Category: Politiikka

Uutisia politiikasta

Harry Bogomoloff pyysi anteeksi “balkanintummaa” – Husu hyväksyi anteeksipyynnön, Suldaan Said Ahmed ei

Harry Bogomoloff oli pyytänyt anteeksi käyttämäänsä ilmaisua “balkanintumma”. Husussa oli ollut miestä hyväksymään tuo suuri loukkaus. Suldaan Said Ahmed sen sijaan kierona punakaartilaisena ei lämpene lahtaripuolueen arjalaisenvalkoiselle anteeksipyynnölle.

Meri: Kyllä kansa muistaa …

Simon Elo, Sampo Terho ja Tiina Elovaara. Sininen tulevaisuus – ei tulevaisuutta! Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri jakoi alla olevan kuvan Facebook-sivullaan ja kommentoi: Sinisten hillojohtaja Terho sanoo A studiossa, ettei heidän toimintatapaansa kuulu tällainen salailu, jota on tehty pitkään selän takana ja hallituskriisin luominen. Salli mun nauraa….. miten se oli

Ei Jaakko Laaksoa Vasemmistoliittoon – Ei Jaakko Laaksoa mihinkään

Jaakko Laakso ei ole vuoden 2011 jälkeen ollut Vasemmistoliiton kansanedustaja, eikä 2012 jälkeen luottamustoimissa. Hän ei edusta puoluetta Euroopan neuvostossa. Vuoden 2012 lopun jälkeen hän ei myöskään ole ollut tervetullut EN:n vasemmistoryhmän kokouksiin.

Hillotolppa-Timppa upottaa Siniset – viiden kohdan ohjelma

Kuten jokainen mediaa seurannut helposti huomaa, sinisten kohdalla uutiskynnys on poikkeuksellisen matalalla. Mistä johtuu, ettei prime-time-ruutuaika muutu kannatukseksi? Timo ei näytä itse asiaa ymmärtävän, eikä kukaan sinisissä näemmä kehtaa asiaa ääneen lausua. Kerrotaan siis.

Erottiko Halla-aho Tuukka Kurun Perussuomalaisista Nuorista liian hapokkaan puheen vuoksi?

Paljastuiko Halla-ahostakin “soinimaisia” piirteitä? Kokiko Halla-aho Kurun liian kovana johtajana, joka saattaisi tulevaisuudessa tehdä “halla-ahot” Perussuomalaisissa? Ainakin Halla-aho on nyt antanut Kurulle sellaisen potkun persuksille, että Kuru tullaan muistamaan ja hänet tullaan noteeraamaan.