Kepun Riikka Moilanen: Mitä Oulun kaupunki aikoo tehdä ihmisroskalle?

Entinen Kepun kansanedustaja Riikka Moilanen.

Oululainen kaupunginvaltuutettu Sebastien Tynkkynen julkaisi tänään alla olevan tekstin ja siihen liittyvän videon Facebook-sivullaan:

Tämä on aivan uskomatonta. Kuuntelin todella epäuskoisena, kun Keskustan valtuutettu kutsuu syrjäytyneitä ihmisiä ihmisroskaksi.

Moniongelmaisten ihmisten ihmisarvoa ei saa tyhjentää tällä tavalla.

Jokainen ihminen on arvokas

Videolla Pihlajalinna Oulu Oy:n toimitusjohtaja, Oulun kepun kaupunginvaltuutettu Riikka Moilanen kutsuu syrjäytyneitä ihmisiä ihmisroskaksi!

Wikipedia kertoo:

Riikka Leena Moilanen (ent. Moilanen-Savolainen, o.s. Moilanen, s. 18. kesäkuuta 1970 Oulu) on suomalainen poliitikko ja entinen kansanedustaja. Hän oli Suomen Keskustan kansanedustajana Oulun vaalipiiristä vuosina 2003–2007. Hän on ollut Oulun kaupunginvaltuutettu vuodesta 1996 lähtien. Hän toimii yrittäjänä ja Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Moilanen ilmoitti huhtikuussa 2014 tavoittelevansa keskustan kansanedustajuutta vuoden 2015 eduskuntavaaleissa mutta ei tullut valituksi.

Hänellä on yksi lapsi. Avioliitto päättyi eroon vuonna 2008.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

9 Replies to “Kepun Riikka Moilanen: Mitä Oulun kaupunki aikoo tehdä ihmisroskalle?”

  1. Kuulema yksi paikallinen maanviljelijäkin oli todennut että: “köyhät pitäisi tappaa”. Ei vaan idiootti tajunnut itse olevansa myös täysi pummi EU-tukinensa. Hänenkin pelleilynsä loppuisi lyhyeen kun sponsorointi EU:lta loppuisi.

  2. Enpä nyt tiedä miksikä muuksikaan noita narkomaaneja ja puliukkoja oikein voisi kutsuakaan, kun sotkevat katujakin oksentamalla ja kuseksimalla joka paikkaan ja neuloja kylvämällä. Varmaan kävelevätkin monen kuukauden paskat housussa pitkin katuja. Onhan nuo sotkeneet yleisövessojakin paskalla ja neuloilla, joissakin paikoissa. Tynkkysen mielestäkö tuollaiset sankarit ovat kunniallisia veronmaksajia ?….Rohkenen olla hieman eri mieltä.

  3. Mitä kansalaiset aikoo tehdä tuolle ihmisroskalle, joka erilaisissa tyhjäntoimittajien tilaisuuksissa puhuu paskaa veronmaksajien rahoilla? Parempaakin käyttöä rahoille olisi siellä missä apua tarvitaan.

  4. Kyllä tuo tynkkynenkin tässä vähän jauhaa paskaa, kun tarkoittaa näillä “syrjäytyneillä”, oikeasti juoppoja ja narkkeja jotka sotkevat kaduilla. Tosin saihan tästäkin hienot otsikot iltapäivälehtiin revittyä, kun osa jätettiin kertomatta. Nähtävästi Suomessa puliukko ja nisti on kunniakansalainen, juhlapaikanhakijan ohella. Täällä on sellainen ilmapiiri muutenkin, että jos joku ei ole joka viikonloppu perseet olalla kylillä, niin jostain syystä ei sen jälkeen enää kavereitakaan ole ja olet heti joku outo hyypiö. Minusta tuollaiset ihmiset ovat enemmän syrjäytyneitä, kuin nämä uutisen “syrjäytyneet”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *