Järvenpään lukion kokoomuslainen lehtori Sami Tamminen harrasti järjestelmällistä seksuaalista häirintää – potkut tuli

Sami Tamminen.

Kaleva.fi uutisoi, että Järvenpään lukion opettaja on irtisanottu epäasiallisen käytöksen takia.

Lehtori Sami Tamminen on toistuvasti syyllistynyt opiskelijoiden ja kollegoiden seksuaaliseen ja muuhun häirintään. Tämän katsotaan loukanneen opiskelijoiden oikeutta turvalliseen opiskeluympäristöön.

Tamminen on häirinnyt opiskelijoita tunneilla suullisesti ja tekstiviestein ja esittänyt Facebookin välityksellä seksuaalisia tai epäasiallisia kommentteja opiskelijoille ja kollegoille.

Työantajan muistiossa kerrotaan abi-risteilyyn liittyen:

“Haastateltujen mukaan opettajalla on lisäksi ollut hytissä yön yli seuranaan ainakin yksi naispuolinen oppilas eräällä risteilyllä ja opettaja on kieltänyt muita opettajia tulemasta kyseiseen hyttiin.”

Tamminen on naapurikunta Tuusulan kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston kokoomuslainen jäsen. Hän on myös pyrkinyt Tuusulan pormestariksi viime vuonna.

Sami Tamminen.

Järvenpään koulutusjohtaja Jari Lausvaara kertoo, että työnantaja on tehnyt Tammisen toiminnasta tutkintapyynnön poliisille.

Poliisi vahvistaa, että Järvenpään lukioon liittyen on tehty kaksi tutkintapyyntöä.

Toinen tutkintapyynnöistä on Tammisen kertoman mukaan hänen itsensä tekemä ja koskee koulun toimia asian selvittämisessä.

Tamminen on itse kertonut, että selvitysten ollessa käynnissä poliisi vei häneltä luvallisen pistoolin.

Kuvakaappaus samitamminen.com-sivulta.

Lähde: kaleva.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

8 Replies to “Järvenpään lukion kokoomuslainen lehtori Sami Tamminen harrasti järjestelmällistä seksuaalista häirintää – potkut tuli”

 1. Tammisen Sami -akateemisissa piireissä näitä ahdistelijoita on selkeästi eniten jos tarkastellaan pelkästään aitosuomalaisten osuutta.

 2. Oikein. Tuohon työhön täysin sopimaton henkilö. Yhteiskunnan tehtävä ja vastuu tulee olla, että tämmöiset ihmiset eivät pääse enää koskaan lähellekään lapsia, nuoria tai heikko-osaisia.

 3. Tämän täytyy olla ihan ok koska ei ole perssu.
  Ja oikeastaan kyseessä on luultavasti siitä paremmasta ahdistelusta tai oikeammin rohkeasta flirtistä koska oli kokkeli kyseessä. Ei kiinnosta “rehellisyys medias”.

 4. Täysi sika koko tyyppi. Itseriittoinen virnistys naamallaan kertoo sen. Täysin epäsopiva opettajan tehtävään puhumattakaan luottanustehtävistä.

 5. Surullista, jos kihlattuni on valehdellut minulle hänen ex-opettajansa ahdistelusta. Ja niten ihmeessä kihlattuni on saanut aidon näköisiä kuvakaappauksia samalta tyypiltä. Olenko menossa naimisiin valehtelijan kanssa?

 6. Ensin tutkitaan ja sitten hutkitaan.

  Vai ollaanko vasemmistoa?

  Ketään puolustamatta/syyttämättä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *