Pääministeri Sipilä pyrkii salaamaan kansalaisilta tärkeän kansainvälisen siirtolaisopimuksen

Oululainen kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Sebastian Tynkkynen.

Kansalaisilta ja medialta yritetään salata siirtolaissopimus, jota pääministeri Sipilä ei ole tuonut eduskunnan täysistunnon käsiteltäväksi.

Uuden sopimuksen myötä siirtolaisuutta aiotaan helpottaa ja ellei sopimusta saada päivänvaloon, Suomen nimi tulee ilmestymään siihen ilman julkista keskustelua, kun joulukuussa maiden johtajat kokoontuvat Marokossa vahvistamaan sopimusta.

Yhdysvallat ja Unkari ovat jo ilmoittaneet, että he tulevat jättäytymään Global Compact for Migration (GCM) -nimeä kantavasta siirtolaissopimuksesta ulos. Myös Suomessa täytyy herätä sopimuksen vaarallisuuteen.

Ville Tavio.

Kansanedustaja Ville Tavio (ps) on jättänyt toimenpidealoitteen, jossa vaaditaan hallitusta tuomaan salattu sopimus kiireellisesti eduskunnan käsiteltäväksi. Ilman julkista painetta tässä ei onnistuta.

Jaa tietoa eteenpäin!

Lisätiedot: https://www.suomenuutiset.fi/ville-tavio-esittaa-gcm-sopim…/

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

8 Replies to “Pääministeri Sipilä pyrkii salaamaan kansalaisilta tärkeän kansainvälisen siirtolaisopimuksen”

  1. On siinä vastenmielinen luihu rotta, oikea rottien ROTTA. Suomen tuhooja. Toivottavasti siitä ei kuulla enää koskaan vaalien jälkeen.

    1. Se aloite onkin kaiko poistettu?! Se aloitettiin 23.10. ja sai jo yli 3000 allekirjoitusta parissa päivässä…

  2. Kansalaisaloitteilla, adresseilla ym. ei ole mitään merkitystä. Tarvittaisiin suora demokratia ja sitovat kansanäänestykset.

  3. Hallitus taas tutulla salauslinjalla. Niin meni suomi mukaan innolla ACTA:ankin ja suurin osa suomalaisista ei varmaan ole koskaan edes kuullut mikä se on ja etenkään mistä siinä on kyse. Muualla euroopassa oli isoja mielenosoituksia sitä vastaan mutta suomalaiset on valtamedia pitänyt näppärän vastuullisesti pimennossa.

  4. Ei ole hänellä mitään valtuuksia mennä allekirjoittelemaan tällaisia maanpetos sopimuksia ja kuka on tämän sopimuksen sitten suunnitellutkin joutunee kyllä edesvastuuseen joukkoineen vaalien jälkeen.Nimittäin meillä ei ole tämän jälkeen enää yhtään tilaa näille ulkopuolisille maahan marssijoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *