Korkein oikeus: Rappiolla olleen valkoisen rasistin kaataminen oli ”rasismia”

Jesse Torniainen.

Vastarinta.com uutisoi:

Korkein oikeus (KKO) on päättänyt, ettei Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen aktivisti Jesse Torniaiselle myönnetä valituslupaa liittyen niin sanotun Asema-aukion tapauksen tuomioon.

Torniaisen pahoinpitelytuomiota kovennettiin ”rasistisen” motiivin vuoksi, vaikka kurituksen kohde oli itsekin valkoinen suomalainen.

Valtamedia on oikeudenkäyntien jälkeenkin valehdellut säännöllisesti, että Torniainen olisi syyllistynyt narkomaani Jimi Karttusen kuolemaan.

Narkomaani ja rappioalkoholisit Jimi Karttunen. Kepun eduskuntavaaliehdokas Riikka Moilanen olisi kutsunut häntä ihmisroskaksi!

Torniainen kaatoi Karttusen Helsingin asema-aukiolla syksyllä 2016, koska huumerikollinen oli sylkenyt kohti mieltään osoittavia Vastarintaliikkeen aktivisteja ja uhkaillut näitä. Narkomaanien syljen mukana kulkee huomattavan usein vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi Karttusen toiminta oli erityisen tuomittavaa.

Torniaisen kuolemantuottamussyyte kuitenkin kaatui, sillä esitutkinnassa selvisi, että Karttunen tuhosi itse elimistöään käyttämällä huumeita sairaala-aikana sekä laiminlyömällä hoito-ohjeita.

Koska tapauksella kuitenkin oli kulttuurimarxistien kannalta suurta poliittista painoarvoa, päätettiin tavanomaista pahoinpitelyä käsitellä niin julkisuudessa kuin tuomioistuimessa erityisen törkeänä rikoksena.

Hovioikeus päätyikin tragikoomiseen tuomioon, jossa Torniaisen tuomiota törkeästä pahoinpitelystä kovennettiin ”rasistisen” motiivin vuoksi, vaikka Karttunen itsekin oli vitivalkoinen suomalainen. Pahoinpitelyä kuvattiin ”rasistiseksi”, koska Karttunen vastusti maahanmuuttokriittistä Pohjoismaista Vastarintaliikettä.

Korruptoituneen oikeusjärjestelmän mukaan äärivasemmisto ja kulttuurimarxistit nauttivat tavallista vahvempaa lain suojaa ”rasisminvastaisen” maailmankatsomuksensa vuoksi.

Yhteiskunta toisin sanoen kannustaa kulttuurimarxisteja hankkiutumaan väkivaltaisiin poliittisiin yhteenottoihin, sillä kulttuurimarxistien saadessa selkäsaunan yhteenoton voittajaosapuolta rangaistaan huomattavasti normaalia ankarammin.

Tapahtumaa tutkittiin alun perin pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Kuitenkin aivan tutkinnan päätteeksi pahoinpitely päätettiin vaihtaa törkeäksi pahoinpitelyksi. Tämä tapahtui niin myöhään, että esitutkintapöytäkirjojenkin ensimmäiselle sivulle on kirjattu pelkkä pahoinpitely.

Tässä vaiheessa poliisikin oli lukenut kaikki lääkärintodistukset, jotka myöhemmin kaatoivat syytteen kuolemantuottamuksesta.

KKO asettui hovin päätöksen kannalle ilmoittamalla, ettei Torniainen saa valituslupaa. Toisin sanoen Torniaisen saama kovennettu rangaistus (kolme ylimääräistä kuukautta vankilassa) jää voimaan. Tapaus kuvastaa suomalaisen oikeusjärjestelmän nopeaa politisoitumista, joka on vain kiihtynyt vuoden 2015 pakolaiskriisin jälkeen.

Torniaisen tuomio oli rajussa ristiriidassa KKO:n aiemman käytännön kanssa. Erään KKO:n aiemman tuomion mukaan pesäpallomailalla ja vasaralla päähän hakkaaminen ei ole törkeä pahoinpitely, mutta Asema-aukion tapauksessa yksi potku kuitenkin oli sellainen.

Voit ladata hovioikeuden tuomiolauselman kokonaan TÄÄLTÄ.

Torniainen ei ole antanut vankeusrangaistuksen haitata poliittista toimintaansa, vaan hän on muun muassa kirjoittanut aktiivisesti artikkeleita Kansalliseen Vastarintaan.

Globalistien johtama Rikosseuraamuslaitos on tästä tuskastuneena pyrkinyt rajoittamaanTorniaisen oikeutta keskustella politiikasta muiden vankien kanssa.

Torniaiselle voi lähettää vankilaan kirjeitä alla olevilla yhteystiedoilla. Muistathan, että henkilökunta lukee kaikki kirjeet. Merkitse myös lähettäjän tiedot.

Jesse Eppu Torniainen
Kaunolanraitti 3
11310 Riihimäki
(PL 100, 11311 Riihimäki)

Lähde: vastarinta.com

Lue myös:

Kuollut Jimi Karttunen halusi juutalaiset uuniin!

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Korkein oikeus: Rappiolla olleen valkoisen rasistin kaataminen oli ”rasismia””

  1. On tietenkin hirveä asia, että Karttunen kuoli. Mutta MIHIN hän itse asiassa kuoli?

    Impulsiiviseen luonteeseensa ja rappiollisiin elämäntapoihin. Hän oli riidanhaastaja, kävi toisen päälle ja kun toinen puolustautui (hivenen ylirajusti) niin sai siinä osumaa. Oliko pakko käydä räyhäämään? Loukkaantumiselta oltaisiin vältytty!

    Sitten Karttuselle tilattiin ambulanssi. Karttunen oli sairaalahoidossa, mutta lähti kesken kaiken vetämään päihteitä. Oliko pakko lähteä sairaalasta sekakäyttämään? Todennäköisesti kuolemalta oltaisiin vältytty!!

    Torniainen tempaisi Karttusta tarpeettoman lujaa, mutta Karttunen ei ollut mikään viaton runopoika tässä surkeiden sattumusten summassa. Karttusella oli kaksi mahdollisuutta välttää kuolema. 1. Olla haastamatta riitaa ja 2. Ottaa sairaalan hoiva vastaan ja jättää ne päihteet välistä.

  2. Mailalla ja vasaralla päähän ei ole törkeää, mutta jalalla tönäisy rintaan on. Kyseessähän on tönäisy ei potkaisu, koska rintaan ei tullut näkyvää vammaa. Uhrin kaatumisen syy on ainakin osaksi humala tila ja kuolemaan oma vaikutus.
    Nyt suomalaisessa oikeudessa on tällainen epäjohdonmukainen periodi. Ikäänkuin joku ryhmä määräisi linjat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *