Näin Nyansumana Dampha kepposteli hoitajaksi tekeytyneenä Kanta-Hämeen keskussairaalassa

Mieshoitaja. Viitekuva.

Syyttäjän rangaistusvaatimukset oikeudessa olivat:

1. Sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen 5590/R/0010643/18
Rikoslaki 17 luku 21 §

10.03.2018 Hämeenlinna

Nyansumana Dampha on Kanta-Hämeen keskussairaalan neurologian osaston päivähuoneessa tehnyt julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se on aiheuttunut pahennusta. M. K. on ollut potilaana sairaalassa ja neurologian osaston päivähuoneessa istumassa, kun Dampha on mennyt K:n viereen ja paljastanut sukupuolielimensä ja heilutellut penistään K:n edessä.

2. Sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen 5590/R/0010643/18
Rikoslaki 17 luku 21 §

10.03.2018 Hämeenlinna

Nyansumana Dampha on Kanta-Hämeen keskussairaalan neurologian osaston päivähuoneessa tehnyt julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se on aiheuttunut pahennusta. T. I. on ollut potilaana sairaalassa ja neurologian osaston päivähuoneessa, kun Dampha on syytekohdan 1 tapahtuman jälkeen pyytänyt I:tä istumaan sohvalle ja asettunut I:n eteen seisomaan paljastaen sukupuolielimensä sanoen I:lle, että “tätähän sä halusit.” I on noussut ylös ja juossut sairaanhoitajan luo.

3. Raiskauksen yritys 5590/R/0010643/18 Rikoslaki 20 luku 1 § 4 Rikoslaki 5 luku 1 §

10.03.2018 Hämeenlinna

Nyansumana Dampha on yrittänyt pakottaa Kanta-Hämeen keskussairaalassa potilaana olleen ***oraaliseen sukupuoliyhteyteen kanssaan käyttämällä *** kohdistuvaa väkivaltaa ja uhkaamalla käyttää väkivaltaa *** kohtaan.

*** on ollut yksin sairaalahuoneessaan ja käymässä sängylleen makaamaan, kun Dampha on tullut huoneeseen ja kävellyt *** sängyn vierelle, ottanut sukupuolielimensä esille ja tarttunut *** päästä ja hartiasta painaen *** päätä

2 (16)

3 (16) kohti erektiossa ollutta penistään sanoen “ota vähän”.***on nostanut päätään

ja käskenyt Damphan poistua, mutta Dampha on painanut uudelleen *** päätä kohti penistään toistaen “ota nyt vähän”. *** on uudelleen käskyttänyt Damphaa lähtemään. Dampha on käskenyt *** olemaan hiljaa tai hän satuttaa***ja “kertoo kaikille.” Raiskaus on jäänyt yritykseksi, sillä *** on onnistunut painamaan selkänsä takana olevaa hälytysnappia, minkä havaittuaan Dampha on poistunut huoneesta.

4. Pahoinpitely 5590/R/0010643/18 Rikoslaki 21 luku 5 § 1

10.03.2018 Hämeenlinna

Nyansumana Dampha on Kanta-Hämeen keskussairaalassa tehnyt ruumiillista väkivaltaa vartijaharjoittelijana sairaalalla olleelle R. K:lle tämän yrittäessä ottaa Damphaa kiinni syytekohdissa 1-3 kuvattujen tapahtumien johdosta siten, että Dampha on lähtenyt juoksemaan nyrkki pystyssä kohti K:ta, joka on saanut käsivartensa suojakseen ja Damphan nyrkinisku on osunut K:ta oikeaan käsivarteen. Pahoinpitelyn seurauksena K:lle on aiheutunut punoitusta iholle oikean kyynärvarren tyvipuolikkaaseen ja lievää aristusta.

5. Järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen 5590/R/0010643/18
Rikoslaki 17 luku 6 §

10.03.2018 Hämeenlinna

Nyansumana Dampha on Kanta-Hämeen keskussairaalassa vaikeuttanut järjestystä ylläpitävää henkilöä suorittamasta hänelle lain tai asetuksen nojalla kuuluvaa tehtävää. Damphaa on yritetty ottaa vartijan toimesta kiinni syytekohdassa 1-3 kuvattujen tapahtumien johdosta Damphan lähdettyä pakoon. Dampha on kiinniottotilanteessa käyttäytynyt aggressiivisesti sairaalan vartijaa kohtaan ja yrittänyt potkimalla vastustaa kiinniottoa, joten Dampha on raudoittamisen lisäksi jouduttu laittamaan jaloistaan lepositeisiin.

Ja näin käräjäoikeus tuomitsi:

Kuvakaappaus Kanta-Hämeen käräjäoikeuden tuomiolauselmasta.
Lähde: Kanta-Hämeen käräjäoikeuden asiakirjat

Comments

comments

4 Replies to “Näin Nyansumana Dampha kepposteli hoitajaksi tekeytyneenä Kanta-Hämeen keskussairaalassa”

  1. Vissiin I:n nimi on ollut tarkoitus sensuroida. Tekstin alkupuolella se kuitenkin kerran mainitaan.

  2. Siis kerrassaan upea rikkaus ja voimavara on jälleen kuoriutunut, kultamuna oikein! Suoraan viidakosta, kyllä näillä hoitajapula paikataan.

  3. Kuukerin nelli asialla, oikeaa Henan muilutusta. Ei välttämättä aivan keppostelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *