Junes Lokka: Äärioikeistolla totaalinen ilmaherruus somessa eli Yle totaalisesti jauhotettu 100-0

Junes Lokka ja Helsingin poliittisen poliisin haalarimiehiä.

Oululainen valtuustoryhmä Asylin kaupunginvaltuutettu Junes Lokka kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Eilen kerroin viha- ja valemedia Ylen valeuutisesta koskien Pariisin metrohinkkaajia. Tänään kaveri huomautti, että kommenttini (Facebookin) Yle Uutiset -seinällä näkyy vain kavereille.

Vasemmalla näkymä, jonka Lokka näkee kirjautuneena. Oikealla näkymä, jonka Lokka näkee incognito-tilassa.

Tarkistin asian, ja kirjautumattomana, incognito-tilassa tosiaan kommenttiani ei näy (kuva oikealla). Kirjautuneena taas näkyy (kuva vasemmalla).

Ymmärrän hyvin, että Ylen ei ole pakko julkaista kommenttejani ja voin perustaa oman tv-yhtiön pakkokeräämällä joka vuosi veronmaksajilta 500 miljoonaa, mutta en ymmärrä miksi Yle sortuu shadowbannauksiin.

Hauska, että shadowbannista huolimatta kommentillani on eniten yläpeukkuja tuolla. Tämäkin todistaa sen, että äärioikeistolla totaalinen ilmaherruus somessa eli Yle totaalisesti jauhotettu 100-0.

https://www.facebook.com/yleuutiset/posts/10156756657554931

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Junes Lokka: Äärioikeistolla totaalinen ilmaherruus somessa eli Yle totaalisesti jauhotettu 100-0”

  1. Kansa maksaa pakkoverotettuna itse itseensä suunnatun propagandan. Jos tämä ei ole rikollista toimintaa niin mikä sitten on?

  2. Ei ole YLE ainut joka tuota harrastaa.. ilta-paskat touhuaa aivan samaa ja vielä siten että vain itse näet kommentin! Nykyään en edes vaivaudu nuiden val**-medioiden sivuille…

    1. Täysin totta -erona on tosin se että YLEä ylläpidetään pakkoverolla jonka maksamisesta ei voi kieltäytyä ja se tekee sen kansalle pakkosyöttämästä propagandasta muuta valtavirtamedian aivopesua törkeämpää.

      Niin kauan kun YLE on olemassa suomella ei ole pienintäkään aihetta puhua sananvapaudesta tai demokratiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *