“Nuoret” pahoinpitelivät naista Raumalla – poliisi salaa tekijöiden etnisen taustan

“Nuorisoa”. Viitekuva.

Poliisi.fi tiedottaa:

Raumalla Länsikadulla tapahtui lauantaina 6.10.2018 noin kello 22.50 aikaan pahoinpitely, jossa neljä arviolta 11-14-vuotiasta poikaa oli menyt aidatulle piha-alueelle.

Kaksi pojista oli nimitellyt ja pilkannut paikalla ollutta naista.

Yksi pojista oli potkinut naista nimittelyn yhteydessä.

Osa pojista oli kuvannut tapahtumaa kännyköillään.

Naista potkineella pojalla oli päällään mustat vaatteet ja lippalakki, jossa on valkoisia kirjaimia.

Pojat olivat poistuneet paikalta pyörillään Kuninkaankadun suuntaan. Yhdellä pojista oli punainen Jopo, kahdella muulla muun väriset Jopot ja yhdellä kilpapyörän näköinen pyörä.

Rauman poliisi pyytää asiaan liittyviä tietoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Lähde: poliisi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

7 Replies to ““Nuoret” pahoinpitelivät naista Raumalla – poliisi salaa tekijöiden etnisen taustan”

 1. Tuntomerkit=POLKUPYÖRÄT,niinpä niin.Löytyy varmasti syylliset näillä.Eihän suomessa on kuin joka toisella lapsukaisella jopo.

 2. Uhrin pitää itse julkaista rikollisten tuntomerkit, kun poliisi niitä kerro. Silläkin uhalla, että tulisi kiihoitussyyte. Kun jokainen sen tekisi, kiihotusssyytteitä jouduttaisiin luopumaan. Varmaankin löytyy medioita, jotka sen tekisivät ja tieto leviäisi noprasti.

 3. Ehkä Sauli Niinistöllä on vielä tallessa lista lahjoittamistaan polkupyöristä.

 4. Oli mitä vain etnisyyttä, epäilen kyllä ettei Suomalaisia mutta joka tapauksessa ei normaalia käytöstä. Hyvä kun jäisivät pian kiinni ja henkilöllisyydet vuodettaisiin.

 5. Jos poliisi ei kerran kerro on lehtimiesten otettava itse selvää asiasta. Se on journalistin tehtävä. Nykyään on kumma tapa odottaa valmista ateriaa.

 6. Aika helppoa olisi lehtihenkilöiden ja lehtioletettujen kysyä niitä tuntomerkkejä suoraan tuolta potkitulta naiselta. Se, ettei näin edes haluta toimia, kertoo tuosta tapahtumasta mielestäni aivan kaiken. Potkimistapahtuma ei sovi monikulttuuriseen “unelmaan” , joten se täytyy vain yrittää vaieta kuoliaaksi. Toivon, että ihmisten kehittyvä medialukutaito kertoo jatkossakin sen, että jos tuntomerkeiksi annetaan jokin “ajoi jopolla” tai “käytti pipoa”, niin jopa kaikkein tyhmimmätkin tajuaisivat kyseessä olevan kulttuurillisen rikastuttamisen. Vanhoja vääräuskoisia ihmisiä kun näemmä saa ja jopa ihan pitääkin potkia täysin surutta ja säälittä. Mitäs ovat vääräuskoisia. Oma vika. (/sarkasmia)

  Mitä ihmiset luulevat oikein Jugoslaviassa tapahtuneen sitä ennen, ennen kuin Serbit yht’äkkiä havaitsivat, että muslimit ovat nyt vähäistä suurempi ongelma? Sitä kysymystä ei jostain syystä kukaan uskalla edes esittää. Miksi ei? Onko jo etukäteen tiedossa, että vastaus ei ole jotenkin sopiva?

  Miksi on enemmän rasismia se, että tuomitsee vanhojen naisten potkimisen, kuin se, että todella oikeasti täysin häikäilemättömästi potkii vanhoja naisia? Sekin somali nuorukaisten joukkio, joka vähän “sormetti” sitä ohi kulkevaa tyttöä, ei saanut teostaan edes päivääkään oikeaa vankeutta. Ehdon alaista vain. Miksi ei saanut? Ohi kulkevien tyttöjen sormettaminen on jokin oikeuslaitoksen ihan erityista suojelua nauttiva kulttuurillinen ominaispiirre? Niinkö?Lyhyesti: En tahdo tällaista maailmaa. Äänestän jatkossa aivan ketä ja mitä tahansa, että me emme päätyisi nykyisen kaltaisen kehityksen tulevaan päätepisteeseen, mikä on kehitysmaalaisten kansoittama kehitysmaa, missä mikään ei enää toimi. Ei mikään muu kuin älämölö ja toisten ihmisten potkiminen kadulla.

  Tuo kannattaa todellakin katsoa pariinkin kertaan, ettei tuleva kehitys tule olemaan sitten enää mikään yllätys:
  https://urkki.net/video-monikulttuurinen-valikohtaus-italialaisella-kadulla/

  Kannattaa myös katsoa kuvat aiheesta “Elin Krantz”, ja ihmetellä tätä menossa olevaa monikulttuurista unelmaa ja sen kääntöpuolta. Vai onko tuo nyt se etupuoli tästä asiasta? Taitaa valitettavasti olla näin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *