Sarjakuristaja Michael Penttilä murhasi 52-vuotiaan naisen

Sarjakuristaja Michael Penttilä.

Poliisi.fi tiedottaa:

Helsingin Kalliossa sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta löytyi perjantaina 4.5.2018 kuolleena 52-vuotias nainen.

Nainen löytyi, kun talonyhtiön huoltomies tarkasti asunnon, josta naapurit olivat ilmoittaneet tulevan poikkeuksellista hajua.

Rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta kertoo:

“Poliisin alustavien tutkimusten perusteella heräsi epäily, että nainen oli surmattu. Henkirikosepäily varmistui viikonlopun aikana suoritetussa oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa.”

“Tapausta tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeellä murha, koska esitutkinnan tässä vaiheessa on syytä epäillä, että henkirikos on tehty vakaasti harkiten ja rikosta on kokonaisuutta arvostellen pidettävä törkeänä.”

Poliisi otti sunnuntaina 6.5.2018 rikoksesta epäiltynä kiinni 52-vuotiaan miehen.

Mies on tällä hetkellä pidätettynä, ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi huomenna keskiviikkona. Miehen jäljille päästiin poliisin omien tutkimusten kautta. Mies on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

Rikokseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä.

Esitutkinta on vasta alkuvaiheessa. Jotta törkeän rikoksen selvittäminen ei vaarantuisi, poliisi ei voi toistaiseksi kertoa tarkemmin rikoksen uhrista, rikoksen tekotavasta eikä epäillyn rikoksen olosuhteista.

Lähde: poliisi.fi

Lue myös:

Murhasiko oman äitinsäkin kuristanut sarjakuristaja Michael Penttilä jälleen naisen?

tamtam@urkki.net

Comments

comments

9 Replies to “Sarjakuristaja Michael Penttilä murhasi 52-vuotiaan naisen”

 1. “Miehen jäljille päästiin poliisin omien tutkimusten kautta.”
  Oi miten hienoa työtä, oli varmaan vaativa tutkimus oikeen. Aplodit polliissille juu ja taputus päälaelle.

  “Rikokseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä.”
  Ihanko todella? Ei siis yhtään syytä epäillä ketään joka on esimerkiksi vastuussa sarjamurhaajan vapaalla olosta?

 2. Tarja Halosen ajan tuomarit ovat todennäköisesti vastuussa tästä kuolemasta. Suomeen pitäisi saada lakiin kirjaus, että yleisö näkisi kuka tuomari antaa minkäkinlaisia tuomioita. Maanpettureita ja rikollisiahan nuo tuon sarjamurhaajan vapaaksi tuominneet ovat. Nimiä kehiin.

 3. Ei pitäisi panna otsikkoon tuollaista väitettä, kun ei ole yuomittu.

 4. Tuon äijän oikein paikka olisi sätkiä kaulakiikussa niin kauan kunnes liike lakkaa lopullisesti. No varmaan saa taas muutaman vuoden linnaa ja eläkepaperit kun on ollut niin vaikea lapsuus nyyh ….

 5. Muualla maailmassa tuota olisi kutsuttu sarjamurhaajaksi ja tuomio olisi ollut jo aikoja sitten sen mukainen. Täällä se on sarjakuristaja joka on vaan innostunut vähän liikaa ja puolivahingossa tehnyt tappoja ja niiden yrityksiä ja aina pääsee vapaaksi uutta yrittämään. Hienoa suomi. Terrorististakin käydään oikeutta että onko se terroristi vai ei. Suomea yritetään kovasti brändätä maailmalla että edes jokunen maksava turisti tulisi käymään, miten olisi sittenkin: “Suomi, pedarin, raiskaajan ja tappajan paratiisi! Saat vapaasti toteuttaa villeimmätkin fantasiasi! Rangaistukset ovat käytännössä olemattomat ja pahimmillaan pääset vähäksi aikaa mukavaan lomakeskukseen ilmaisella täysihoidolla! Älä siis raiskaa lasta vaikkapa amerikassa, siitä seuraa pahaa peppukipua vuosikymmeniksi, tule suomeen ja saat ilmaisen täysihoidon!”

 6. en hyväksy kuolemantuomiota mutta kyllähän tälläisen henkilön pitäisi joutua pakkohoitoon lopunelämäksensä ei missään tapauksessa vapaalle jalalle koskaan tämmöinen ihminen on kaikille vaaraksi

 7. kuolemantuomio tolle ei tuo tuu koskaan terveeksi millään kalliilla hoidolla joka menee veronmaksajien piikkiin ..ei tuu koskaan eheytymään lähettäkää californiaan siellä annetaan piikki perseeseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *