Piho: Vasemmistolaiset – tulkaa Siniristin Liittoon!

Jouko Piho kirjoittaa Siniristin Liiton Facebook-sivulla:

Jouko Piho.

Vasemmistolaiset – tulkaa Siniristin Liittoon!

Hyvä vasemmistolainen suomalainen, olet sitten tähän asti kannattanut Vasemmistoliittoa, Suomen sosiaalidemokraatteja tai pienempiä kommunistipuolueita, tule mukaan kehittämään oikeasti köyhän ja hädänalaisen asiaa ajavaa uutta puoluehanketta Siniristin Liittoa.

Siniristin Liitto on Suomen ja suomalaisten puolella ja taistelee kansainvälisen rahavallan ja monopoliyritysten ylivaltaa vastaan. Suomea ei tule myydä ulkomaalaisille suuryrityksille.

Monikansallisten yritysten ylivaltaa ja sen myötä kaikkea rahan liiallista määräysvaltaa on syytä hillitä. Suomalaisten työpaikat ovat tärkeämpiä kuin monikansallisten yhtiöiden voitotYhteiskunnan on kyettävä kaikissa olosuhteissa turvaamaan jokaisen lähimmäisemme perus- toimeentulo.

Köyhistä, syrjäytyneistä, työttömistä, vanhuksista ja huono-osaisista eläkeläisistä on pidettävä huolta. Pienempiin eläkkeisiin on saatava tasokorotus, ja taitettu indeksi on poistettava.

Johtajien ylisuuria palkkoja, bonuksia, eläkkeitä ja erorahoja on pyrittävä kohtuullistamaan huomattavasti. Kansalaisten tuloerojen jatkuvaan kasvuun on puututtava. Köyhien ja rikkaiden välistä kuilua on kavennettava oikeudenmukaisuuden mutta myös yhteiskuntarauhan takia.

Valtion ja kuntien tulee hoitaa tärkeät perustoiminnot eikä niitä saa antaa ulkomaalaisten suuryhtiöiden voitontavoittelun välineiksi, kuten terveydenhuolto, jota ei saa yksityistää kokonaan. Yksityinen terveydenhuolto voi täydentää mutta ei korvata yhteiskunnan terveydenhuoltoa.

Siniristin Liitto on suunniteltua sotea vastaan, koska se johtaa liialliseen yksityistämiseen, mikä johtaa eriarvoisuuteen.

Samasta syystä sähkön siirto, tiet ja junaliikenne on saatava takaisin valtion hallintaan.

Hyvä vasemmistolainen, jos olet samaa mieltä näistä asioista, tule mukaan aitoon oikeudenmukaisuuspuolueeseen Siniristin Liittoon.

Jos olet myös isänmaallinen ja kansallismielinen vasemmistolainen, etkä kannata raha-ja valtaeliitin ja Brysselin ylivaltaa, sinun paikkasi on luontevasti Siniristin Liitossa.

Jos sen lisäksi arvostat sitä tosiasiaa, että kristinusko kuuluu Suomeen, mutta islam ei tänne tule integroitumaan koskaan, ja sen myötä kunnioitat kristillisiä ja perinteisiä arvoja, on satavarmaa, että Siniristin Liitto on sinun puolueesi.

Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä puheenjohtaja Jouko Pihoon yksityisviestitse tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

Hanketta tukevat henkilöt voivat tulostaa kannattajakortin osoitteesta https://vaalit.fi/…/14806…/A6L-kokoinen+kannattajakortti.pdf ja postittaa sen osoitteeseen Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47 07910 Valko.

Yhdistyksen kotisivut: www.siniristin-liitto.fi.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Piho: Vasemmistolaiset – tulkaa Siniristin Liittoon!”

 1. Toivottavasti ei tule uutta PetosRytkyä! kuten erään kansanmiehen kanssa, joka paljastuikin porvariksi ihan äärioikealta. Oman sanomisensa mukaan (vaalien jälkeen tietenkin) Suomen ainoa republikaani kokoomuslaisten Kimmo Sasin ja Matti “Omistajan ääni – Bilderberg” Apusen lisäksi. Moni aiemmin demareita ja vasemmistoliittoa äänestänyt työläissiiven sekä maahanmuuttokriittisten vasuri tunsi tulevansa totaalisen petetyksi. Tämän juudaksen petoksen takia maahan syntyi työläisen painajainen täysporvarihallitus. Uutta petostehtailtua marginaaliryhmien etuja ajavaa hallitusta suomalaiset tai Suomen hyvinvointioikeisvaltio ja sopimusyhteiskunta eivät enää kestä.

 2. Hajoita- ja hallitse -operaatiolla proletaarin äänet hajotettiin ensin vihreisiin ja vasemmistoon, sitten persuihin ja seuraavaksi mahdollisesti Siniristin liittoon. Tämän takia tulemme näkemään vain oikeistojohtoisia hallituksia tulevaisuudessakin, siis kokoomuksen ja keskustapuolueen, jotka eivät hajoa pienpuolueisiin. Onko sattumaa tai myyrillä toteutettu agenda?
  Ja hajotuksen jälkeen nämä ryhmät paljastuvatkin porvaripuolueiksi, joille sopii hyvin hallituspaikka myös kokoomuksen ohjelmalla, tai oikealta ohi ajaen tyyliin It’s a Sin. Näyttää siltä että proletaaria eli työläisluokkaa kustaan koko ajan raskaasti silmään, ja se ottaa kultasuihkut lauhkeina lampaina vastaan.

  1. Tätähän te tilasitte viime eduskuntavaaleissa, Sipilän, Bernerin, Lintilän keskustapuolueen, Stubbin, Orpon, Mykkäsen kokoomuksen ja Soinin, Terhon, Elon, Lindströmin persussuomalaisten porvarisuoraa.

   Pulloa veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaisbisneskiima silmissä ravistettu, ja annettu lupauksia että Eurooppa ottaa kyllä suihkut vastaan. Nyt alkaa paine Pohjois-Afrikassa saavuttaa kriittiset olosuhteet posahdukseen.
   https://www.kansalainen.fi/marokossa-odottaa-yli-50-000-espanjaan-pyrkivaa-saharan-etelapuolelta-lahtoisin-olevaa-afrikkalaista/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *