Uusi afrikkalainen katujengi

Afrikkalainen katujengi. Viitekuva.

Vastarinta.com uutisoi:

Suomen lisääntyvä maahanmuuttajarikollisuus on saamassa jälleen uusia piirteitä. MTV:n Rikospaikka-ohjelman mukaan Suomeen olisi tulossa afrikkalainen katujengi, joka ilmeisesti matkii amerikkalaista Bloods- tai Crips-jengikulttuuria.

Asiasta kerrottiin samassa uutisessa, jossa kerrottiin thaimaalaislähtöisen moottoripyöräjengin rantautumisesta Suomeen.

MTV kertoo:

Rikospaikka-ohjelman tietojen mukaan myös afrikkalaistaustainen Squad 95 -jengi on mahdollisesti tulossa Suomeen ja pääkaupunkiseudulle. Poliisilla on jengistä jo joitain havaintoja. Squad 95 ei ole varsinainen liivijengi vaan sen jäsenet käyttävät vihreää huivia.”

Keskusrikospoliisi puolestaan ei halua kommentoida asiaa.

Lisääntyvän maahanmuuttajarikollisuuden sijaan Suomen viranomaiset ovat pyrkineet tukahduttamaan kansallismielistä toimintaa. Poliittisen poliisin ja päättäjien logiikkana on se, että järjestäytyneet kansallismieliset voivat tuoda vastavoiman kaduille, minkä he pelkäävät tulevaisuudessa aiheuttavan ”yhteiskunnallisia levottomuuksia”.

Todellisuudessa monikulttuurisuus itsessään aiheuttaa levottomuuksia ympäri Eurooppaa, ja on täysin luonnollista, että valkoiset vastustavat pakkomonikulttuuria kaikilla mahdollisilla tavoilla PolPon häirinnästä huolimatta.

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

5 Replies to “Uusi afrikkalainen katujengi”

  1. Onhan se matemaattisessa mielessä yksinkertaisempaa, kun katujengi terrorisoi kantaväestöä. Mikäli kantaväestö antaisi samalla mitalla takaisin väkivalta ainakin tilapäisesti kaksinkertaistuisi. Kantaväestön ollessa vielä lukumääräisesti ylivoimainen, voisi se lopettaa väkivallan, mitä ei anneta tapahtua. Jengiväkivallan olemassaolo mahdollistaa kantaväestön orjuuttamisen pelolla ja poliisi saa sen varjolla lisämäärärahoja, joita voi kanavoida sitten kansalaiskyttäämiseen. Ja voi niitä hyllymetrejä sosiologista tutkimusta lähiöiden ongelmista, lukuisia nyyhkydokumentteja ja sykähdyttäviä selviytymistarinoita, joista saamme tulevina vuosikymmeninä nauttia. Kun syy on niin yksinkertainen kuin kulttuuritausta ja ÄO yhdistettynä toimettomuuteen. Mutta aina, kun kanssaihmisiä voi kiusata uudella ongelmalla, ei sen syntymistä sovi estää.

  2. Ai se katujengi on tulossa Helsinkiin, no ei se minua haittaa mitenkään. Onnea vaan Helsingille tästä monikulttuurista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *