Hankamäki: Mykistävän typerää sananvapauden sensurointia

Sananvapauden ja kansanvallan venäläistaustainen vihollinen Kai Mykkänen toukoilemassa.

J. Sakari Hankamäki kirjoittaa sivullaan:

Filosofian tohtori J. Sakari Hankamäki.

Kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen on osoittautumassa todelliseksi sananvapauden ja kansanvallan viholliseksi.

Pari viikkoa sitten hän halusi kätilöidä passeja Irakista saapuneille pakolaisille, jotta heistä voitaisiin tekaista laillisia työnhakijoita työttömyydestä kärsivään Suomeen (aiheesta täällä).

Viime viikolla järjestetyssä ja maahanmuuttajien kotouttamiseen liittyvässä ”Integration 2018” -tapahtumassa hän puolestaan paljasti, että kokoomuksen ministerien perustamassa ”vihapuheen vastaisessa hankkeessa” suunnitellaan anonyymin nettikeskustelun kieltämistä. Mykkänen vaatisi käyttäjien toimivan omalla nimellään sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Yleisradion häneltä puhelimitse urkkiman lausuman mukaan Mykkäsen tavoite on, että anonyymia viestintää alettaisiin rajoittaa EU:n toimenpiteillä, sillä ”koululaisia kiusataan ja etnisten ryhmien välisiä riitoja käydään yhä useammin anonyymien nettiprofiilien kautta keskusteluryhmissä”.

Kenenkään ei kannata uskoa, että Mykkäsen kannanotossa olisi kyse mistään lasten oikeuksista tai asemasta. Lapsikortti on jälleen pelkkä veruke, jolla Euroopan unioniin kohdistuvaa poliittista arvostelua koetetaan riipiä pois nettilangoilta.

Lasten hyvinvointi on tietysti tärkeä asia, mutta käytännössä kiusaajat esiintyvät aina omalla naamallaan ja nimellään. Koulujen ja takapihojen pahikset tiedetään ja tunnetaan laajalti kulmakunnilla.

Oman muistini mukaan useimmat heistä ovat sitä paitsi vihervasemmistolaisia hulttioita, joista ei koskaan tullut mitään pilvenpolttajia kummempia, tai sitten he ovat porvarien hemmoteltuja hyvinvointikakaroita, joiden myöhempi kriminalisoituminen on toiminut eräänlaisena luonnon kostona riistokapitalisteina elämänsä tuhlanneille vanhemmilleen.

Ei ole Mykkäsenkään mykistävissä pyrkimyksissä kyse mistään ”nettikiusaamisen” kieltämisestä. Kokoomuksen ministeriryhmä haluaisi kieltää itseensä kohdistuvan kritiikin.

Sensuuri on sairaus

Pitäisi ymmärtää, miksi ihmiset ylipäänsä esiintyvät salaidentiteeteillä. He kirjoittavat anonyymisti, sillä poliittisen vallan nostamat juridiset ja sosiaalisilla menetyksillä uhkaavat ajojahdit pelottavat kansalaisia jo niin pahasti, ettei heille ei ole jäänyt muuta mahdollisuutta kuin kurkistella salusiinien ja rullakardiinien takaa.

Salanimien suojissa ovat vuosisatojen ajan kirjoittaneet monet kuuluisat kirjailijat, jotka eivät ole halunneet tekstiensä leimautuvan persoonallaan tai persoonansa leimautuvan tekstillään. Tai he ovat joutuneet varautumaan siihen, että joku valtias pudottaa heiltä pään! Anonyymi esiintyminen on siis oire. Varsinainen tauti pesii poliittisten vallankäyttäjien oman ihon alla.

On sairasta, että nyky-Suomessa monet professoritkaan eivät uskalla enää sanoa asioita niin kuin he ovat katsoneet hyväksi. Esimerkiksi sopii vaikka Professorin Ajatuksia -blogi, jossa eräs yliopiston professori tilittää näkemyksiään anonyymisti – ilmeisesti peläten vihervasemmistolaisten kollegojensa kostoa ja tiedepoliittista syrjintää, jolla voidaan torpedoida koko ammatinharjoittaminen totaalisesti.

Toisen esimerkin tarjoaa salanimellä ”Ilmari Hiidenlehto” hiljattain julkaistu teos ”Profeetta Muhammedin haamu”, jonka kirjoittaja on varttunut yliopiston professori.

Poliittisen vallan pyrkimykset rajoittaa ja sensuroida islamiin ja Euroopan unioniin kohdistuvaa arvostelua on jo nyt johtanut kieroon itsesensuuriin, jonka syy on Mykkäsen tapaisten poliitikkojen ajamien mykistyspyrkimysten itsensä!

Netissä pitää voida esiintyä sekä anonyymisti että omalla identiteetillään 

1) On tärkeää, että sosiaalisessa mediassa voi jatkossakin esiintyä sekä omalla nimellään ilman sensurointia että halutessaan myös anonyymisti tai salanimellä.

2) On tärkeää, että me perussuomalaiset taistelemme entistä vapaamman sosiaalisen median puolesta ja turvaamme perustuslaillisen sananvapauden sekä poistamme ”yhteisönormeiksi” sanottuja sananvapauden rajoituksia, jotka eivät edes perustu mihinkään lakeihin vaan ovat pelkkiä punavihreiden tai kaupallisten tahojen levittämiä ideologisia näkemyksiä.

3) On tärkeää, että kamppailemme sellaisten ideologisten lainkohtien poistamiseksi lainsäädännöstä, joilla rajoitetaan ihmisten mielipiteiden ja ilmaisun vapautta.

Kai Mykkänen ei sitä paitsi näytä ymmärtävän mitään Internetin olemuksesta. Vapaa verkkokeskustelu esimerkiksi IRC-pikaviestintäpalvelussa on tehnyt kansalaisten keskinäisen yhteydenpidon mahdolliseksi riippumatta sen enempää viranomaisvallasta, sosiaalisen median portaaleista, valtioista kuin poliitikoistakaan.

Anonyymi viestintä on auttanut kumoamaan diktatuureja jopa niin, että diktatuurien paljastavana tunnusmerkkinä voidaan nykyisin pitää sitä, että anonyymia viestintää tarvitaan.

EU:ssa anonyymiä viestintää tarvitaan nähtävästi yhtä paljon kuin Neuvostoliitossa, sillä liittovaltiopolitiikkaa yksisilmäisesti ajavassa unionissa ovat sensuuritoimet edenneet jo niin pitkälle, että kansalaiset joutuvat pelkäämään viranomaisvaltaa ja siksi huutelevat puskista.

On muistettava, että jo Magna Chartan ajoista asti sananvapauden tarkoitus on ollut turvata kansalaisten oikeudet poliittista valtaa ja viranomaisvaltaa vastaan. Niinpä EU:ssa ei pitäisi tehdä sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, jota vastustaakseen kantaväestön pitää kaivautua poteroihin.

Olen muuten aikojen saatossa itse sanonut kaiken omilla kasvoillani ja nimelläni ja joutunut siitä myös kärsimään, sillä vihervasemmistolainen valtaklusteri on kiistänyt minulta toimintaresurssit yliopistolaitoksessa.

Henkilökohtainen tappio olisi kuitenkin ollut vielä suurempi, jos minun olisi täytynyt filosofina kieltää persoonani ja antautua anonyymiin kommunikaatioon noiden klikkihiirien kanssa.

Eroamalla voi osoittaa arvojohtajuutta 

Olisi mielenkiintoista tietää, millä tavoin ministeri Mykkänen toimisi Internetin seuranhakufoorumeilla, kuten erilaisissa chat-palveluissa. Laittaisiko hän muitta mutkitta näkyviin oman naamataulunsa, nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa kauniiden naisten yhteydenottoja varten? Varmaankin.

Uusherrasmiesmäisyydestä kertoo myös hänen äskettäinen moraaliposeerauksensa ja hyveellisyyden signalointinsa. Suomalaisesta Klubista hän joka tapauksessa luikki housut kintuissa pakoon, kun huomasi, että kerho ei kelpuuta jäsenikseen naisia.

Emma Kari ja joku mielenterveysongelmien vuoksi sairaslomalla oleva puoluejohtaja.

Keskiviikon Iltalehti ihasteli pääkirjoitussivullaan Emma Karin (vihr.) taivastelua, kuinka ihmeellistä on, ettei asia tullut Mykkäselle mieleen Klubiin liittyessään… Paavo Arhinmäki (vas.) puolestaan pohti, onko sellaista yhdistystä, josta eroamalla voisi osoittaa arvojohtajuutta.

Paavo Arhinmäki.

Vastaan hänelle mielelläni: on, nimittäin Seta, josta erosin järjestön muututtua pelkäksi maahanmuuttajien ja transgenderistien etujärjestöksi, johon tavallisilla homoilla tai lesboilla ei ole enää asiaa.

Suomalaisesta Klubista puhuttaessa todettakoon vertailun vuoksi, että maassamme toimii useita yhdistyksiä ja muita yhteenliittymiä, joiden jäseninä on tosiasiallisesti vain naisia. Miehiä ei oikeasti kelpuuteta jäseniksi, vaikka mukana oloa ei suoraan kielletäkään. Miehet eivät toisaalta myöskään halua jäseniksi ja ovat tilanteeseen tyytyväisiä eivätkä valita.

Pasi Malmi.

Esimerkkejä naisten salongeista ovat erilaiset mammakerhot ja ompeluseurat, mutta myös yliopistojen tietyt laitokset ja tiedekunnat. Hallintotieteiden tohtori Pasi Malmi osoitti väitöskirjassaan, että myös Suomen tasa-arvoviranomaisten toimielimet ovat lähes täysin naisten valloittamia. Siis tasa-arvoviranomaisten omat pöydät ja tuolit!

Suomalaisen Klubin paternalistisuudesta ja sovinistisuudesta nostetaan suuri häly, vaikka kalapuikkoviiksekkäiden herrakerholla ei ole edes mitään merkittävää toimintaa. Sen sijaan yliopistoilla on; samoin merkitystä on niiden oppiaineiden sukupuolijakaumalla varsinkin kasvatus- ja psykologiatieteissä.

Silti kukaan ei nosta meteliä siitä, että esimerkiksi sosiaalipsykologian ja viestinnän oppiaineisiin vuosittain valittavista paristakymmenestä opiskelijasta vain yksi tai kaksi ovat olleet miehiä.

Mieskiintiöiden käyttöönottoa pidettäisiin sukupuolirasismina, vaikka feministit itse rääkyvät kaikilla tähän asti miesvaltaisilla aloilla, kuinka tärkeää muka on, että naisten määrä nostetaan keinotekoisesti piripintaan ja vähintään viiteenkymmeneen prosenttiin.

Kun tämän vihafaktan sanoo omalla nimellään, epäanonyymisti ja ääneen, seuraa tietysti vihervasemmistolais-feminististen raivotarten ristiretki ja kaunainen kosto, jonka syynä on vain heidän omassa päässään syttynyt viha.

Jos Kai Mykkänen ottaisi hyveellisyytensä todesta, hän tekisi tasa-arvolle palveluksen eroamalla maan hallituksesta ja tekemällä tilaa naisille, sillä hallituksessa on nyt 12 miestä ja vain 5 naista.

Lähde: jukkahankamaki.blogspot.fi

tamtam@urkki.net

Comments

comments

6 Replies to “Hankamäki: Mykistävän typerää sananvapauden sensurointia”

 1. Kokoomus on jäänyt kannatuksessa selvästi SDP:n taakse, joten sen mokien julkituontia somessa ja foorumeissa halutaan rajoittaa kieltämällä anonymiteetti netissä. Myös tämä vuosia tutkinnassa ollut Turun saariston Airiston Helmi -keissikin tehtiin juuri oikeaan aikaan ajoitettuna kevään eduskuntavaaleihin 2019. Tietenkin kokoomuspresidentti Sauli Niinistö ja kokoomussisäministeri Kai Mykkänen olivat olleet asiasta tietoisia jo pitkään. Ja kummasti Keskustapuolue ja Siniset antoivat tiedottamisen lähes kokonaan Kokoomukselle asian tiimoilta. Kokoomuksen haikailemaa Natojäsenyyttä ja kiireellisenä ajettavaa tiedustelulakia saadaan näin ajettua eteenpäin turbovaihteella. Vaaleja silmällä pitäen ajoitettu tilaustyökö vai puhdasta sattumaa? Tällaisten viestien takia kokoomus haluaa rajoittaa MV-lehden, Ylilauta.orgin, Hommafoorumin, Suomi24.fin toimintaa, jotka on Saara Jantusen ja Jessika Aron esitelmissä mainittu hybriditrollien alustoina, jotka pitäisi kieltää. Todellisuudessahan halutaan estää yhden oikean hasbaran tarinankerronnan vastainen kritiikki isänmaallisten tolkun kansalaisten toimesta. Putintrolliksi leimaaminen on likainen mutta vainoharhaisessa ajassamme toimiva keino tehdä kaikki hallituspolitiikan kritiikki kyseenalaiseksi yhdellä sanalla. Kun sekään ei tunnu auttavan heränneisiin massoihin tarvitaan Internetsensuuri, kuten tämä anonyymin keskustelun kielto sekä EU-Internetsensuuriartiklat 11., 12. ja 13.

  1. jep puhumattakaan muista konsteista, VPN, prepaid, Ruotsalainen tai Virolainen mobiiliyhteys, muutamia mainitakseni.

   ja mitenköhän mykkänen aikoo sensuroida ulkomaisia palveluita ja pakottaa niihin kirjautumisen omalla nimellään, epäilen että asia on ristiriidassa vaikka jenkkilän perustuslain kanssa eikä siellä aleta pakottaa kirjautumisia omilla nimillä.

  2. Tai millä se oma naama ja nimi pitää todistaa? ID kortilla?
   Paljonkohan sellainen maksaa kujalla tai verkossa? Kiinasta nitä saa ainakin tilata ja tulevat jopa parissa viikossa.

   Dark web here we come….

   1. Tor selaimen suosio lähtee tuon lain jälkeen kovaan nousuun. Sitä paitsi äkkiähän joku perustaa websivun, missä on chat ja voi kirjoitella vaikka aku ankan nimellä.

 2. Ihan oikea päätös Mykkäseltä erota Suomalaisesta klubista. Niin hänelle kuin Orvollekin sopivampia kerhoja ovat mm. Martat ja ompeluseurat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *