Jari Kanerva kuristi ja raiskasi – hovioikeus hylkäsi valituksen tuomiosta

Iltalehti.fi uutisoi, että hovioikeus hylkäsi torstaina Jari Eerikki Kanervan valituksen tuomiosta, jonka Päijät-Hämeen käräjäoikeus oli antanut hänelle väkivalta- ja seksuaalirikoksista.

Jari Kanerva.

36-vuotias Kanerva tuomittiin kahdesta raiskauksesta sekä pahoinpitelystä 2 vuoden ja 9 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Jari Kanerva.

Kanerva oli pakottanut naisen sukupuoliyhteyteen muun muassa kuristamalla häntä.

Saman vuoden syksyllä Kanerva oli pahoinpidellyt samaa naista muun muassa kuristamalla, lyömällä ainakin kasvoihin sekä potkimalla vartaloon.

Jari Kanerva.

Käräjäoikeus velvoitti Kanervan korvaamaan asianomistajalle henkisestä kärsimyksestä 10 000 euroa sekä kivusta ja särystä 1 000 euroa. Kanerva tuomittiin myös maksamaan uhrin yli 5 000 euron oikeudenkäyntikulut.

Lähde: iltalehti.fi (Solmu Salminen 6.10.2018)

tamtam@urkki.net

Comments

comments

2 Replies to “Jari Kanerva kuristi ja raiskasi – hovioikeus hylkäsi valituksen tuomiosta”

 1. https://www.nykysuomi.com/2018/09/22/ruumispusseja-varuskuntiin-ja-sairaaloihin-miksi/

  äärimmäisen typeriä kommentteja jokaiselta!! Ensinnäkin molempia puolia hallitsee jutkut ja kun suuremmalle kansalle alkaa silmät avautua heidän rikoksiin ainoa keinoa on hävittää perseennuolia vapaamuurareilla eli maanpettureilla kansan osa joka laittaa vastaan! Ja vitun idiootit suomen öljy ja maakaasu tulee melkein kokonaan venäjältä vitun keharit joka on kaiken yhteiskunnan pyörimisen a ja ö!!!

  Maanpetoksesta on kuoleman rangaistus ja vapaamuurarit tietää tasan tarkkaan kun tarpeeksi suuri osa kansasta herää heidän juutalaisten perseennuolentaan ja mitä he ovat tehneet suomelle, he tietävät että se on joko he tai me eli normaali kansa!! Sama kuin neuvostoliitossa jossa juutalaiset tappatti kymmeniä miljoonia ihmisiä joissa oli juurikin samat verhojen takana naruista vetelijät!!!

  Ja sodasta hyötyy ainoastaan pankkiirit jotka omistavat ase yhtiöt eli taas kerran tekevät vitunmoisen tilin teidän vitun aivokuolleiden lampaiden idioottien takia! Näistä asioista on puhuttu jo vuosi kymmeniä!!

  Vittu venäjä ikinä hyökkää tänne ja ei usa venäjälle vitun pellet!! Kaksi ydin ase valtiota ei vittu ikinä tule tosissaan sotimaan toisiaan vastaan!! Vaan vapaamuurarit molemmissa valtioissa antavat tämän tapahtua jos on tapahtuakseen!! Sama kuin syyria ja iran ja ym muut! Aina hyötyvät korkeimmalla olevat! Vapaamuurarius eikö vittu mene jakeluun!!

  assad niinkuin iranin ja niinkuin pohjoiskorean kim jonugh ovat kaikki koulutettuja briteis sveitsis ym muuaalla ja ovat jokainen muurareita! Kaikki on pelkkää naurettaa teatteria teille SAATANAN LAMPAILLE!!!

  Jos maa tietäisi tuhoutuvansa, niin miksi johtaja ei paljastaisi suuressa uutislähetyksessä juutalaisen hallintaa ja vapaamuurariutta eli jutkujen perseennuolentaa näissä maissa jotka “niin sanotusti ovat hyökkäämässä”????????????????????????????

  Ja ensinnäkin pankkiireja jotka hyötyvät sodasta ellei maanjohto ole kontrroilloitu oppositio joka hyötyy sodasta rahallisesti ja eikä kuole sodassa vaan oikeasta vaan tapattaa “omaa” kansaansa omaa hyötyä tavoitellen! Moni ei voi käsittää nämä ihmiset voivat tosiaan olla näin sairaita, mutta niin se vain on!!

  Suomi myrskyn jälkeen kertoo asiasta paljonkin!! Ja vieläkään ei ole selvinnyt mistä suomi sai kaiken öljyn ja kaasun sodan aikana???

  KAIKKI ON TEATTERIA HYVÄT IHMISET JA NARUISTA VETELEE TALMUD ELIITTI HYVÄKSI KÄYTTÄEN NÄITÄ MAANPETTURI VAPAAMUURARI RAUKKOJA!!!!

  Oksettaa kuinka kauheaa kusetus ja valehtu on aina ollut ja viimeiset pari sataa vuotta! Jopa kekkonen jota aikoinaan pidin hyvänä äijänä on paska muurari ja huijari niinkuin muutkin pressat!!!! Tais pahin paska silti alkaa koiviston aikana ja siitä eteenpäin`?????

  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2018/09/kekkonen-ja-palmu.html

  kekkonen kyllä kuvaili juutalaisia todella härskeillä sanoilla ja syystäkin mutta silti!!

  Yllä olevan sivun pitäjälle ei juutalaisuus meinaa oikein aueta?? Mutta muuten todella hyvää tavaraa!!!

  Moni sanoo ettei syyrian, iranin ja pohjoiskorean maat ole pankkikartellin hallinnassa eli bis, mutta kun katsoo missä ja miksi juuri briteis ja sveitsissä näiden johtajat ovat kouluttautuneet, niin rupeeaa kokonais kuva selviämään! Eli toisin sanoen eivät nämäkään johtajat välitä kansastaan vaan hyötyvät itse rahallisesti ja näiden johtajien veroparatiiseihin piilottamat rahat eivät ikinä saa julkisuutta edes niin sanotussa vaihtoehto mediassa kuin myös putinin!! En tiedä pitääkö paikkansa että putinki on jutku ainakin kaikki hänen tekonsa näyttäisi niin ja hänen nuoruutensa jutkujen ympäröimänä ja hänen oikean äitinsä hiljentäminen!!!

  winsorinkin perhe englannissa jota sanotaan kuninkaalliseksi englannin kuningattareksi, niin miksi vitussa hän antaisi tuhota oman maansa nekruilla ja muslimeilla jos ei olisi krypto jutku??? Vaikka kuinka yritän päästä eliitin pään sisään ja ymmärtää kuinka he ajattelevat asian, niin silti en käsitä miksi tekisi noin??

  Alla yksi hyvä dokkari katsokaa kaikki ihmeessä miten britit menetti valta aseman mailman valtiaana ja korvas sen pankeilla jotka tavallaan korvas entisen valta asemas rahalla! Ja juuri tässä luulen että jutkut otti täyden vallan briteistä!! Alla Dokkari:

  https://www.youtube.com/watch?v=np_ylvc8Zj8

  The Spider’s Web: Britain’s Second Empire (Documentary)

  No kumminkin teatteria kaikki ja vahvasti epäilen windsorit joita moni luulee englannin kuninkaallisiksi on pelkkiä krypto jutkuja ja tekee rituaali murhia lapsilla ja muuta sairasta!!!

  Sen verran pitää jatkaa vielä että esim ilja janitskin joka uhras todella paljon vaikka jutikkaa paljastanu tai tavallaan antoi eväät heräämiseen, niin häntä yritettiin värvätä muurareihin ja kieltäytyi! Ja Hetken ajan päästä hänellä oli syöpä 🙂 kas kummaa!

  Kaikki “salaiset palvelut myös supo” ovat ainoastaan eliitin työkaluja hiljentää liian voimakkaat äänet ja jatkaa kansan alistamista! Todella naurettavaa kun kaikki moottoripyörä kerhot ym muut saavat jatkaa toimintaansa ja pvl kielletään, niin kertoo kaiken että suomenpoliisi myy huumeet vapaamuuri eliitin siunauksella!!! Jos ei tämän kielto hankkeen jälkeen tullut kaikille selväksi, niin millon vittu se se tulee selväksi!! Huumeissa oleva kansa on helpommin hallittavissa kuin selvä kansa!! Ajattele kuinka perus jaakko ei voisi ikinä ymmärtää että näin suomen kansaa “edustava eliiti” haluaakin asian olla ja olla rahallisesti suurin hyötyä koko huumekaupasta!!!

  JA KAIKKEIN HAUSKINTA ASIASSA ON:

  Että tässä aarnio jutussa hasis lätkissä oli israel lipun merkki eli tämä daavidin tähti!!!!!!!!!!!!!! Jokainen voi itse vaikka selvittää asia on juuri näin!! Mikä vittu vaivaa ettei nähdä ketä naruista vetelee!!!!

  https://www.youtube.com/channel/UC1ynbS-PMSMJIniFVHIWm8g/videos

  johnny cat

  Jos ei näiden videoidenkaan jälkeen rupee raksuttaa niin sitte on lobotomian paikka!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *