Professori Fair vaatii valkoisten kansanmurhaa

Carol Christine Fair.

Vastarinta.com uutisoi:

Georgetownin yliopiston professori Carol Christine Fair kirjoitti vastikään Twitter-tililleen, että valkoiset miehet ”ansaitsevat epäonnisen kuoleman”.

Fair kirjoitti lisäksi, että valkoisten miesten kuoltua heidät tulisi ”kastroida ja heidän ruumiinsa viedä sioille”.

Kiitokseksi näistä vastenmielisistä lausunnoista Fairin työnantaja on myöntänyt hänelle palkallista lomaa.

Mark Collett on tehnyt aiheesta videon:

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

8 Replies to “Professori Fair vaatii valkoisten kansanmurhaa”

 1. Mistä näitä pimeyden otuksia ryömii esiin? Miten ne pääsee julkisuuteen? Pelottavan näköinen noita, ampuisin ensin ja sitten vasta kysyisin, että mitä asiaa?

  1. Ei niitä mistään sikiä. Ihmisistä on vakio-osa typeryksiä, kuuluivat mihin ammattiin tai ryhmään tahansa. Nobelisteista os on typeryksiä. Typerys on ihminen, jonka teot tuottavat vahinkoa itselle ja muille.

 2. Mistä näitä sikiää? Ääri vasemmisto-feministi-liberalli.
  Usa:n ja uk:n yliopistot on aivopesu instituutioita nykyään.
  Ja valuu/valunut pohjolaankin.

  Tuo kommentti on niin rasistinen, että en saa enään nukuttua ja olen muutenkin henkisestiriekaleina, 50 000 euroa korvauksia auttaisi aluksi.

 3. Aivan järkyttävä psyko tämäkin tantta. Todella suvaitsevainen ja empaattinen elämänmuoto. @_@

  Hyi olkoon, mikä kyy!!

 4. Tässäkin nähdään mitä äärirasistisia natseja nämä femakkovassarit ovat. Vasemmalta ei ole koskaan tullut mitään hyvää. Ei koko maailmanhistoriassa.

 5. Tuo akka ei ole ilmeisesti saanut eläessään kikkeliä keneltäkään ja kaikki ehdotukset moiseen on lytätty metoo henkiseen sävyyn. nyt pettymys ja viha purkautuu varhaisteinimäiseen angstityyliin.. todellista professori ainesta edustaa tämä raivorasistinen noita-akka. menisi vaikka malmöön pyörimään illalla tiukoissa pöksyissä niin voisi mieli muuttua..

 6. Fair on ohjelmointisukunimi. Suomeksihan se merkitsee mm reilua, oikeudenmukaista. Eli, kun professori Fair sanoo näin, ihmisille syntyy alitajuinen assosiaatio siihen, että tällainen kohtalo valkoiselle miehelle on reilu. Sillä, että kun tämä skenaario alkaa toteutua, myöskin siat lahdataan ja joko Fair joutuu pukeutumaan rätteihin eikä hänellä ole enää asiaa professoriksi tai hänetkin teloitetaan, ei ole niinkään väliä tässä totuuden jälkeisessä yhteiskunnassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *