Turun Sanomien toimittelijatar Rebekka Härkönen väittää olevansa Halla-ahon masinoiman vihakampanjan uhri

Turun Sanomien toimittelijatar Rebekka Härkönen.

Hs.fi antaa julkisuutta Turun Sanomien toimittelijatar Rebekka Härköselle, joka vinkuu, että Jussi Halla-aho ja “valemedia” MV-lehti ovat yhteisvastuullisesti pilanneet hänen elämänsä.

Filosofian tohtori Jussi Halla-aho.

Härkönen on kirjoittanut Twitterissa seuraavasti:

“”Olen voimakkaan, Halla-Ahon masinoiman some-hyökkäyksen kohteena. Vihaviestejä tulvii kaikista viestikanavista.”

Halla-aho oli jakanut MV-lehden artikkelin, jossa Härkösen juttu Turun Sanomissa osoitettiin kuvien ja kuvakaappauksien avulla vähintäänkin epäluotettavaksi.

Halla-aho oli kirjoittanut sosiaalisessa mediassa seuraavasti:

”Tavoistani poiketen jaan tämän median [MV-lehden] sisältöä, koska jutusta löytyvän kuva- ja videoevidenssin perusteella väitteet näyttävät pitävän kutinsa ja ’vastuullisen median’ eli Turun Sanomien toiminta todella härskiltä.”

Härkösen mukaan juuri Halla-ahon Facebook-kirjoituksen jälkeen hän alkoi saada niin paljon vihaviestejä, että ne täyttivät hänen sähköpostinsa.

Alla kuvakaappaus  MV-lehden artikkelista, johon Halla-aho ja Härkönen viittaavat:

Kuvakaappaus mvlehti.net-sivulta.

Härkösen mukaan “vihaviestit” eivät ole loppuneet missään vaiheessa. Niitä on tullut hänen mukaansa yhteensä tuhansia.

Viime viikkoina “vihaviestien” määrä on Härkösen mukaan ollut jälleen nousussa sen jälkeen, kun valtakunnansyyttäjä lopetti esitutkinnan Härkösen kunnianloukkauksesta.

Oliko valtakunnansyyttäjäkin oli sitä mieltä, että Härkosen artikkeli Turun Sanomissa oli valheellinen, ja niin ollen mitään kunnianloukkausta ei ole tapahtunut?

Härkönen haluaa uskoa, että häneen kohdistuu jatkuvaa “vihakirjoittelua siksi, että hänet oli palkittu Bonnier-gaalassa.

Toisin sanoen, suomalaiset ovat vain kateellisia hänen menestyksestään!

Lähteet: hs.fi ja mvlehti.net

tamtam@urkki.net

Comments

comments

10 Replies to “Turun Sanomien toimittelijatar Rebekka Härkönen väittää olevansa Halla-ahon masinoiman vihakampanjan uhri”

 1. Rva selvästi järkyttynyt ja syy tuntematon, mutta mielen järkytykselle on helppo etsiä syyllistä ja kuulostahan se komealta, että syyllinen olisi ihan tohtoristasoa. Ettei vain olisi salaa rakastunut ?

 2. Jos julkisesti jauhaa paskaa, tulee saamaan niskaan paskaa. “Sitä saa mitä tilaa”…

 3. ”On aina huolestuttavaa, kun ruvetaan määrittämään, mitä saa sanoa.”. Näin lukee oikein Helsingin Sanomissa, ko. artikkelissa. Kommentoida ei voi. No, panin asiallisen mielipiteeni KaksPlus palstalle, johon liitin tämän mielipiteen ja sen, että juttua ei voi kommentoida. Myös sen, että saadakseni tasapuolisen maailmankuvan, luen lehtiä laidasta laitaan.
  Arvatkaa miten kävi? No keskusteluni poistettiin. Se siitä mielipiteen vapaudesta. Vain yksi kelpaa.

 4. Tämä kuva, missä Ahmad Hossein seisoo “tumput suorin” on tosiaan eri tilanteesta otettu kuva. Sitä ennen hän on tosiaan auttanut toista uhria kuvaamallaan tavalla.
  Lukekaa esimerkiksi Helsingin Sanomien juttu, niin asia selviää teillekin, eikä tarvitse jatkaa tätä saman asian jauhamista.

 5. Toimittaja Härkönen on jutussa “toimittelijatar”, kun taas Halla-Aho, mies, on “filosofian tohtori”. Tämäkö on teidän maailmankuvanne? Vahvistatte vanhoja mielikuvia naisen ja miehen asemasta yhteiskunnassa.

  Kyseinen turvapaikanhakija ei muuten ollut lainkaan ainut maahanmuuttaja tai turvapaikanhakija, joka auttoi uhreja! Heitä oli useita ja jotkut heistä myös saivat itse vammoja, yhtä puukotettiin kaulavaltimon lähelle ja toinen tunnetusti halvaantuikin.

  Kuinka kehtaatte vääntää tällaista soopaa?

  Unohditte melko pian kuinka kyseinen toimittaja paljasti Kupittaan sairaalassa esiintyneet vanhusten kaltoinkohtelut, vaikka persut muka ovat heidän hoidostaan niin huolissaan. Ja pah!

  1. -tar-pääte viittaa vain naispuoliseen henkilöön. Halla-ahosta on miesoletettu henkilö. Miehestä kirjoitettaessa ei voi titteliin, ammattiin tms. lisätä miehen kohdalla tar-päätettä. Luulisi asian olevan selvää jokaiselle aikuiselle suomea puhuvalle henkilölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *