Jenna Simula syyttää sisäministeri Mykkästä järjettömästä maahanmuuttopolitiikasta

Sisäministeri Kai Mykkänen.

Oululainen Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Jenna Simula kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Jenna Simula.

Järki sanoo, että turvapaikanhakijana maahan tulleella henkilöllä ei ole mitään asiaa jäädä tänne enää sen jälkeen, kun hän on saanut kielteisen oleskelulupapäätöksen.

Irak ei kuitenkaan tahdo näitä ihmisiä takaisin kotimaahansa, ja tahallaan vaikeuttaa pakkopalautuksia muun muassa siksi, ettei heillä ole passia (Euroopan läpi matkatessa passi hukkui viimeistään Itämereen).

Nyt sisäministeri Mykkänen on keksinyt, että Irak voisi tulla Suomeen jakamaan näille laittomasti maassa oleville ihmisille passeja, jotta he voisivat hakea oleskelulupaa maahan työperusteella. 

Sisäministeri Kai Mykkänen.

Tällainen politiikka on kaukana järkevästä maahanmuuttopolitiikasta.

Mykkänen toivottaa tällaisella toiminnalla siis tervetulleeksi maahan Afrikasta ja Lähi-idästä kaikki ne ihmiset, joilla ei ole edellytyksiä myönteiseen turvapaikkaan, mutta jotka voivat järjestelmää hyväksikäyttämällä asua Suomessa suomalaisten kustannuksella vuoden tai pari, ja hankkia sinä aikana työpaikan, jonka jälkeen hakea lopulta työperäistä oleskelulupaa.

Tällaista työperäistä maahanmuuttoa nykyhallitus haluaa.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

9 Replies to “Jenna Simula syyttää sisäministeri Mykkästä järjettömästä maahanmuuttopolitiikasta”

  1. Itse asiassa, tuo teksti ei tuominnu mitään. Sekin totesi vain tosiasiat, aivan kuten politikkojen puheet yleensäkkin. Paljon puhetta, vähän villoja. Tämäkään teksti ei aiheuta mitään toimenpiteitä.

  2. Tuo on sen verran yksinkertaisen oloinen heppu ettei tod.näk. ole vapaamuurari. Sitä joko kiristetään (avioliiton ulkopuolinen suhde, pedofiili tai jotain muita luurankoja) tai sitten sille maksetaan tuosta järjettömyydestä. Miten pitkään suomalaisten pinna vielä kestää ennenkuin rähinä alkaa. Onko asiat vielä liian hyvin. On työpaikka, velka-asunto/velka-auto, ruokaa pöydässä ja (velka) kesämökki. Näyttää asiat kulkevan samaan malliin kuin muuallakin EU:ssa ( Eunukit Uppoaa). Sammakko on kattilassa ja vettä kuumennetaan pikkuhiljaa…

  3. Isänmaaton juutalainen edistää kansanvaihtoa ja juutalais-islamilaisen pedifiilikulttuurin juurruttamista maahamme juutalaisen NWO-agendan mukaisesti.

  4. Näin se menee, ja tulee menemään. Hölmöläiset menevät samaan ansaan kuin muutkin ja miksi eivät menisi. Jos olet heikko ja typerä häviät ja tällä kertaa lopullisesti. Muista kuitenkin maksaa verot ennenkuin kurkku katkeaa.

  5. Globalistien marionetit. Kuinkahan paljon vielä ehtivät saada tuhoa aikaan ennen vaaleja? Kansan on herättävä, pian se on liian myöhäistä. Jumalattomat rikolliset johtavat Suomea kohti tuhoa tai sitten vain ahneet sinisilmäiset petetyt idiootit. Mene ja tiedä. Muistakaa äänestää muita kuin valtapuolueita, niin ehkä Suomi vielä pelastuu tästä hulluudesta.

    1. Äänestää? Eliitti joka omistaa pankit, median, yliopistot, lääkkeet, armeijat, äänestyskoneet ja lähes kaiken ruoan mitä ostat. Uskotko vieläkin, että äänestäminen teidät voi vielä pelastaa? Luuletko ettei eliitti ole ennakoinut miten pyyhkiä pois “kansan tahto”. Hölmölän kansa on jaettu kahtia samalla tavalla kuin kaikissa EU-maissa ( sekä USA:ssa, Kanadassa ja muissa valkoisissa maissa). Jos pelaa vihollisen peliä niin häviää aina.

  6. Osaaminen on heikkoa ja tekeminen kelvotonta. Mykkänen edistää hulluutta tällä touhulla. Voi kun suuntaisi energiansa vanhusten ja lasten hyvinvointiin.

  7. Kuinkahan passinsa “hukanneet” todistavat henkilöllisyytensä Irakin viranomaisille? Tätä laitonta toimintaahan on harjoitettu jo ties kuinka pitkään Sellon kirjastossa Espoon kirjastonjohtajan suosiollisella myötävaikutuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *