Jenna Simula: Minut leimataan rasistiksi

Jenna Simula.

Perussuomalaisten oululainen kaupunginvaltuutettu Jenna Simula kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Elämme ajassa, jossa esimerkiksi minut leimataan rasistiksi sen vuoksi, etten voi hyväksyä tai sivuuttaa haittamaahanmuuton seurauksia.

Kyseistä sanaa eivät viljele ketkä tahansa, vaan myös poliitikot (joiden toivoisin ensin katsovan sanakirjasta, mitä kyseisellä sanalla oikeasti edes tarkoitetaan, mutta tämä on aivan turha toive, josta olen luopunut vuosikausia sitten, koska he ovat toiminnallaan päinvastoin vesittäneet koko sanan alkuperäisen merkityksen).

Oulun valtuustossa esimerkiksi on valtuutettuja, jotka sanovat joitain esityksiäni rasistisiksi (esimerkiksi silloin, kun vaadin, että maahanmuuton kustannukset selvitettäisiin). Helsingissä puolestaan valtuuston kokouksessa poliitikkojen suusta tulee vielä suoremmin ilmaistuna näkemys siitä, että kokoussalissa on kuulemma rasisteja.

Minunlaisieni “rasistien” vuoksi on syntynyt ihan oma joukkonsa ihmisiä, jotka ovat politiikassa käytännössä vain siksi, että heidän mielestään esimerkiksi minä en saisi olla päättäjä.

Minä en saisi sanoa mielipiteitäni, minä en saisi vaikuttaa asioihin. Tällaisia henkilöitä ovat esimerkiksi eräs nimeltä mainitsematon helsinkiläispoliitikko, jonka ainoa teema on käytännössä perussuomalaisten “rasistien” vastustaminen.

Tällaiset ihmiset nimittelevät vastapuolta rasisteiksi, eivätkä käy avointa keskustelua ongelmista, mihin vähintään jokaisen poliitikon tulisi kyetä. Heidän näkemyksensä mukaan persut nyt vaan on potkittava pois päätöksenteosta ja hiljennettävä.

Hurraahuuto sananvapaudelle ja sille syrjinnänvastaisuudelle, mitä nämä samat ihmiset pitävät kuitenkin muutoin muka tärkeinä.

Kun tilanne nyt on tässä vuosien saatossa johtanut tähän pisteeseen, allekirjoitan ajatuksen siitä, että vastakkainasettelun aika on nyt. Vastakkainasettelua ovat “rasistien” vastustajat jo vuosia harrastaneet, koska “natsit pitää potkia pihalle”.

Mitä kovemmalla volyymillä ihmiset äänestävät maahanmuuttokriitikoita, sitä kovemmin yllä mainitut rienaajat saavat köniinsä. Mitä suuremman äänipotin esimerkiksi minä “rasistina” saan eduskuntavaaleissa, sitä kovempana iskuna aatteelleen nämä rasistina minua pitävät ihmiset sen ottavat.

Lähde: facebook.com

Katso myös:

Päivän video: Ei natseja Turkuun

tamtam@urkki.net

Comments

comments

5 Replies to “Jenna Simula: Minut leimataan rasistiksi”

  1. Ilmeisesti haittamaahanmuuttoa ei saa vastustaa. On siis ok, että Lähi-Idän vankilat tyhjennetään Suomeen ja seuraukset ovat sen mukaiset. Ja tämä sitten saa maksaa niin paljon kuin nollia mahtuu aaneloseen pienellä kirjoitettuna.

  2. Minä katsoin netistä tämän helsingin valtuuston kokouksen jossa tämä kyseinen “politikko” sanoi suoraan että hän lähti politikkaan mukaan juuri PS:n takia. Jos politikolla ei muuta asiaa ole kuin PS:n vastustaminen niin voi kysyä oko kyseinen henkilö ymmärtänyt politikon vastuunsa väärin, ymmärtääkö hän yleensäkkää politiikasta mitää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *