Harkimo: Nuoret ja naiset demokratian edelläkävijöitä (video)

Nuoria naisia.

Hjallis kävi Roomassa tutustumassa Viiden Tähden liikkeeseen.

Lähde: YouTube/Hjallis

tamtam@urkki.net

Comments

comments

One Reply to “Harkimo: Nuoret ja naiset demokratian edelläkävijöitä (video)”

  1. Minä kyllä sanoisin että nuoet ja naiset eivät ole demokratian edelläkävijöitä. Eivätkä varsinkaan feministinaiset.

    Nuoret ovat kautta aikojen olleen se agressiivinen ja impulssiivinen ryhmä joka saadaan liikkeelle pienellä alkuvoimalla ja joka on kaatanut kiihkoissaan valtioita. Samoin naiset, jotka huomatessaan olevansa vallan kahvassa, käyttävät energiaansan ja asemaansa demokratian vastaisesti. Kumpikaan ryhmä ei ikinä ole saanut aikaan demokratiaa eikä rauhaa. Rauha on saatu aikaiseksi vanhempien eikäpolvien viisaammalla maailmankatsomuksella. Ja usein miesten. Jos joku suuttuu niin miettikööt miksei naisia ole hyväksytty vapaamuurareiksi.

    Jos meillä nuoret ja naiset olisivat demokratian puolestapuhujia ja toimijoita, meillä olisi itsenäinen valtio: Suomi. Ei liittovaltita kuten EU, joka sanelee suomaalisille miten pitää toimia ja paljonko veronmaksajilta kerätään varoja. Samoin, jos ko. ryhmät ajaisivat demokratiaa ja rauhaa, ei meillä olisi toisten maitten sotilaista maaperällämme. Ei idästä eikä lännestä. Ja isänmaalliset ryhmät saisivat kertoa agendaansa kuten Virossa.

    Mutta ei. Meillä suurin osa kansasta on demokratiaa vastaan. Heidän ainoa tehtävänsä on tuhota Suomi valtiona ja suomalaisuus rotuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *