Järkyttävä ympäristörikos Jämsässä – poliisi pyytää vihjeitä

Poliisi.fi tiedottaa:

Jämsässä on jätetty luvattomasti yksityistien varteen ikkunan karmeja ja kehyksiä keskiviikon 16.5 – perjantain 18.5. 2018 välillä.

Poliisin julkaisema valokuva ympäristörikoksesta.

Yksityistie lähtee Kaidemäentieltä Lavakorventien risteyksestä ja sen kautta pääsee Kaakkolammintielle.Ikkunat olivat tien ojassa ja sen penkalla lähellä voimalinjaa, ja jättöpaikalle on matkaa Kaidemäentieltä 600 metriä.

Poliisin julkaisema valokuva ympäristörikoksesta.

Poliisi tutkii asiaa ympäristörikkomuksena.

Poliisin julkaisema valokuva ympäristörikoksesta.

Ikkunoiden joukossa oli 4 kappaletta vanhan ajan yksinkertaisia ikkunan kehyksiä 1 m x 0,4 m ja 3 kappaletta 1,10 m x 0,60 uudempia kaksinkertaisia ja yksi yksinkertainen pieni. Ikkunoissa oi vielä jäljellä pitsiverhojakin ja sädekaihdin.

Poliisin julkaisema valokuva ympäristörikoksesta.

Poliisia kiinnostaa kuka ikkunat on maastoon jättänyt, ja jos valokuvista tunnistat kenelle ikkunat ovat kuuluneet, voi tiedot ilmoittaa Jämsän poliisiaseman asiakaspalvelu numeroon ma-pe klo 8-16 tai poliisin vihjepuhelimeen 0295414811.

Lähde: poliisi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

9 Replies to “Järkyttävä ympäristörikos Jämsässä – poliisi pyytää vihjeitä”

  1. Voi herranjestas miten kauheaa, kun tälläinen rötös on tehty. Muutamankin kerran on esim. metsäkone ja kaivuri rikkonut letkuja metsään ja vähän kusseet öljyä maahan. En tiedä alkoiko poliisi tutkia noita öljyvahinkoja.

    Aikoinaan oli myös normaalia, että metsästäkin löysi jonkun romukasan. Nykyään siitä kai otetaan kuva ja itketään someen, poliisille kans rikosilmoitus samalla.

  2. Toivottavasti koko poliisivoimat ottaa tämän hoitaakseen, ihan supoa myöten, onhan kyseessä vakava rikkomus. Jos kaikki Suomen poliisit saadaan jahtaamaan tätä rikollista niin oikeus toteutuu. Paremmin kuin 5€ pizzoissa.

  3. Veikkaan 100%, varmuudella että tämä rikos jää selvittämättä, eikä tekijää saada kiinni. Turha tuosta oli edes rikosilmoitusta alkaa tekemään. Olisi vaan ottanut karmit talteen ja tehnyt vaikka polttopuuksi.

  4. Olisko mahdoton asia, että roskat saisi viedä roskikseen ja kaatopaikalle ilmaiseksi, kuten siistissä ja tulotasoltaan keskinmäärin vähävaraisempien ihmisten Portugalissa jossa jätehuolto on silti jostain syystä toteutettu halvemmalla?

    1. Se on ihan fakta että poliisilta jää varmasti myös 99% vahingonteoista ja ilkivallastakin selvittämättä. Melkein turha edes ilmoittaa. Silloin saattaa vahingossa rötös selvitä, jos tekijä on tiedossa, jää vaikka riistakameraan tai jää verekseltään kiinni. Muuten jää aika varmasti selvittämättä ja syyteoikeus vanhenee parissa vuodessa. Sen jälkeen ei selvittämisestäkään ole enää mitään hyötyä, koska tekijä ei joudu käräjille enää.

  5. Mites POLLIISI pystyis muka selvittämään näin järkyttävän teon ??? Kyllä tästä tulisi vaatia rankaistusta 14 v. ehdottomana jos ILJA JANITSKINIA odottaa 13 v. . Kaikki isokengäiset POLLIISIthan on pidätetty ???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *