Hankamäki: ”Uusi normaali” toteutumassa myös Suomessa

Poltettuja autoja Espoon Matinkylässä. Kuvakaappaus is.fi-sivulta.

Jukka Hankamäki kirjoittaa sivullaan:

Filosofian tohtori Jukka Hankamäki.

Raportoin syyskuun alussa Ruotsin maahanmuuttajalähiöistä, joissa autojen tuhopolttelu on yhtä arkipäiväinen ilmiö kuin huumeidenkin polttelu. Viittasin erään ruotsalaisen nettikirjoittajan toteamukseen, että ”ennen Ruotsissa tehtiin autoja, nykyisin Ruotsissa poltetaan autoja”.

Suomi näyttää seuraavan orjallisesti Ruotsin esimerkkiä. Ilta-Sanomat otsikoi hetki sitten jutussaan, että ”[u]seita autoja paloi Espoossa, tuhon jäljet paljastuivat aamun koittaessa. Lehti jatkoi lakonisesti: ”tältä Matinkylässä näyttää nyt”.

Eivät kai ne itsestään palaneet, kun olivat kahden eri taloyhtiön parkkipaikoillakin. Kyllä ne joku poltti. Mutta kuka joku? Jutun lopussa lausahdetaan, että poliisi tutkii tapauksia törkeinä vahingontekoina.

Huomionarvoista on, että mitään arvioita tekijätahosta ei esitetty, vaikka monen mielessä epäilys varmaan kytee. Myös jutun kommentointipalsta on ymmärrettävistä syistä suljettu.

Lehden kirjoitus on toteava ja raportoiva. ”Tunnelmaa” kuvataan ”uteliaaksi”, ja kerrotaan, että ”ohikulkijat pysähtyivät ottamaan kuvia”. Moraalista paheksuntaa esitetä. Vain fiilistellään, ikään kuin kyse olisi ihastuttavasta karnevaalista. Jos paheksuntaa esitettäisiin, sitä esitettäisiin todennäköisesti vain suomalaisia rasisteja vastaan.

On mielenkiintoista havaita, ketkä teon takaa lopulta paljastuvat tai saadaanko heitä koskaan selville. Vai pääsevätkö he kuin koirat veräjästä? Meidän tulee kuitenkin pysyä huolettomina. Jos suomalaiset rasistit polttivat autot, kyllä heidät varmasti kiinni saadaan.

Tapaus ei ollut suinkaan Espoon ensimmäinen, ja Matinkylästä on tulossa autopyromaanien Mekka. Autojen polttajat juhlivat Matinkylässä myös kesällä 2017 ja kaksi vuotta sitten keväällä 2016. Myös renkaat näyttävät herättävän vihaa samalla alueella, sillä 12 auton alta pisteltiin ilmat pari vuotta sitten.

Koska Ruotsissa autojen tuhopoltot keskittyvät maahanmuuttajavaltaisille alueille, joissa ne ovat lähes kaksinkertaistuneet kymmenessä vuodessa siirtolaisväestön kasvun myötä, on luontevaa epäillä, että asioiden yhteisesiintymiseen liittyy kausaalinen syyseuraus-suhde. Myös Matinkylä on tietyn vähemmistön keskus, jonka asenneilmapiiriä manifestoi lähistöllä toimiva moskeija.

Jostakin syystä valtamedia ei kuitenkaan aktiivisesti seuraa rikostutkimusten etenemistä. Myös Matinkylän tapausten selvittäminen on jäänyt hämärän peittoon lukuun ottamatta tapausta, jossa anonyymiksi jäänyt tekijä oli puhkonut kaikkiaan 130 auton renkaat Espoossa. Hänestä ei kerrottu muuta kuin tieto aiemmasta rikoshistoriasta. Miksihän?

Joka tapauksessa Matinkylän tapaukset osoittavat, että kyse ei ole enää yksittäisistä teoista, vaan joko kulttuuri-ilmiöstä tai järjestelmällisestä ja suunnitelmallisesta toiminnasta.

Ruotsissa vandalismi ja omaisuuden tuhoaminen liittyvät väestöpoliittiseen ja kulttuuriseen muutokseen. Sitä edeltää henkiseen ja kulttuuriseen pääomaan sekä sosiaaliseen luottamukseen kohdistuva rapautuminen.

Siksi meidän tällä Suomessa tulisi taistella poliittisin keinoin sellaista taantumusta vastaan, jonka tuloksena sosiaalista pääomaamme romutetaan ja kulttuuriamme syövytetään yhteiskunnallista tehokkuutta ja turvallisuutta heikentävillä vaikutuksilla.

Sen tyyppisen ”kulttuuri-ilmiön” maihinnousu on päättäväisesti torjuttava Suomessa.

Lähde: jukkahankamaki.blogspot.fi

Lue myös is.fi-sivun artikkeli täältä.

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Hankamäki: ”Uusi normaali” toteutumassa myös Suomessa”

 1. Erään suvakin ajatuksia.
  Tänään:
  – Mitähän ne puhuu että jossain olis muka poltettu autoja ja että siirtolaisista olis jotain ongelmia. En ainakaan minä tai mun lähipiiri ole sellaista kokenut. Ensi keväänä mä äänestän taas vihreitä ja niiden maahanmuuttopolitiikkaa.
  Viiden vuoden päästä:
  – Autoja paloi taas yöllä parkkipaikalla. Viikolla 10-vuotiasta veljenpoikaa puukotettiin välitunnilla koulun pihalla ja edellisellä viikolla naapurin 90-vuotias mummo raiskattiin ja pahoinpideltiin sen kotona. Tää on ihan kauheeta. Eiks jonkun pitäis tehdä tälle jotain!

 2. “Sen tyyppisen ”kulttuuri-ilmiön” maihinnousu on päättäväisesti torjuttava Suomessa.”. Ainoa keino torjua tämän tyyppisen kulttuuri-ilmiön maihinnousu on maahanmuuton järjestelmällinen sekä määrällinen että laadullinen kontrolli. Ikävä kyllä hallitseva eliitti ja sitä säestävät hyväuskoiset hölmöt ja omaa kulttuuriperintöään halveksivat eivät tähän tule vähällä suostumaan.

  Pitämällä maahanmuuttajien etninen, rodullinen ja kulttuurinen tausta mahdollisimman kirjavana ja vieläpä suosimalla islamilaista väestöä, hajoitetaan oman kulttuurin orgaaninen kudos mahdolisimman tehokkaasti. Samalla luodaan pieniä paloja sinne ja suuria roihuja tänne, niin että ihmisten huomio saadaan käännettyä suuremmista kehityslinjoista (NWO) toisaalle.

  Vaikka Ilta-Sanomat paljonpuhuvasti pitikin kommenttisoson suljettuna, on Iltalehden ja Helsingin Sanomien kommenttiosiot olleet auki. Voittopuolisesti kommentit ovat pitkälti osuneet ongelman ytimeen hiukan sarkasmillakin värittyneesti. Mutta joukossa on niitäkin, joiden mukaan emme voi varmuudella tietää, kuka palot on sytyttänyt. Tai että asialla ovat tietysti olleet SD:n jalanjäljissä persut, jotka tavoittelevat voittoa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Näin se joku, joka haluaa hajottaa ja hallita on jälleen kerran onnistunut tehtävässään.

  Se, että viiden tavan kansalaisen ja yhden kuljetusalan yrittäjän pitkän ajan säästöt ja /tai otettu pankkilaina paloi tuhkana tuuleen ei tunnu kiinnostavan ketään sen paremmin kuin se, että Suomi muuttuu vähä vähältä yhä epävakaammaksi ja turvattomammaksi paikaksi asua. Tärkeintä on, että tunnustaa oikeata väriä, eikä missään nimessä ole rasisti tai mene syyttelemään kaikkia maahanmuuttajia yhden yksittäistapauksen tekemisistä. Valitettavan moni on valmis siihen, että joku maksaa kovan hinnan monikulttuurisesta Suomesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *