Mervi Eskelisen sensuroitu blogikirjoitus: Rasismi suomalaisuutta kohtaan

Mervi Eskelinen kirjoitti Uuden Suomen sensuroimassa blogitekstissään:

Kuvakaappaus sensuroidusta blogisivusta.

Irakilaisen vartalo on lyhyempi suhteessa suomalaisen vartalon pituuteen. Irakilainen on 30 senttimetriä lyhyempi. Hänen ihonväri on lähes musta ja kansallisuus on etelä-eurooppalainen.

Irakilainen. Viitekuva.

Hänen kulttuuri sisältää irakilaisia tapoja ja rituaaleja. Hän on islamin uskonnon tunnustaja, muslimi. Uskontoon sisältyy muun muassa koirien hyljeksintä ja naisiin kohdistuva alempiarvoinen suhtautuminen.

Jotkut muslimit katsovat, että ihmisen tai muun elävän olennon kuvaaminen tai muovaileminen ei ole sallittua. Osalle kielletty on vain ihmishahmo, osalle myös eläimet.

Liikuntatuntijärjestelyt, muun muassa pukeutuminen ja suihkussa käyminen vaativat erillisratkaisuja. Ihmetellään uusien suihkukoppien rakentamista, koska se kuluttaa kokonaismäärärahaa.

Musiikkiliikunta aiheuttaa pään vaivaa muslimeille. Musiikkiliikunta sisältää Tiputanssin.
Muslimitytöille ja -pojille järjestetään omaa liikuntaa salin toiseen reunaan.

Muslimi kieltäytyy kättelemästä naista. Muslimi vihkiytyy alaikäisen kanssa koska tyttöjen avioitumisiällä ei ikärajaa. Muslimit eivät hyväksy homoseksuaaleja. Muslimimiestä ei tuomita aviorikoksesta, nainen tuomitaan.

Muslimi voi valehdella jos valheella edistetään islamin valta-aseman edistämistä. Muslimille annetaan anteeksi uskonnon varjolla tehty murha.

Onko rasismia julki-ilmaista islamia?

Rasismin väärinymmärtäneet huutavat kyllä kyllä. Vedotaan rasismin määritelmään.

Rasismi käsitteenä tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät. Rasismi on siis ihmisryhmän tai sen jäsenen ihmisarvon alentamista. Rasismiin usein kuuluu se, että omaa ryhmää pidetään parempana kuin toisten ryhmiä. Rasismi aiheuttaa eriarvoistumista ja vahingoittaa sen kohteiden lisäksi koko yhteiskuntaa.

Valtamedia ja tietyt poliittiset puolueet ovat urakalla polkeneet suomalaisuutta ja suomalaisia perinteitä.  Suomalaisuutta on aliarvostettu ja pilkattu suhteessa muihin kansoihin tai uskontoihin. Suomalaisille tärkeisiin juhliin suhtaudutaan väheksyvästi ja ne täytyy vaientaa.

Tampere aikoo luopua perinteisestä joulurauhan julistamisesta toistaiseksi.

https://www.aamulehti.fi/a/201283100?c=1522737894164&fbclid=IwAR3hoYq9EG…

Apulaisoikeuskansleri pitää koulujen uskonnollisia tilaisuuksia ongelmallisina uskonnonvapauden ja yhdenvertaisuuden kannalta. Uskonnollisia tilaisuuksia ovat esimerkiksi päättäjäisjuhlat, joissa lauletaan virsiä.

https://yle.fi/uutiset/3-7152153

Nämä ovat rasismia suomalaisuutta kohtaan.

Lähde: mervieskelinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

12 Replies to “Mervi Eskelisen sensuroitu blogikirjoitus: Rasismi suomalaisuutta kohtaan”

 1. Lisäksi naisen todistus on vain puolet miehen todistuksesta (oikeudessa) nainen perii puolet vähemmän, kuin mies ja moskeijassa naisten paikka on erillään miesten paikasta, vähintään miesten takana. Naisen fyysinen kuritus on sallittu.
  Miehellä voi olla neljä vaimoa, seksi orjia ja väliaikais vaimoja. Myös muita orjia voi olla. Valan tai lupauksen voi rikkoa. Näin opetti täydellinen ihminen profeetta muhamed.
  Lisäksi hevoset lentää, aurinko laskee muta lätäkköön, adoptio on kielletty, jos vaikka haluat joskus avioitua adoptio lapsesi vaimon kanssa. Ja virtsatessa miestenkin pitää kyykkiä….

  1. Islam-uskontona on jäänyt vanhan testamentin kaltaiseksi väkivaltauskonnoksi. Islamiin uskovilla ei ole ollut sellaista uskon puhdistajaa, kuin Jeesus oli pari tuhatta vuotta sitten kristinuskossa. Israelissa edelleen vaikuttaa vanhan testamentin uskomukset, joten sotatoimien loppuminen ei onnistu, kun vastakkain on kaksi väkivaltauskontoa.
   Artikkelin olisi voinut kirjoittaa harkitumminkin, ehkä ei julkaista päästös ei johtunutkaan pelkästä sensuurista.

 2. Täytyy myöntää vaikkaan en juuri missään asiassa ole muslimien kanssa samaa mieltä – mutta naisia he tuntuvat ymmärtävän.

  Siinä olisi pottunokilla kyllä oppimista.

  1. Juu niin kauan kuin nainen tekee just mitä sanotaan!Eli alistuu.Kivaa vai?

 3. Valitettavaa että näin sanavalmis nainen edustaa valeoppositio perseenmyyjä persuja. Miten paljon hukkaan heitettyä energiaa PS onkaan vuosien varrella saanut aikaiseksi? -määrä on tuhansia työvuosia työtä jonka ainut tarkoitus on pitää Halla-ahot ja Huhtasaaret kiinni (((isäntien))) korruptiopalkkioissa.

   1. Terveisin tyhien puheiden ja TEKOJEN (eli PS:n tapauksessa tekemättä jättämisien) eron ymmärtävä mies.

  1. Kun kuulee jonkun puhuvan persuista valeoppositiona, voi olla varma, että asialla on joko Vastarintaliikkeen tai SKE:n mies. Siis uusnatsi tai putinisti, eli epäisänmaallinen.

   1. Poliisivaltion kannattaminen ei jätä arvailujen varaa sille mistä PS käskytyksensä vastaanottaa.

 4. Mervi Eskelisen kaltaiset ihmiset ovat keksineet aikakoneen. Tässä vaiheessa irakilaiset ovat vielä vähemmistönä ja heidän luontaisten kulttuuristen erityispiirteiden ilmaisemisen tukahduttaminen on valtaväestön harjoittamaa kulttuurista dominanssia eli rasismia. Asiaa ei auta yhtään kirjoittaa vaikkapa kuinka kauniisti, että Suomi on suomalaisten maa ja täällä kulttuuriset virstanpylväät asettaa suuomaalisten oma kulttuuri. Siinä vaiheessa kun vähintään viisi lasta/perhe saavat irakilaiset ovat enemmistönä ja julistavat islamin ainoaksi oikeaksi kulttuuriseksi viitekehykseksi, vasta seuraa rasismi kantaväestöä kohtaan. Koska islam ei tunnetusti ole salliva ja humaani uskonto, on asiantilan korjaaminen enää mahdotonta. Ja tämä tietysti on tarkoitus. Koska älykkäimmät ja kehitystendenssejä ennakoimaan kykenevät henkilöt eivät tällä hetkellä päättävissä asemissa, joudumme me rasisti-natsi-fasistit räksyttämään tienposkesta, kun profeetan karavaani kulkee.

 5. Kyllä päättäjät tietävät, mutta ovat satanistien lobbarien vallassa. Lietö suun tukkimista balsamoitu vielä muhkeilla veroparatiisitileillä? Ainakin Niinistö, Sipilä ja Stubb kärähti veronkiertotileistä Panama-vuodossa. Missä viipyy pidätys ja tutkintavankeuteen. Entäs Basic-käsittely ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *