Jone Nikulan mukaan Ruotsin autopaloista vastuussa saattavat olla haittamaahanmuuttoa vastustavat ruotsidemokraatit

Reservin kapteeni Jone Nikula.

Vastarinta.com uutisoi:

Tunnettu liberaali radiotoimittaja Jone Nikula spekuloi keskiviikkona Radio Rock -kanavalla, että Ruotsin raivokkaat autopalot saattoivat olla maahantunkeutujien sijaan maahanmuuttokriittisten ruotsalaisten tekosia.

Nikula viljeli niin sanottua väärän lipun operaation (false flag) salaliittoteoriaa. Radio Rock kuuluu Erkko-säätiön omistamaan Sanoma-konserniin.

Göteborgissa poltettu auto.

Maahantunkeutujat ovat järkyttäneet Ruotsia polttamalla alkuviikosta noin sata autoa eri kaupungeissa. Rikosaalto on toteutettu tavallista järjestelmällisemmin, mikä osoittaa, että Ruotsin vuosikymmeniä jatkunut avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka on johtanut erittäin vaarallisen ammattirikolliskulttuurin rantautumiseen.

Nikulan mukaan uutiset sopivat hyvin Ruotsin ”maahanmuuttokriittisille poliitikoille”, sillä ”vaalit ovat syyskuussa ja nämä autonpoltot tulivat kuin tilauksesta – jopa niin, että tässä herää hiukan sellainen vainoharhainen ajatus, että niinkö siellä Ruotsissa joku kävisi vaalikampanjaa harvinaisen konkreettisesti ja asymmetrisesti”.

”Asymmetrialla” Nikula viittaa sissisodankäyntiin. Radiojuontaja siis vihjasi, että maahanmuuttovastaiset poliitikot järjestävät sissisodasta tuttuja terrori-iskuja syyttääkseen niistä maahanmuuttajia ja kerätäkseen näin äänestäjien suosion.

Ainakaan tuoreimpien tietojen mukaan esimerkiksi Turkkiin paennut autopaloihin syyllistynyt mies ei kuitenkaan kuulu mihinkään maahanmuuttovastaiseen puolueeseen.

Lähde: vastarinta.com

Lue myös:

Halla-aho: Kehitysmaalaiset nuoret Ruotsissa tekevät oloaan kotoisaksi polttamalla autoja ja päiväkoteja

tamtam@urkki.net

Comments

comments

8 Replies to “Jone Nikulan mukaan Ruotsin autopaloista vastuussa saattavat olla haittamaahanmuuttoa vastustavat ruotsidemokraatit”

  1. Nikulan poika pysyy nyt housuissansa ja ottaa asioista selvää ennen kuin avaa suunsa. Materiaalia kyllä maailmalta riittää, niin Ruotsista kuin muualtakin. Tottakai näitä tapahtumia tulee kuin tilauksesta, kun ne ovat jatkuvia. Aikuinen ihminen Nikula – ajattele vähän ettet ole hyödyllinen idiootti!

  2. Ettäkö joku puolue olisi järjestänyt tällaisen mahtavan tapahtuman. Kyllä täytyy olla Nikulallakin kaalissa vikaa, jos näin ajattelee. Kiinni jäätyään, puolue olisi entinen puolue kuten siniset suomessa. Olikohan se, joka jäi turkin rajalla kiinni, järjestävän puolueen jäsen?

  3. videoilla noista tapahtumista ainakin selvästi uusruotsalaiset asialla, ihonväri ja puhe paljastaa melko hyvin. ja SDn jäsenkö se turkkiin pakoon lähtenyt sitten pelle-nikulan mukaan oli :facepalm:

  4. No nyt meni kyllä Jonen arvio pahasti vikaan. Samoin oma arvostukseni häntä kohtaan, sai tuollaisesta avautumisesta kyllä tosi ison miinuksen.
    Onkohan mies kulkenut helteillä ilman hattua, vai missä syy 🤔

    1. Arvostus? Mitään syytä tämän pellen arvostamiselle ei ole koskaan ollutkaan -näyttöjä muslimien ja neekereiden aisurina toimimisesta löytyy sitäkin reilummin. Jone Nikula on suomalaisen miehen irvikuva -100% kusipää. Sinä kaikki!

  5. Jokainen noista vuorollaan keksii uusia trolli visioita. “herää vainoharhainen ajatus” vainoharhat ovat silti siivittäneet koko elämää, tämä oli jonen alhaisin Toveri julistus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *