Jessikka Aro on myöntänyt huumeriippuvuutensa sekä mielenterveysongelmansa – syyttää silti MV-lehteä valehtelusta

Amfetamiinia suonensisäisesti käyttänyt ja siitä oikeudessa tuomittu Jessikka Aro.

Mvlehti.net kirjoittaa:

MV-media sai haltuunsa Jessikka Aron kuulustelupöytäkirjat, joissa hän tunnustaa käyttäneensä vuosia amfetamiinia:

”Olen käyttänyt vuosia amfetamiinia.  Noin puolitoista vuotta (vuoden 2001 heinäkuun lopusta lähtien) olen käyttänyt amfetamiinia ongelmaksi asti.  Olen käyttänyt sitä suonensisäisesti.  Tosin on minulla ollut katkojakin, kun olen ollut hoidossa.”

Samassa asiakirjassa hän kertoo huumausaineongelman lisäksi kärsineensä mielenterveysongelmista ja ollut hoidossa niiden takia:

”Kesällä jouduin jättäytymään sairaslomalla mielenterveysvaikeuksien vuoksi.  Syksyllä päätin jättäytyä töistä pois, koska kesällä ollut 5 -viikon hoitojakso oli epäonnistunut siten, että se oli keskeytynyt.”

Tällainen ihminen siis käy kansainvälisissä Nato– yms. seminaareissa puhumassa.  Lisäksi suomalaisten verorahoin kustantama Yleisradio on tarjonnut Jessikkalle alustan hekumoida ruplasalkuista ynnä muista fantasioista.

Ilja Janitskin.

Ilja Janitskinia kohtaan vakavimmat syytökset ovat juuri Jessikka Arosta.

Aro on tehnyt rikosilmoituksen Janitskinia kohtaan törkeästä kunnianloukkauksesta.  Artikkeleissa, joiden pohjalta Aro on rikosilmoituksen tehnyt on kerrottu hänen huumetaustastansa.

Aro on myös sanonut, etteivät MV-lehden väitteet pidä paikkansa.  Aro aloitti kampanjan MV-lehteä vastaan ja alkoi puhua Venäjä-/ruplarahoituksesta, johon Janitskin vastasi MV-lehdessä ja yritti osoittaa, miksi Jessikka Aron harhaiset väitteet trolleista ja ruplarahoituksesta eivät ole uskottavia.

Poliisin tutkinnassa ei ole löytynyt ruplasalkkua – Miten Yle aikoo korjata valheellisen väitteen?

Jessikka Aron Ilja Janitskin laskemassa salkkunsa sisältöä.

Janitskin toi ilmi Jessikka Aron epävakaan elämän.

Tästä Jessikka Aro suuttui ja teki rikosilmoituksen, vaikka uutiset MV-lehdessä olivat täysin totta.

Poliisin tutkinnassa ei ole löytynyt mitään ruplarahoitukseen viittaavaa, eli Jessikka Aron törkeät väitteet ovat tuulesta temmattuja, aivan kuten Ilja Janitskin ja MV-media ovat koko ajan yrittäneet kertoa.

Lähde: mvlehti.net

Lue myös:

Dosentti Johan Bäckman syytteessä Jessikka Aron vainoamisesta ja kunnianloukkauksesta

tamtam@urkki.net

Comments

comments

17 Replies to “Jessikka Aro on myöntänyt huumeriippuvuutensa sekä mielenterveysongelmansa – syyttää silti MV-lehteä valehtelusta”

 1. Jessikka nassikka onkin täydellinen natofantsukoiden kansikuvamuori, kun huume- ja mielenterveysongelmien ansiosta hänen meloniinsa lienee äärimmäisen helppoa syöttää disinformaatiota. Ja em. ongelmat eivät ole ongelma ollenkaan, kun työnantajana on YLE. Ei muuta kuin piikkiä suoneen ja Pasilaan palaveriin hakemaan uudet hallut leviteltäväksi veronmaksajilta riivityillä suojelurahoilla.

 2. No, siinä Aro-yhtymän kuopus koittaa pestä puhtaaksi imagoaan. Aro on ja pysyy likaisena tupakkafirmana. Sitä on niin monenlaista riippuvuutta.

 3. Jessikkan törkeä käytös viittaa tyypilliseen xanori lääkityksellä olevaan.Agressiivinen,luulee ymmärtävänsä paljon asioita,elää omassa kuplassaan.

 4. “Tällainen ihminen siis käy kansainvälisissä Nato– yms. seminaareissa puhumassa.”
  Kai näillä ole tiedossa puhujan historia?

  1. Tietoa tästä ihmisestä on välitetty eteenpäin. Tuskin kestää enää pitkään.

 5. Poseidon sanoi sen mitä olen ajatellut pitkään. Cia käyttää J Aroa hyväkseen ja testaa disinformaation levittämistä ja valemedia myllytystä. Ei tarvitse edes MK ultraa, kun Jessika on jo valmiiksi avoin ohjailuille.

  Isot pojat nauraa, kun Aro poseeraa Nato konferenssissa ja on olevinaan jotain tärkeää.
  Saakohan palkkansa pirinä?

 6. Täysin käsittämätöntä, että läpimätä valtamedia vaikenee tästä Jessikka vs. MV-lehti- tapauksesta. Tai tietenkin ns. suvaitsevainen media vaikenee vääränlaisista totuuksista. Tämä(kin) aihe on heille varmaan vihatotuutta.

 7. Ongelmien myöntäminen itselleen on tervettä mutta valehtelun jatkuminen Jessikan taholta viittaa psyykkeen olevan niin huonossa kunnossa että samoilla korteilla on tarkoitus pelata peli loppuu -peli, jonka neiti trollinmetsästäjä on jo hävinnyt vaikka ei sitä itselleen pysty tunnustamaan. Natohaukan lento on loppunut.

 8. Rankka huumetausta, mielenterveysongelmat ja nyt tämä itseaiheutettu negatiinen julkisuus ovat yhtä kuin viimeinen matka tälle ihmiselle.

 9. Huumetausta ei nähtävästi haittaa, jos ajattelee isojen poikien agendalle hyödyllisesti.
  Raskasta seurata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *