Ilja Janitskin ilmoittaa asettuvansa eduskuntavaaliehdokkaaksi

Ilja Janitskin.

Ilja Janitskin tiedotti tänään mvlehti.net-sivulla:

Minä Ilja Janitskin ilmoitan tässä ja nyt, että asetun eduskuntavaaliehdokkaaksi vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Asetun ehdokkaaksi Reformin yhteislistalla Helsingin vaalipiirissä. Kantavina vaaliteemoinani ovat sananvapaus, suomalaisten oikeudet Suomessa ja yrittäjien aseman tasavertaistaminen ja kasvupohjan tervehdyttäminen.

Päätökseni asettua eduskuntavaaliehdokkaaksi syntyi saatuani Helsingin käräjäoikeudelta oikeushistoriallisesti erikoisen tuomion lukuisin hatusta vetäistyin rikosnimikkein.

Saamastani tuomiosta todettiin muun ohella, että sen ”ainoa tarkoitus on ollut herkistää viranomaisia ja kaventaa kansalaisten mahdollisuutta arvostella valtaapitäviä tahoja”.

Kansainväliset mediat luonnehtivat saamaani tuomiota poliittiseksi vainoksi, kyseenalaistaen samalla Suomen valtion toimintatapoja vaientaa toisinajattelijat tuomioilla ja maksettavaksi määrätyillä kovilla korvauksilla.

Suomi ja suomalainen sananvapaus on nyt käräjäoikeuden päätöksellä ahdistettu ennen näkemättömään tilaan. Merkittäviä journalistipalkintoja jaetaan tutkivaksi journalismiksi väitetylle ja poliisitutkinnan kautta valheeksi todistetulle kristallipallojournalismille.

Virkamiehistömme tehtailee totuuden jälkeisiä fantasiarikosnimikkeitä valjastaakseen oikeuslaitoksen mukailemaan valtaapitävien pyrkimyksiä.

Tämä on johtanut siihen, että perustuslaillisen sananvapauden harjoittamisesta jaetaan kohtuuttomasti kovempia tuomioita kuin esimerkiksi alaikäisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joukkoraiskauksesta tai ihmiskaupasta.

Ja mitä yrittäjyyteen ja erityisesti pienyrittäjyyteen tulee, niin kieroutuneella byrokratialla ja aggressiivisella verotuksella on saavutettu sellainen tila, että Suomessa on paikoin jopa mahdotonta harjoittaa järkevää yritystoimintaa. Tämän johdosta iso osa ideoista, innosta ja osaamisesta joko tukahdutetaan tai se valuu pois maasta. Penaalin terävimmät kynät lähtevät ensimmäisenä.

Rakkaat Ystävät. Asetun vuoden 2019 eduskuntavaaliehdokkaaksi vain ja yksistään siksi, koska totuus velvoittaa.

-Ilja Janitskin

Lähde: mvlehti.net

tamtam@urkki.net

Comments

comments

4 Replies to “Ilja Janitskin ilmoittaa asettuvansa eduskuntavaaliehdokkaaksi”

  1. Jussi Heikelän haastattelussa se sanoi syyn olevan se että haluaa haastaa Halla-ahon koska ei tykkää Halla-ahosta kun hän valehtelee ja kuka muu Halla-ahon haastaisi jos ei hän.
    Pitäis vaan tietää mitä Halla-aho on valehdellut eikä vaan heittää tuollaisa.

  2. Ilja saa havahtuneiden (5% suomalaisista) joukosta jonkinlaisen kannatuksen. Soisi enempi, mutta kun ei porukka havahdu, ei.

  3. Esteellisen tuomarin eli epäobjektiivisen tuomarin antama tuomio. Tuomio tuli, oikeus ei.

  4. Kansanedustajan on oltava hyvämaineinen ja nuhteeton. Se ehto ei taida täyttyä. Lisäksi: miten hän mahtaisi osallistua eduskuntatyöhän vankilasta käsin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *