Huhtasaari: Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on islamin hallussa

Rauhan uskonto pyhittää pedofilian.

Laura Huhtasaari kirjoittaa blogissaan:

Laura Huhtasaari.

Islam on vankilan vakavasti otettava uskonto

Rauhan uskontoa ei saa pilkata tai kritisoida, riippumatta edes siitä, puhuuko totta vai ei. En suotta avaa termiä “rauhan uskonto”, koska kaikki tietävät automaattisesti, mistä uskonnosta on kyse, koska vain yhdestä uskonnosta käytetään nimitystä “rauhan uskonto”.

Oikeus on hävitty, vapaus on viety. Jos joskus oli niin, että vain islamistisissa maissa islamin pilkka oli kielletty, niin nyt se on myös täällä.

Ei auta, vaikka olisit sanonut rumasti yhdeksän vuotta sitten, kyllä ne kaivetaan esiin, kuten itävaltalaiselle naiselle kävi.

Vanha setä Muhammed ja hänen vaimonsa Aisha.

Nainen oli seminaarissaan kertonut profeetta Muhammedin avioituineen Aishan kanssa tämän ollessa 6-vuotias. Pari oli perimätiedon mukaan sukupuoliyhteydessä Aishan ollessa 9-vuotias. Eikä siinä vielä kaikki, tämä röyhkeä nainen oli vielä jatkanut:

“Millä nimellä kutsumme sitä, ellei se ole pedofiliaa?”

Tämän päivän katajainen kansa taipuu omaa oikeudentuntoa loukkaavien määräysten edessä. Sama kansa istuu hiljaa ja naama peruslukemilla, kun katukuva, päiväkodit ja koulut täyttyvät peitetyistä tytöistä ja naisista.

Viimeisiä islamofobeja etsitään, jotta heidän saadaan asetettua kyseenalaiseen valoon, ehkä jopa tuomittua, jos ovat puhuneet islamista rumia. Vankila heille, jotka loukkaavat profeetta Muhammedia.

Me hävisimme tai muutoin vain alistuimme islamin edessä.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on päättänyt, että profeetta Muhammedin solvaaminen ei kuulu sananvapauden piiriin. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on alistanut sananvapauden islamilaisen vallan alle. Sinä olet väärässä ja islam on “oikeassa”.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on islamin hallussa.

Eurooppa on antautunut islamille.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005878098.html

Lähde: laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

4 Replies to “Huhtasaari: Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on islamin hallussa”

 1. “Tämän päivän katajainen kansa taipuu omaa oikeudentuntoa loukkaavien määräysten edessä. Sama kansa istuu hiljaa ja naama peruslukemilla, kun katukuva, päiväkodit ja koulut täyttyvät peitetyistä tytöistä ja naisista.”

  Pahinta minusta kuitenkin on, että tämä kansa ei tunnu tajuavan, että jos kehityksen annetaan jatkua, sama kohtalo odottaa heidän äitejään, sisariaan, tyttäriään ja tyttärentyttäriään. Tämän skenaarion esille tuomisen leimaaminen vainoharhaiseksi ei ole riittävä argumentti tyrmäämään sitä tosiasiaa, että muslimimiehen naineet suomalaisnaiset joutuvat käyttämään rättejä ja heidän tyttärensä myös. Toinen hyvä esimerkki on tämän päivän Libanon, joka vielä 1970-luvun alussa oli kristitty maa, jonka pääkaupunkia Beirutia kutsuttiin tuolloin Lähi-Idän Pariisiksi, mutta joka erehtyi ottamaan 400 000 palestiinalaispakolaisia.

  Näistä varoitusmerkeistä huolimatta ihmiset tuntuvat näkevän muslimit pelkästään viattomina uhreina ymmärtämättä islamiin sisältyvää miekkalähetyksen perusteesiä, sekä islamin kyvyttömyyttä suvaita muita uskontoja tai edes islamilaisten maiden yleistä jälkeenjääneisyyttä. Nämä ovat asioita, jotka eivät taikaseinän äärelle päästyä korjaannu kuin taikaiskusta, ellei kukaan ole vaatimassa ja valvomassa uuden isänmaan arvojen kunnioittamista ja sääntöjen noudattamista. Nämä epäkohdat eivät ole myöskään korjattavissa olettamalla, että eliitti, jonka olemme vaaleilla valtaansa valinneet, myös tarvittaessa vastaa irtopäistä ja kivitetyistä. Tuomiopäivänä se saattaa vastatakin, mutta tämä on varsin laiha lohtu siihen nähden, että tuhansien vuosien aikana rakennettu ja monia historia vaihtelevia kohtaloita kokenut kulttuurimme katoaa maan päältä. Kun tähän päälle vielä ymmärrettäisiin se, että kun muslimeitä maailman väestöstä on noin 1.2 miljardia, eivät he voi olla avuttomia läntisen valtapolitiikan uhreja ja viattomia omaan kohtaloonsa.

  Tämä kansa ei myöskään tunnu tajuavan, mikä kaikki muukin menee pukeutumisen vapauden ohella: oikeus kouluttautua, hankkia ammatti, ajaa ajokortti, omistaa rahaa, kiinteistöjä, perustaa oma yritys, valita puoliso ja tarvittaessa erota tästä, asuinpaikka, harrastukset sekä kulkea vapaasti kaupungilla baarissa drinkillä käymisestä nyt puhumattakaan. Jopa vieraan miehen tervehdykseen vastaaminen tai hänelle edes arkisessa mielessä puhuminen voi olla kiellettyä.

  Onko sitten niin, etteivät ihmiset tajua mihin kehitys on menemässä. Kun he itse menevät päivittäin työhön ja viemään ja hakemaan lapsiaan tarhasta he eivät myöskään jaksa välittää siitä, mitä Aishan 3 v pukeutuminen hijabiin merkitsee. Mustassa burkhassa ja hunnussa seinän vierustaa pitkin kyyristellen etenevä musliminainenkin merkitsee heille traumatisoitunutta sotapakolaista, ei Muhammedin valloitusarmeijan yksikköä, jonka kotona kasvaa tusina uusia uskonsotureita. Kun juuret omaan kulttuurin ovat mädänneet, ja valkoisen naisen vapaus otetaan itsestään selvyytenä kuin ilma jota päivittäin hengitämme, emme sitä ilmeisesti osaa arvostaa, vaikka tämä vapaus on suomessakin toteutunut nykyiseen asteeseen vain noin viimeisen sadan vuoden aikana.

  1. Kirjoitus ei ollut kaikilta kohdiltaan hyvä: “Beirutia kutsuttiin tuolloin Lähi-Idän Pariisiksi, mutta joka erehtyi ottamaan 400 000 palestiinalaispakolaisia.”
   Ei Libanon erehtynyt ottaamaan vaan joutui USA:n tukeman Israelin pakottamana ottamaan pakolliset sotapakolaiset. Lahi-itä voisi olla toisenlainen ilman Israelin ja suurvaltojen sotapolitiikkaa, mistä Euroopan pakolaistilannekin on seurausta.

 2. Henkilön, jolla on uskomuksia yliluonnolliseen, tulee kestää myös yliluonnolliseen kohdistuvaa sanallista arvostelua. Tämä ei ole pilkkaa, jos se perustuu tietoon. Sanan vapaus on kuulunut edistyneeseen länsimaiseen kulttuuriin. Länsimaat ovat kuitenkin rappeuttamassa kulttuuriaan, josta seuraa länsimaitten tuho.
  Lännen laeissa on muitakin kummallisuuksia, kuin uskomusten ottaminen lain suojaan. Seksin ostaja voidaan tuomita Suomessa lain mukaisesti, vaikka seksin myyjä ja tätä liiketoimintaa harjoittava ja siihen houkutteleva ei lain mukaan tee rikosta.
  Kultuurin rappio näkyy monessa ja se jää useimmilta kansalaisilta huomaamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *