Mikkelin Harjun hautausmaalle perustetaan ainoastaan muhamettilaisille tarkoitettu hautausalue

Viitekuva.

Vastarinta.com uutisoi:

Mikkeliin perustetaan islaminuskoisille hauta-alue. Alue tulee sijaitsemaan tunnuksettomien alueella eli niin kutsutulle uskonnollisesti neutraalilla alueella.

Harjun hautausmaa Mikkelissä. Ko. hautausmaalle on haudattu kolme Mannerheim-ristin ritaria: Lauri Äijö, Taavetti Laatikainen ja Jouko Hynninen.

Tunnuksettomien alue on perustettu vuonna 2016, mutta alueelle ei ole vielä haudattu yhtään vainajaa.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta arvelee, että lähitulevaisuudessa Etelä-Savossa islaminuskoisten hautaus tulee ajankohtaiseksi. Syynä tarpeelle on ”pakolaisten” kasvanut määrä Mikkelissä ja lähikunnissa. Tällä hetkellä Etelä-Savossa kuolleet islaminuskoiset ovat toimitettu Etelä-Suomeen haudattavaksi.

Alueelle on varattu 58 aikuisille ja 28 lapsille sopivaa hautapaikkaa. Islaminuskoiset eivät käytä tuhkausta, joten kaikki paikat ovat tarkoitettu arkuille. Tunnuksettomille jää vielä 30 arkkupaikkaa ja 112 paikkaa uurnille.

Lähde: vastarinta.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

4 Replies to “Mikkelin Harjun hautausmaalle perustetaan ainoastaan muhamettilaisille tarkoitettu hautausalue”

  1. Aika surullista että näitä läpsyttäjiä kaivetaan meidän esi-isiemme maahan. Ei tule hyvä olo.

  2. Ainakin minun nuoruudessani oli kirkosta eronneille vielä oma erillinen hautausmaansa, tosin toisesta syystä kuin näille muslimeille. Pelkään pahoin, että joudun näkemään vielä ajan, jossa kristityille perustetaan jonnekin jättömaalle oma pieni hautausmaansa, jota joudutaan vielä vandamismin pelossa vartioimaan. Jos kristityjen lastenvaunut, hellat, vaatteet ja jopa hautausmaa on näille haram, niin kumma ettei kristityn veronmaksajan hiestä syntynyt raha sitä ole.

  3. No ei ole kohta enää uskonnollisesti neutraali alue.Muutenkin outo että kelpaa sama alue mihin kuffareitakin voi haudata.

  4. No niin! Se on sitten meidän vuoro käydä haudoilla naureskelemassa ja rikkomassa muistoesineitä. HYVÄ! Kai sinne saa tuoda koiratkin mukaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *