Otteita sittemmin tuomitun amfetamiininarkomaani Jessikka Aron kuulustelupöytäkirjasta

Ylioppilas Jessikka Aro.

Mvlehti.net julkaisi otteita poliisin laatimasta kirjoitushetkellä rikoksesta epäillyn ja sittemmin oikeudessa rikostuomion saaneen Jessikka Aron kuulustelupöytäkirjasta:

”Tänä syksynä olen jäänyt kerran kiinni huumausaineenkäyttörikoksesta.  En saanut minkäänlaista tuomiota asiassa, koska poliisin löytämä asia oli vaan pari käytettyä ruiskua.”

Aro on yrittänyt päästä ongelmaksi muodostuneesta riippuvuudesta eroon, mutta hoidot ovat epäonnistuneet:

”Olen käyttänyt vuosia amfetamiinia.  Noin puolitoista vuotta (vuoden 2001 heinäkuun lopusta lähtien) olen käyttänyt amfetamiinia ongelmaksi asti.  Olen käyttänyt sitä suonensisäisesti.  Tosin on minulla ollut katkojakin, kun olen ollut hoidossa.”

“Olin marraskuussa 2001, neljän kuukauden satunnaisen ”alkurännäyksen” käytön jälkeen, kuukauden hoidossa.  Tämän loputtua kuuden päivän kuivilla olon jälkeen, retkahdin kuukaudeksi vetään kahta hullummin.”

“Alkuvuodesta 2002 kävin ryhmässä ja sain nelisen viikkoa raitista aikaa, mikä oli tosi hyvä juttu, kunnes ystävänpäivän tienoolla taas vahingossa retkahdin.”

Hän haki apua riippuvuuteensa myös työstään, joka puolestaan aiheutti uuden riippuvuuden:

”Siinä meni muutama viikko taas katumusharjoituksia tehden eli raittiina.  Tämä johti siihen, että työstäni tuli minulle ”pakkomielle”.

Kesällä jouduin jättäytymään sairaslomalla mielenterveysvaikeuksien vuoksi.  Syksyllä päätin jättäytyä töistä pois, koska kesällä ollut 5 viikon hoitojakso oli epäonnistunut siten, että se oli keskeytynyt. Ja työni jatkuminen olisi edellyttänyt sitä, että hoito olisi saatu sovitusti loppuun.”

Tästäpä alkoi sitten taas uusi alamäki:

”Tuhoisin vetoputki alkoi tästä hoidon päättymisestä, ja se kesti noin puolitoista kuukautta.  Vain muutama selvä päivä oli tuona aikana.  Viimeisin hoitoni oli nyt joulukuussa, mutta katkaisin sen jouluaattona.”

Kuvan lähde: mvlehti.net.

Jessikka kertoo myös, kuinka huumausaineensa hankki:

”Olen saanut oman käyttökamani eri ihmisiltä – tutuilta ja tuntemattomilta.  Hommaan amfetamiinini lähinnä Hesasta ja Espoosta.  Grammahinta on yleensä keskimäärin 30 euroa.”

Lähde: mvlehti.net

Lue myös:

Jessikka Aro on myöntänyt huumeriippuvuutensa sekä mielenterveysongelmansa – syyttää silti MV-lehteä valehtelusta

tamtam@urkki.net

Comments

comments

9 Replies to “Otteita sittemmin tuomitun amfetamiininarkomaani Jessikka Aron kuulustelupöytäkirjasta”

 1. Jossakin sanottiin tyttelin olevan jonkun suurfirma Aron perillisiä eli rahan tuomaa vapautta sanoa asioista kuten Hartwall-rikkaalla dosentti Backmanilla.

 2. Suurfirma-Aron rahat ovat kotoisin YLE:ltä, jonka ruplarahoitusvalhepaska kansalaismedialle on todettu poliisin toimesta paikkaansa pitämättömäksi, joten kokeilkaa muita vaihtoehtoja. Esim: Natsikortti, vai loppuuko teesit.

  1. Musta-Pekka-kortti taitaakin olla pannassa ja rosvokortti on laajalti käytössä.
   Eivät jenkit jaksa kovin pitkään uskoa natsipaskaan, etenkin nyt kun ruplasalkku on osoittautunut hörhöharhaksi.

 3. Toisaalta ei ole kovinkaan ylevää Jessikaa “piiskata”. Mutta mutta mutta. Hän on itse aivan vapaaehtoisesti ja ensin lähtenyt ihmisten perusteettomaan solvaamiseen, leimaamiseen sekä paranoidiin panetteluun ja antanut värvätä itsensä joko tietoisesti tai tietämättään CIA:n nukeksi.

  Toivoisin lopuksi hänelle kaikkea hyvää, kuten huume ja CIA vapaata elämää. CIA on vitun huono renki ja perkeleellisen kauhea isäntä.

 4. Taitaa Jessika olla jo “mainos” rasite YLE:lle ja Natolle ?? Vaikea on keksiä mitään uutta trolli tehtaasta, kolme vuotta on sama levy soinut tankero englannilla seminaareissa. Veikkaan että tämä kakkos träskeliini hylätään ja aika pian.

 5. Neiti etsivän olisi aika tehdä omat johtopäätökset tilanteesta ja vetäytyä takavasemmalle -taitaa vaan on jo myöhäistä pakitella kun kortit lyödään pöytään ja bluffi paljastuu. YLENATO on varmaankin ylpeä soturistaan -Aron touhuilut ovat jo vaikuttaneet yleiseen maanpuolustus halukkuuteen. Natottajien propagandaprojekti kusi pahemman kerran ja kääntyi itseään vastaan -jälleen kerran.

 6. Kuuntelehan Jessikka: epäilen että ns. “itsemurha” on jo suunnitteilla kohtalokseksesi! Toivottavasti olen väärässä, mutta sekin mahdollisuus on otettava huomioon. Näin on käynyt ennenkin, kun henkilö muuttuu rasitteeksi jollekin tavoitteelle.
  Muistui mieleen se brittitutkija takavuosilta, joka liittyi ehkä niihin pernarutto juttuihin vai oliko Saddamin joukkotuhoaseisiin. Ei jaksa muistaa nimeäkään, kun on jo kauan aikaa vierähtänyt…
  Toisaalta sopivassa poliittisessa tilanteessa kuolema hämärissä olosuhteissa ja syyn vierittäminen tiettyyn syyttömääm osapuoleen… Kaikki onnistuu nykypäivän politiikassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *