Kusettaminen jatkuu – toimenpidekiellossa oleva hammaslääkäri Dmitri Filippenko jatkaa Tallinnassa

Dmitri Filippenko.

Iltalehti.fi uutisoi, että Suomessa toimenpidekiellon saanut hammaslääkäri Dmitri Filippenko hoitaa suomalaisia nyt Virossa.

Myös viron viranomaiset tutkivat Dmitri Filippenkon edesottamuksia. Kuvakaappaus epl.delfi.ee-sivulta.

Valviran selvityksen mukaan Filippenko oli muun muassa poistanut terveitä hampaita asentaakseen turhia implantteja niiden tilalle.

Dmitri Filippenkolla on Tallinnan Kristiinen kauppakeskuksen kupeessa hammaslääkäriklinikka, joka käyttää markkinoinnissaan kahta eri kauppamerkkiä.

Kauppamerkeistä Danmed on suunnattu paikallisille viron- ja venäjänkielisille asiakkaille, kun taas Implanttihoito on suunnattu nimensä mukaisesti suomalaisille.

Hammasimplantin ja kruunun kokonaishinta on Danmedissa 899 euroa, mutta Implanttihoidossa sen listahinta on 1 299 euroa. Eli Filippenko kusettaa suomalaisia paitsi lääketieteellisesti, myös taloudellisesti.

Tämän vuoden aikana ainakin kaksi virolaista sanomalehteä on kirjoittanut Filippenkon asiakkaiden karuista kokemuksista Tallinnassa.

Venäjänkielisessä MK-Estonia-lehdessä potilas kertoi epäonnistuneesta implantin asentamisesta. Operaation jälkiä on jouduttu paikkailemaan kolmella leikkauksella ja neljällä antibioottikuurilla.

Lähde: iltalehti.fi (Sami Lotila 14.5.2018)

tamtam@urkki.net

Comments

comments

2 Replies to “Kusettaminen jatkuu – toimenpidekiellossa oleva hammaslääkäri Dmitri Filippenko jatkaa Tallinnassa”

  1. Toi ulkolais tyyppi -luultavasti venäläinen-on siis kusettaja-Mixei siltä oliolta viedä lupia????
    EU höpöttää et kaikki olis parempaa ja helpompaa.
    OK.
    Mutta rosvoja ja huijareita ei saada kuriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *