Meri: Hallitus yrittää estää ihmisten kielteiset tunteet arveluttavilla vihapuhehankkeilla

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Varatuomari Leena Meri.

Keskustelemme maapallon tulevaisuudesta ja kestävästä kehityksestä, koska maapallon kantokyky on rajallinen.

Räjähdyksenomainen väestönkasvu mm, Afrikassa aiheuttaa sen, että ihmiset lähtevät liikkeelle paremman elämän perään ja lopulta Suomeen.

Tämä taas aiheuttaa ihmisissä ärtymystä, sillä Suomen verovaroja ja maata ei ole tarkoitettu koko maailman vaelluskohteeksi.

Mikä on hallituksen ja oikeusministeriön vastaus ? Puututaan juurisyihin ja vaaditaan maita laittamaan asiansa kuntoon . Ei suinkaan. Keskitytään estämään ihmisten kielteisiä tunteita valtavilla projekteilla vihapuheesta.

Hyvä muistaa, ettei lainsäädäntö edelleenkään tunne vihapuhetta eikä sellaista termiä löydy rikoslaista. Silti esimerkiksi tuomareille järjestetään koulutusta vihapuheesta.

Meren Facebook-sivullaan julkaisema kuvakaappaus oikeusministerio.fi-sivulta.
Meren Facebook-sivullaan julkaisema kuvakaappaus oikeusministerio.fi-sivulta.

Lähde: Leena Meren Facebook-sivu

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Meri: Hallitus yrittää estää ihmisten kielteiset tunteet arveluttavilla vihapuhehankkeilla”

  1. Jos realiasti esittää kysymyksen, mitä kulttuurillemme, yhteiskunnallemme, turvallisuudellemme, perinteillemme, ajattelutavoillemme ja työpaikoillemme tapahtuu massamaahanmuuton seurauksena, realisti voi löytää toisen ja kolmannenkin realistin. Yhdessä realistit voivat estää tulevan katastrofin. Yritysten pitää saada halpatyövoima, kantaväestö taas pitää pitää nöyränä hattu kourassa työpaikkojen suhteen, olkoonkin, että halpatyövoiman hyödyntäminen tapahtuu korkeiden piikkilanka-aidattujen ja tarkasti vartioitujen muurien sisäpuolella..

  2. Pian kaikki uusliberalismin krittiikki kielletään ja se onkin se perimmäinen syy varsinkin kokoomuksen haluamalle vihapuhepoliisille ja Mykkäsen puheille koko EU:n kattavalle anonyymin some/foorumikeskustelun kiellolle ja esiintymiselle vain omalla nimellä.

  3. Lain suunnittelijat tuskin ovat täysiä typeryksi, joten lakia suunnitellaan vallapitoa tukevaksi asetuskokoelmaksi. Äänestäjä muistapa tämä kun valitset ehdokastasi.
    Mitään vihapuhelakia ei tarvita, mutta lakiin on satava pykälä valehtelun kieltämiseksi. Tahallisesta valehtelemisesta pitäis tuomita vankeutta oli poliitikko tai tavallinen pulliainen, jos valehtelu vahingoittaa kohdetta tai ryhmää.
    Tosiasioitten kertomisesta joku ryhmä voi tuntea olevansa vainottu tai vihattu, mutta tosiasioita kerrottaessa yleinen etu huomioitava, mitä tulisi jopa suosia, jotta rikollisuus vähenisi. Myös rattijuoppojen ja pikkurikollisten kuvat ja nimet lehtiin ja nettiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *