Sininen ministeri Pirkko Mattila vinguttaa estoitta luontaisetuluottokorttiaan – 450 euroa viinaksiin kerralla

Viinaksia. Viitekuva.

Seiska.fi uutisoi, että Sinisten sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilalla on kyseenalainen kunnia olla hallituksen kulukuningatar

Pirkko Mattila. Ei mikään raittiusministeri.

Pirkko on ajellut taksilla veronmaksajien piikkiin tuhansia kilometrejä. Kiinnostavampaa antia ministerin luottokorttiostoissa Seiskan mukaan ovat kuitenkin ravintolalaskut.

Pelkästään yhdellä ainoalla ravintolakäynnillä viinaksia on Pirkon hallussa olevalla luottokortilla maksettu lähes 450 euron edestä ravintola Savoyssa.

Jari Lindström.

Paikalla olivat Pirkon lisäksi työministeri Jari Lindström, erityisavustajia, työministeriön osastopäällikkö ja rovaniemeläinen kuntoutuslääkäri.

Yhteensä Pirkko on tänä vuonna syyskuuhun mennessä käyttänyt luottokorttiaan yli 8 000 euron edestä.

Lähde: seiska.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

5 Replies to “Sininen ministeri Pirkko Mattila vinguttaa estoitta luontaisetuluottokorttiaan – 450 euroa viinaksiin kerralla”

  1. Ainahan on ministereille viina maittanut kun kerran veronmaksajat kustantaa

  2. Erosin kirkosta, niin ei tarvi maksaa Askolan ja Mäkisen viinoja enää. Mutta näitten paskiaisten viinat joutuu vielä maksamaan, jopa tuon vastenmielisen amispellen.

  3. Milloinkahan se Mattila tuo eduskuntaan ne laskelmat maahanmuuton kustannuksista. Ainakin lupasi näin. Taitaa näiden 0-% kannatuksella olevien ministerien lupaukset yhtä tyhjän kanssa. Häviää kuin kusi lumeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *