Piho: Kristillisdemokraatit – tulkaa Siniristin Liittoon!

Siniristin Liiton puheenjohtaja Jouko Piho kirjoittaa puolueen Facebook-sivulla:

Jouko Piho.

Kristillisdemokraatit – tulkaa Siniristin Liittoon!

Hyvä kristitty suomalainen, tule mukaan kehittämään kristillisiä arvoja kunnioittavaa uutta puoluehanketta Siniristin Liittoa.

Siniristin Liitto on kristillisiin ja perinteisiin arvoihin perustuva kansallismielinen ja arvokonservatiivinen puolue, joka haluaa toimia kaikessa Suomen, suomalaisten ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Koska Euroopan unioni on kehittymässä kohti liittovaltiota, Siniristin Liitto ajaa Suomen eroa eurosta ja EU:sta eikä Natoon tule liittyä. Suomen tulee palata takaisin täyteen itsenäisyyteen.

Jos Suomi ei eroa EU:sta, lopputulema on se, että Suomi on pian osana maailmanlaajuista pahuuden imperiumia, jonka johdossa on hyvää miestä näyttelevä, mutta tosiasiallisesti erittäin pahantahtoinen diktaattori. Te KD:n jäsenet tiedätte kyllä, miksi tätä lopunajan tyrannia kutsutaan Raamatussa.

Siniristin Liitto haluaa myös Suomelle haitallisen laittoman maahanmuuton ja islamisaation nopeaa pysäyttämistä. Kristillinen rakkaus ei merkitse kenen tahansa Suomeen tunkeutuvan elintasopakolaisen täyttä elättämistä samalla kun monet Suomen omat kansalaiset ovat hädässä ja puutteessa. Nykyinen auttamistapa ei ole järkevää, kustannustehokasta eikä oikeudenmukaista.

Siniristin Liitto haluaa olla suomalaisia yhdistävä voima itsenäisyyden, kansallismielisyyden, oikeudenmukaisuuden ja perinteisten arvojen taakse.

Hyvä KD:n kannattaja, jos olet samaa mieltä näistä asioista, tule mukaan kristilliseen ja suomalaisista vastuuta kantavaan puolueeseen Siniristin Liittoon.

Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä puheenjohtaja Jouko Pihoon yksityisviestitse tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jouko.piho@kolumbus.fi.

Hanketta tukevat henkilöt voivat tulostaa kannattajakortin tästä ja postittaa sen osoitteeseen Jouko Piho Valkolammentie 26 c F 47 07910 Valko.

Yhdistyksen kotisivut: www.siniristin-liitto.fi.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Piho: Kristillisdemokraatit – tulkaa Siniristin Liittoon!”

  1. Liian kauan kristillisiä onkin luotsannut juutalainen. Mutta en tiedä onko Piho yhtään parempi vaihtoehto. Kun ei ole isänmaallinen. Jos olisi, niin olisi mennyt esim. reformipuolueesen.

  2. Piho taitaa nyt huudella ihan väärään puoluepöytään. Mitä muuta KD on kuin kokkareitten mukauskonnollinen ja tekopyhä alajaosto, joka myisi varmaan kuvainnollisen äitinsäkin, jos pääsisi lähes mihin hyvänsä hallituspalettiin mukaan. Jaksavat kyllä nillittää kauppakaljan prosenteista ja holhota muutenkin aikuiset ihmiset kuoliaaksi, mutta esim. Suomen islamisaatiosta ovat hipihiljaa. Vai muistaako kukaan koodeen tehneen ainuttakaan lakialoitetta islamisaation jarruttamiseksi?

  3. Mikä on suomalaisissa vikana, kun ei voi syntyä Unkarin tai Italian tapaan kunnon oppositio puoluetta vallanpitäjä puolueille?
    On monia yhden asian liikkeitä. Metsäsuomalaiset eivät osaa joustaa ja tehdä yhteistyötä politiikassa, vaikka aivan selvät epäkohdat sitä nyt vaatisivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *