Maahantunkeutujat raiskasivat nuoren naisen – poliisilla kesti kaksi viikkoa julkaista turvakameratallenne

Kuvakaappaus poliisin julkaisemasta valvontakamerakuvasta.

Poliisi.fi tiedottaa:

Hyvinkäällä Riihimäenkatu 20 kohdalla läheisessä metsikössä tapahtui perjantaina 27.7.2018 aamuyöstä raiskaus.

Tekijöinä oli kolme miestä, jotka uhrin kertoman mukaan ovat ulkomaalaistaustaisia ja he puhuivat uhrille vierasta kieltä.

Poliisi on kiinnostunut epäiltyjen tekijöiden liikkeistä.

Valvontakameran kuvien mukaan kolmen miehen seurue on nähty liikkuvan klo 02.26 aikaan Jussintorin suunnasta Hämeenkadulle ja siitä klo 02.32 Siltakadulle kohti Riihimäenkatua.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa vihjeitä valvontakameran kuvassa näkyvien henkilöiden tunnistamiseksi.

Kaikista tapaukseen liittyvistä havainnoista tai vihjeistä voi ilmoittaa numeroon 0295 436476 tai sähköpostitse vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lähde: poliisi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

4 Replies to “Maahantunkeutujat raiskasivat nuoren naisen – poliisilla kesti kaksi viikkoa julkaista turvakameratallenne”

 1. Ensinnäkin yhtään noita kehitysmaalaisia ei olisi koskaan saanut päästää Suomeen.
  Toiseksi kaikki kehitysmaalaiset jotka tänne jotenkin ovat tulleet, itse tai kaikenlaisten viranomaisten ja mielisairaiden suomalaisten tuomana, pitää karkottaa pois Suomesta heti.
  Kolmanneksi on irvokasta että poliisi ja viranomaiset väittävät että kantaväestön turvallisuudesta huolehtiminen on viranomaisten ja poliisin yksinoikeudellinen tehtävä, mutta eivät sitä kuitenkaan hoida. Tässäkin tapauksessa on poliisi halunnut viivyttää asian julkaisemista ja tutkimuksia monta viikkoa, ilmeisesti suojellakseen joukkoraiskaajia heidän etnisyyden takia.
  Olisikohan sittenkin parempi, että kansalaiset itse, lasten vanhemmat, tai jotkut kansalaisjärjestöt olisivat enemmän läsnä kaduilla valvomassa turvallisuutta, koska poliisi ei siihen pysty tai halua sitä tehdä.

  1. No mutta kun Juha Pissilän mukaanhan, näiden piti nostaa Suomen talous nousuun ja nostaa työllisyyttä. Ainoa kuka näistä työllistyi, taisi olla Poliisi ja Käräjäoikeudet.

 2. “Valvontakameran kuvien mukaan kolmen miehen seurue on nähty liikkuvan klo 02.26 aikaan Jussintorin suunnasta Hämeenkadulle”

  Siinähän on monia pankkeja ja vakuutusyhtiöiden toimipaikkoja, lisäksi suuri kauppakeskus, varmasti kameroitakin. Eikö parempaa kuvaa heistä?

 3. Iformaatiota lisää naisille. Jokapuolelle tarroja, kylttejä, erilaisia tietoiskuja ym.rekvisiittaa. Ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Tekstejä”Varo ulkomaalaisia raiskaajia” Lakritsipatukasta voisi ottaa kuvan, niin tytöt tunnistaa minkä näköisiä henkilöitä tulee varoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *