Puolalainen europarlamentaarikko Dominik Tarczyński ‏sanoo suorat sanat Euroopan neuvostossa

Dominik Tarczyński.

Oululainen kaupunginvaltuutettu (Asyl) Junes Lokka tekstitti videon, jolla puolainen europarlamentaarikko Dominik Tarczyński puhuu niin järkeviä sanoja, että edustajat ympärillä ovat ihmeissään:

“Sharia-laki on järjestelmämme ja lakiemme vastainen.”

“Toivon, että emme seuraavassa kokouksessa emme keskustele siitä, onko maa litteä.”

Lähde: YouTube/ Aika Hurjaa

tamtam@urkki.net

Comments

comments

7 Replies to “Puolalainen europarlamentaarikko Dominik Tarczyński ‏sanoo suorat sanat Euroopan neuvostossa”

 1. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu jatkaa jyrkällä linjallaan. Nyt sionisti vaatii, että maan lainsäädäntö muutetaan vastaamaan rasistisen ja pedofiliaa oikeuttavan Talmudin kirjoituksia.

  Viime viikolla Netanjahu ilmoitti, että Israelin rotupolitiikkaa on terävöitettävä. Israelin on oltava ”vain juutalaisen kansan – eikä kenenkään muun – valtio”, pääministeri linjasi. Netanjahun asenne yllätti jopa vuosikymmenet sionistien väkivaltaa seuranneet politiikan asiantuntijat.

  Netanjahu nosti Talmud-kysymyksen esille Likud-puolueensa kokouksessa. Esimerkiksi juutalaisten uskonnollisesta heprealaisesta kalenterista tahdotaan nyt tehdä Israelin virallinen kalenteri. Netanjahun mukaan perustuslakia on uudistettava niin, että se pohjautuu kokonaan Talmudin opeille.

  Ehdotus on rohkea, sillä Talmud sisältää paljon materiaalia, joka on erittäin jyrkässä ristiriidassa nykyaikaisen ihmisoikeusajattelun kanssa. Magneettimedian julkaisemassa käännösartikkelissa ”Suuri raiskaavien rabbien salailu” käsitellään Talmudin suhtautumista raiskauksiin ja pedofiliaan:

  Talmudin julistus sanhedrin 69b:ssä sanoo: ”Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että (seksuaalinen) yhtyminen 9-vuotiaaseen poikaan on todellinen yhtyminen, mutta sitä nuorempaan ei ole.”
  Sanhedrin 69b sanoo, että naisen antaessa alaikäisen poikansa työntyä häneen on hän silti kelvollinen naimaan papin. Tämä johtuu siitä, ettei alaikäinen poika ole Talmudin silmissä ”mies”, joten Talmudin mukaan seksillä alaikäisen kanssa ei ole moraalista tai laillista merkitystä juutalaisille (sanhedrin 52b).
  ”Aikuisen miehen yhtyessä pikkutyttöön sillä ei ole merkitystä, sillä tytön ollessa alle kolme vuotta (ja yhden päivän) on se kuin tökkäisi sormella silmään” (Ketubot 116). Alaviitteessä tarkennetaan, että ”kuin kyyneleet tulevat silmään uudestaan ja uudestaan, samoin palaa alle 3-vuotiaan tytön neitsyys.”

  Maailmalla ja myös Suomessa sionistit kutsuvat Israelia ”Lähi-idän ainoaksi demokratiaksi”. Kuinka esitetyt lainaukset, Talmudin arvomaailma ja Netanjahun rasistiset kommentit palestiinalaisista ovat sovitettavissa demokratiaan?

 2. Mies puhuu asiaa ja ympärillä istuvat aivopestyt zombit vaivautuneina.

  1. Kukaan ei pysty kieltämään sitä, että eikö puolalainen EU parlamentikko järkeä puhuis,mutta järkipuhe ei kyllä tuossa porukassa menen perille..Onhan se teatteria,jostaki islamistien sharialaista puhutaan kun oikeasta asiasta.Ja sen vastustajat on natsia ja rasisteja.On aikoihin eletty.

 3. Vaikka jokainen suomalainen olisi hereillä ensi viikosta lähtien, niin en silti pysty antamaan anteeksi kaikkia näitä vuosia joita olen yrittäny aamusta iltaan herättää ihmisiä ja suurin osa ei ole vastannut puhelimeen enää tai pitänyt hulluna ja katkaissut yhteyden asian takia ja nytten kun heidän lapsiaan raiskataan ja työpaikat lähtevät ja sananvapaus poissa. Niin tunnen peruuttamatonta vihaa suurinta osaa tätä paska kansaa kohtaan!! SUURTA TODELLA SUURTA!!

  Haistakaa gojimit vittu!! Saatte nähdä ruotsin mallin täällä ja älkää perkele valittako ikinä enää mistään ja rakastakaan mieli sairaanlailla sitä kristittyä sionisti kristittyä joka vielä puolustaa omaa raiskaajaansa, ryöstäjäänsa, tuhoajaansa!

  90% PITÄIS PAKOTTAA HULLUJEN HUONEELLE VUOSIKSI!!

  1. Et ole yksin kokemuksiesi kanssa mutta siitä huolimatta kansan hereille potkimista on jatkettava. Muuta keinoa valtiojohtoista propagandaa vastaan ei ole.

 4. Aika paskaa koko sivu antakaa olla vapaamuurarit tulee hävittää teidät!!! Ottakaa rahat ja juoskaa tämän maan kansa on liian vituillaa :). Katsokaa näitä narttuja ei voi muuta sanoaku ei jumalauta vaikka ruotsi on romahtamassa ja tälläinen sopimus on tulossa:

  https://suomimedia.wordpress.com/2018/10/25/gcm-sopimus-tuo-suomeen-useita-miljoonia-muslimeita-elamaan-sosiaalietuuksilla/

  Ja nämä postaa perseestään kuvia 🙂 Kertoo kaiken kuinka vituilla tämä maa on!!

  https://www.instagram.com/fitoona/?hl=en

  https://www.instagram.com/jennijanica/?hl=fi

  https://www.instagram.com/minnapajulahti/?hl=en

  Ajatelkaa kuinka sekaisin tämän maan ihmiset ovat 🙂 🙂

 5. Meillä vaikuttaa yleinen mielipide,joka on sama kuin näillä vaikuttaja tiedoitus-välineillä ja he edustavat nyt kansaa täysillä valtuuksilla ilman vastaväitteitä,jotka ovat vihapuheita sakkoineen ja vankiloineen.Yle ja HS ym.eivät vaikuta vieraitten maiden vaaleihin solvauksin ja valehteluiden kautta,silloin kun näihin maihin valitaan vääriä henkilöitä ja puolueita hallitsemaan näitä ihmispoloja.Meillähän vallitsee suuri vapaus ilman rajoja,kaikki rosvojokkiot saavat kulkea ja ryöstää murhata ihmisiä vapaasti ja se on suomen viranomaisten,ministereiden mielestä jakamaton ihmisoikeus.Kaikki kansainväliset YK,Pakolaisjärjestöt,ym.ovat näitten meidän sortajien hallussa,sekä määrätty agenta tuhota Rasistien väriset kansat lopullisesti ja koska asiat ovat jo näin pitkällä,me emme pysty enää muuttamaan valtarakenteita parempaan suuntaan.Jäämmekö sitten odottamaan seuraavaa jääkautta,joka varmasti karkoittaa kyllä nämä valloittajat ihan luonnollisen poistuman kautta,mikäli heitä täällä enää on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *