Huomattava määrä varastettua omaisuutta etsii omistajaansa Turun poliisilaitoksella

Poliisi.fi tiedottaa:

Lounais-Suomen poliisin Turun poliisilaitoksella on hallussaan anastettua omaisuutta jolle ei ole löytynyt omistajaa.

Turun poliisi sai haltuunsa kuluvan vuoden maaliskuussa kaksi kappaletta ilmeisesti teolliseen käyttöön tarkoitettua Eaton Powerware -merkkistä tietokoneen keskusyksikköä, Kemppi-merkkisen hitsauslaitteen, Hilti-merkkisen hydraulisen kompressorin, Biltema-merkkisen pyörösahan sekä työmaavalon.

Kuulusteluissa on selvinnyt että omaisuus on viety maaliskuussa jostain Piikkiön keskustan alueelta. Tavarat ovat ilmeisesti peräisin vaaleasta kontista joka on murrettu auki.

Lisäksi Turun poliisi tutkii anastusrikosta, jossa epäillään anastetuksi noin 200 litraa diesel tai polttoöljyä. Öljyn alkuperästä ei kuitenkaan toistaiseksi ole tietoa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista viimepäivinä tapahtuneista diesel- tai  polttoöljyanastuksista Turun seudulla ja Piikkiön alueen konttimurroista poliisin vihjesähköpostiin vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295417259.

Lähde: poliisi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

One Reply to “Huomattava määrä varastettua omaisuutta etsii omistajaansa Turun poliisilaitoksella”

  1. Heh, poliisin teitotaito on omaa luokkaansa. Tuo Eaton ei ole tietokoneen keskusyksikkö vaan varavirtalähde = UPS. Niin että “UPSista poliisi”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *