Jokelassa ryöstetty R-Kioski

Poliisi.fi tiedottaa:

Jokelassa Keskustiellä sijaitseva R-Kioski ryöstettiin eilen keskiviikkona 24.10. noin klo 15.40 teräaseella uhkaamalla.

Poliisin julkaisema turvakamerakuva.

Kuvissa näkyvä epäilty tekijä oli teräaseella uhkaamalla vaatinut R-kioskin työntekijää luovuttamaan kassan sisällön itselleen ja uhannut samalla myös kassalla asioimassa ollutta miestä. Tämän jälkeen epäilty tekijä oli silminnäkijän mukaan poistunut paikalta jalan Ridasjärventien yli Askolinintien suuntaan.

Epäilty tekijä oli noin 20-30 vuotias, noin 180-190 cm pitkä ja hoikka viiksekäs mies, joka oli pukeutunut harmaaseen huppariin. Hupparin alta pilkotti vihreä pitkähihainen paita.

Suun edessä epäillyllä tekijällä oli huivi ja silmillä valkoiset aurinkolasit. Epäillyllä oli myös mukanaan tumma reppu, jossa oli vaalea viiva.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapaukseen liittyvät vihjeet, tiedot ja silminnäkijähavainnot sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi. tai vihjepuhelinnumeroon 0295 413636.

Lähde: poliisi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

One Reply to “Jokelassa ryöstetty R-Kioski”

  1. Se on kyllä jännää että jokaisella pulliaisella on kytkykaupalla ostettu laite taskussaan, joka kuvaa 4/8k UHD superlaadukasta kuvaa mitenvaan, mutta ärrien, kauppojen ja kaikkien kylillä olevien kameroiden laatu on mallia BETAMAX PERUNA 1984.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *