Oulun Kaijonharjun puukottaja on SDP:n maakuntavaaliehdokas Juho Öhman

Juho Öhman.

Kaleva.fi uutisoi 17.5, että Oulun poliisi kertoo ottaneensa kiinni 28-vuotiaan oululaismiehen epäiltynä Kaijonharjussa tiistaina 15. toukokuuta kello 23 aikaan tapahtuneesta tapon yrityksestä.

Juho Öhman.

Puukottaja on SDP:n maakuntavaaliehdokas Juho Öhman, ja todellisuudessa hän hän vanhempi kuin 28-vuotias. Öhman on syntynyt vuonna 1986.

Öhman oli SDP:n kuntavaaliehdokkaana vuonna 2017.

Öhmannin epäillään lyöneen lukuisia kertoja 21-vuotiasta naista teräaseella ylävartaloon Kaijonharjussa Tapiontiellä kerrostalon ulko-ovella.

Tapahtumahetkellä kotiinsa palaamassa ollut nainen loukkaantui hyökkäyksessä vakavasti.

Juho Öhman.

Öhman pakeni paikalta, eikä häntä tavoitettu saman myöhäisillan tai yön aikana.

Poliisin mukaan Öhman ja uhri eivät tunne toisiaan, eikä Öhmannilla tiedetä olleen naisen kanssa mitään kanssakäymistä ennen puukotusta.

Poliisi sai selvitettyä Öhmanninn henkilöllisyyden keskiviikkona iltapäivällä. Hänet saatiin kiinni etsintöjen jälkeen samana päivänä kello 17.20 aikaan.

Jussi Hyrkäs.

Öhmannia ei ole aiemmin epäilty tai tuomittu vastaavista teoista. Hänellä on taustallaan muutamia rikoksia, jotka ovat kuitenkin selvästi nyt epäiltyä tekoa lievempiä, kertoo rikoskomisario Jussi Hyrkäs.

Kuvakaappaus juhoöhman.fi-sivulta.

Lähde: kaleva.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

13 Replies to “Oulun Kaijonharjun puukottaja on SDP:n maakuntavaaliehdokas Juho Öhman”

   1. Kommarit ja Virheät imuroi hulluja riveihinsä, S(aatanan) D(ystooppiset) P(ellet) taas rikollisia. Useampikin ehdokas narahtanut männä vuosina milloin mistäkin.

    1. Kaikissa puolueissa näitä on. Yleistäessä omien poliittisten mielipiteiden mukaan päästään aiihen että oma naapuri ja sukulaisetkin ovat mielisairaita.

     Vaikka tilastojen mukaan ei kaukana ole tila, jossa kaikki suomalaiset voidaan kategorisoida mielisairaiksi. Joten jatketaan samaan tahtiim

  1. Tän tyypin useasti tavanneena olen havainnut, että ei ole jannulla todellakaan kaikki inkkarit kanootissa..

 1. Sovinisti kun hyökkäsi naisen kimppuun. Nyt toimittajat hyökkäämään Rinteen kimppuun ja vaatimaan selitystä.

 2. Kaveri on melkein koneinsinööri, paperit vain puuttuvat. Jotenkin tuttua. Yksittäistapaus.

 3. SDP tai viherkommareiden listoille näyttäisi menevän läpi paljon näitä jotka ei pelaa täydellä pakalla? Pedareita, raiskareita, murhaajia jne. kyllä löytyy viime ajoilta useita. Tosin “se parempi media” on niistä hyvin hyvin hyvin hiljaa, mistähän johtuu?

 4. Jospa kyseessä oli Andersonilainen parempi ja hyväksyttävä väkivalta? Sellainen mitä YLEkin ilmeisesti mainostaa, tukee ja suosii?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *