Miro Kangasluoma käytti hyväkseen ja raiskasi 11-15-vuotiaita lapsia

Savonsanomat.fi uutisoi, että useita lapsia seksuaalisesti hyväksikäyttänyt vaasalainen Miro Kangasluoma on tuomittu lähes kuuden vuoden vankeustuomioon.

Miro Kangasluoma.

Kangasluoma oli vuosina 2011-2015 yhdynnässä 12-15-vuotiaiden uhrien kanssa käyttäen hyväkseen heidän väsymystään ja päihtymystään, todetaan Pohjanmaan käräjäoikeuden julkisessa selosteessa.

23-vuotta tämän vuoden huhtikuussa täyttänyt mies väitti oikeudessa, että lapset suostuivat seksiin. Oikeus ei pitänyt tätä uskottavana. Sen mukaan seksi tapahtui lasten tahdon vastaisesti.

Miro Kangasluoma.

Huhtikuussa 23-vuotta täyttänyt Miro Kangasluoma tuomittiin viiden vuoden ja kymmenen kuukauden vankeustuomioon törkeästä raiskauksesta, törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kahdesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kolmesta nuorena henkilönä tehdystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kangasluoma määrättiin heti vangittavaksi. Tuomio annettiin huhtikuussa, mutta oikeus antoi tapauksesta julkisen selosteen vasta eilen.

Lähde: savonsanomat.fi (Jecaterina Mantsinen 14.5.2018)

tamtam@urkki.net

Comments

comments

4 Replies to “Miro Kangasluoma käytti hyväkseen ja raiskasi 11-15-vuotiaita lapsia”

  1. Hmm… Erivärisenä tai turvapaikanhakijana tuomio olisi varmaan pudonnut murto-osaan. Ehkä jopa ehdolliseksi.

  2. Kerrankin tekojen mukainen tuomio ja samalla selkeä näyttö että itämaan tietäjät ja kalpeanaamat tuomitaan täysin eri asteikolla -mulliturvalle tästä olisi annettu alle 2 vuotta ehdollisena.

  3. 11 – 15-vuotiaan voi törkeästi raiskata, mutta ei 10-vuotiasta? Jutussa ei puhuta väkivallasta, niin miten raiskaus oli lasten rahdonvastainen ja törkeä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *