urkki.net

On perustettu alustaksi uutisten ja mielipidekirjoitusten sekalaisille harjoittajille, jotka eivät halua joutua noudattamaan alustan poliittista linjaa. Urkki.netillä ei ole poliittista linjaa. Sana on vapaa, mutta jokainen toimittaja on itse vastuussa kirjoituksistaan. Lähteet on merkittävä. Tietoista valheellista propagandaa ei Urkki.netissä hyväksytä.

URKKIIN KIRJOITTAMAAN

Mikäli olet kiinnostunut kirjoittamaan Urkki.netissä, kerro meille itsestäsi, kokemuspohjastasi ja lähetä meille uutinen valitsemallasi nimimerkillä. Tarkistamme uutisen ja julkaisemme sen suostumuksellasi, mikäli uutinen tai mielipidekirjoitus on tarpeeksi hyvä. Eli lähdetään aluksi muutamalla testikirjoituksellasi etenemään, ja jos näyttää hyvältä pienen haastattelun jälkeen, tehdään sinulle tunnukset.

Urkki.net ei maksa palkkaa kenellekään ainakaan vielä, sillä sivusto ei tuota mitään toistaiseksi. Toimimme siis yksinkertaisesti harrastus- ja intohimopohjalta. Urkkinetillä ei ole poliittista linjaa, ja sinulla on silloin vapaus uutisten teon suhteen. Lähteet on merkittävä selkeästi. Valehdella ei saa tietoisesti, ja mielipidekirjoituksia ei voi tehdä uutisiksi.

Sähköposti: toimitus@urkki.net

 

Blackjack Game

Hit
Stand
Your Bet
0
+
-
Available Funds
500