Suomen homopoliisit

Ruotsalaisia homopoliiseja.

Vastarinta.com uutisoi:

Suomessa on viime vuosina puhuttu paljon niin sanotusta PolPo-ilmiöstä eli poliisin kulttuurimarxismista ja politisoitumisesta.

Suomen viranomaiset ovat päättäneet lisätä kierroksia perustamalla uuden homoverkoston lainvalvojille.

Homopoliisit ovat verkostoituneet Yleisradion mukaan salaisessa Facebook-ryhmässä, jonka pohjalta on määrä rakentaa tulevaisuudessa avoimesti toimiva lobbausyhdistys.

Chicagon poliisin gaymobiili.

Aktivistit kutsuvat itseään ”sateenkaaripoliiseiksi”.

Homopropagandaa on alettu viime aikoina levittää muun muassa poliisien omassa ammattilehdessä. Lisäksi poliisi lähetti ensimmäisen virallisen delegaationsa Helsinki Pride -marssille viime vuonna. Mallia toiminnalle on haettu suuremmista länsimaista, joissa poliisit ovat jo vuosien ajan tehneet itsestään naurunalaisia erilaisissa perversiotilaisuuksissa.

Ylen mukaan uuteen lobbausjärjestöön tähtäävä hanke alkoi pari vuotta sitten, kun Seta-homoyhdistys järjesti poliisiviranomaisten seksuaalisia poikkeamia käsittelevän tilaisuuden yhdenvertaisuusvaltuutetun kanssa. Tilaisuuteen osallistui myös ulkomaalaisen EGPA-painostusryhmän (Euroopan homopoliisien kattojärjestö) edustajia.

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

7 Replies to “Suomen homopoliisit”

  1. Ja mitähän helvettiä homoudella on poliisiammatin kanssa tekemistä? Ei mitään. SE ON TYÖTÄ, EIKÄ SEKSUAALISEN SUUNTAUKSEN MAINOSVÄLINE! Saatana.

    1. ÄÄRIHOMOTUS TUNKEE JOKA PAIKKAAN – nyt myös Googleen! Olen välillä etsinyt Googlella paikallisten ravintoloiden ja pizzerioiden aukioloaikoja. Kun siihen kirjoittaa ravintolan nimen, se antaa ensimmäiseksi Googlen oman sivun, johon on koottu kaikenlaista tietoa ravintolasta. Nyt sivua on muutettu. NYT VOIT VALITA RAVINTOLASI PERÄAUKKOSEKSIN FANITTAMISEN PERUSTEELLA! Ravintolan tietoihin on lisätty huomautus “LGBT-myönteinen” jos rafla on sitä, ja “Naisjohtoinen”, jos se on sitä. Seta ja feministit ovat varmaan olleet asialla. Kirjoitapa Googleen paikallisen kuppilan nimi ja katso, onko se merkitty homomyönteiseksi vai -kielteiseksi tai naisjohtoiseksi vai patriarkaaliseksi.

  2. Nyt pitäisi suorastaan pilata se sateenkaarimerkki ja tunkea se joka paikkaan niin ettei enää kukaan tiedä mitä se edustaa. 😀

  3. Elämä pelkkää pamputtamista; päivällä pamputetaan kansallismielisiä ja yöllä pamputetaan mielikansalaisia.

  4. Länsimaisen kulttuurin rappiomerkkejä. Vahinko, että länsimainen kulttuuri sammuu 100 vuodessa, mutta onneksi aasialaiset kultuurit ottavat johtoaseman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *