenkiintoisimmassa osiossa juutalaisjohtaja kuitenkin syyttää Vastarintaliikettä ja Magneettimediaa uhkailusta, joka on aito rikosnimike.

Nadbornik valehteli:

“Uhkauksia on aikaisemmin tullut Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tai Pohjoinen Perinne -yhdistyksen taholta, sekä Magneettimedian kautta.”

Vastarintaliikkeen ei todettu edes järjestön kielto-oikeudenkäynnissä syyllistyneen esimerkiksi laittomaan uhkaukseen, kiihottamiseen kansanryhmää vastaan tai kunnianloukkaukseen. Poliisihallituksen mukaan Vastarintaliikkeen ”verkkosivuilla ja lehdissä julkaistavat artikkelit pyritään kirjoittamaan siten, että rikosepäilyihin ei syntyisi aihetta yksittäisen tekstin pohjalta”.

Myöskään Magneettimediaa koskenut sananvapausoikeudenkäynti ei sisältänyt uhkaussyytteitä tai -tuomioita. Sen sijaan Magneettimedia tuomittiin artikkeleista, jotka valottivat varakkaiden juutalaislobbareiden roolia kansainvälisen politiikan kulisseissa.

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

5 Replies to “Vastarintaliike: Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik valehtelee”

  1. Mutta kun ne varakkaat juutalaislobbarit puuttuu meidän politiikkaan!! Soros, Barbara Lerner Spectre jne!! Se nyt vaan on ihan tosiasia. Se on helpommin todistettavissa kuin joku Putinin trollit. Soroksen Open Society Foundations näkyy julkisesti kun listataan rahoittavia tahoja esim yhdistysten toimintaan. Barbara Lerner Spectre SANOI ITSE, että juutalaiset ovat päävaikuttimena mokutuksessa.

  2. Näille annetaan joka vuosi miljoonia “uhkailun” estoon. Milloin Suomen kaduilla raiskaus ja tappovaarassa päivittäin kulkemaan joutuville annetaan edes satasia. Juutalaisten tuomien islamistien uhkaa vastaan ? Tuo uhka on varmasti suurempi kuin lukkojen takana oleilevilla järjestöillä. Milloin jaetaan edes aseet itsepuolustukseksi tuomianne jihadisteja vastaan ?
    Soroshan laivaa matuja Eurooppaan kolmen järjestönsä kautta. Ja juutalaiskomissaarit lappaa touhuun miljoonia vuosittain EUsta.

  3. Juutalaiset aina kertoo mitä niille on tehty mutta eivät kerro mitä itse ovat tehneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *