Monikulttuurisen perheen kaksivuotinen helvetti päättyy – vainoaja saadaan vihdoin lukkojen taakse (video)

Junes Lokan kunnian loukkaamisesta epäilty Johanna Vehkoo.

Rasistinen Johanna Vehkoo loukkasi marokkolaistaustaisen rodullistetun kaupunginvaltuutetun Junes Lokan kunniaa!

Lähde: YouTube/ Monokulttuuri FM

Lue myös:

Ylen faktantarkistaja Johanna Vehkoota syytetään Junes Lokan kunnian loukkaamisesta

tamtam@urkki.net

Comments

comments

6 Replies to “Monikulttuurisen perheen kaksivuotinen helvetti päättyy – vainoaja saadaan vihdoin lukkojen taakse (video)”

  1. No jaa, ehkä valtamedian tyylinen otsikkoliioittelu – kun sopiva uutinen osuu kohdalle – ei ole niin kauhean tyylikästä.

  2. No jaa, ehkä valtamedian tyylinen otsikkoliioittelu – kun sopiva uutinen osuu kohdalle – ei ole niin kauhean tyylikästä.

  3. Mutta onhan tällainen sarkasmi ja kieli poskessa tehty liioittelu “väärin päin” tehtynä välillä ihan virkistävää. Valtamedia ei edes itse kykene tajuamaan, mitä se on omilla toimillaan tehnyt omalle uskottavuudelleen. Yritin aikuisena suomalaisena miehenä ihan tosissani seurata Amerikan presidentin vaaleja vuonna 2016, ja tuon laadultaan täysin ala-arvoisen uutisoinnin lopputuloksena oli se, että lakkasin täysin käyttämästä minkäänlaista Ylen tai HS:n tuottamaa uutistarjontaa. En katso enkä seuraa enää ollenkaan valtamedian uutisointia. Tuon eräänlaisen älyllisen irtioton seurauksena oma herkkyys tuota jatkuvaa vastenmielistä piilovaikuttamista kohtaan on noussut. Nyt sitä jo ihan heti ja lähinnä aivan automaattisesti vain aina poimii erilaisista vahingossa vastaan tulleista valtamedian uutisteksteistä nuo sangen viekkaat ja ikävästi valitut sanamuodot, millä uutisoinnin asiasisältöä jatkuvasti yritetään hennosti myrkyttää näistä toimittajien edustamista ideologisista syistä. Miksi käyttäisin omaa aikaani altistamalla itseäni tuollaiselle suoranaiselle aivopesulle? On kai sitä parempaakin hommaa aikuisella ihmisellä?

    Yleä täytyisi supistaa oikein kunnolla, ja jättää jäljelle lähinnä se Yle Areenan tarjonta, ja antaa niille muille toimittajille lähinnä vain potkut. Voisivat sitten yrittää vapailla markkinoilla myydä tuota omaa “osaamistaan”, jos siitä joku edes haluaisi maksaa yhtään mitään. Minä en haluaisi. Nykyisten “toimittajien” (lue: poliittisten agitaattoreiden) yritystä tehdä omaa työtään on lähinnä piinallista ja kiusallista seurata, siksi paljon myötähäpeää se jo herättää kaltaisessani konservatiivisesssa lukijassa. Äärivasemmistolainen “faktantarkistaja” olisi ihan hupaisia sketsihahmo jossain viihdeohjelmassa, mutta oikeassa elämässä hän on vain lähinnä äärimmäisen nolo olento.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *