Halla-aholta ei heru sympatioita Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennaselle

Aino Pennanen. Kuvakaappaus videolta.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Filosofian tohtori Jussi Halla-aho.

Turvapaikkajärjestelmää käytetään nykyään härskisti hyväksi. Hyväksikäytön puolustajat vetoavat tällöin lakien kirjaimelliseen tulkintaan, vaikka tällainen tulkinta sotisi lain henkeä ja tarkoitusta vastaan.

Esimerkiksi KAIKKI Ruotsista tulevat irakilaiset ovat turvapaikkashoppailijoita ja -turisteja. Silti Suomi tutkii heidän hakemuksensa, koska “oikeus hakea turvapaikkaa” on pyhä. Tätä oikeutta ei aikanaan kirjattu lakeihin turvapaikkashoppailun mahdollistamiseksi.

Toinen esimerkki on irakilaisten muuttuminen homoiksi tai kääntyminen kristityiksi sen jälkeen, kun he ovat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kaikki tietävät, että kyse on huijauksesta, mutta silti uudet hakemukset tutkitaan, ja sama henkilö voi roikkua maassa vuosikausia ketjutettujen hakemusten kiertäessä eri oikeusasteissa.

MUTTA: Kun turvapaikkaturisti lopulta saa lainvoimaisen ja täytäntöönpanokelpoisen karkotuspäätöksen, lain kunnioitus ja oikeusvaltioperiaate unohtuvat turvapaikkaturismin kannattajilta.

On täysin käsittämätöntä, että Ruotsissa maastapoistamiset keskeytetään, jos joku hippi ryhtyy rettelöimään lentokoneessa.

On todella tärkeää, että tällaisilta, itsensä lain yläpuolelle kohottaneilta henkilöiltä otetaan heti luulot pois. Kapteeni on toiminut asiassa juuri niin kuin pitää. Maahanmuuttoviranomaisilla ja tuomioistuimilla on mandaatti arvioida oleskelulupahakemuksia ja tehdä päätöksiä maastapoistamisesta.

Lentokapteenilla ei tällaista mandaattia ole, ei liioin vihreiden lainsäädäntösihteerillä. Jos itse kukin voi omista eettisistä lähtökohdistaan päättää, mitä viranomaispäätöksiä ja tuomioistuimen ratkaisuja hän noudattaa ja mitä ei, tuloksena on anarkia.

Halla-aho linkittää päivityksessään uusisuomi.fi-sivun uutiseen:

Kuvakaappaus uusisuomi.fi-sivulta.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Halla-aholta ei heru sympatioita Vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennaselle”

  1. Tämä Ainon aivopieru olisi voinut olla ymmärrettävissä jos se olisi tehty vuosi-pari sitten Allahin papittaren kanssa. Mutta että nyt, plagiointina toisen aivopierun esimerkistä, se on todella säälittävää ja nöyryyttävää.

    Touko on oikeassa, “vaatii rohkeutta”. Vaatii todellakin rohkeutta nolata itsensä ja puolueensa julkisesti. Tämä taisi olla Ainon poliittisen uran itsemurha. Eikä kai kukaan tuollaista palkkaakkaan enää. Paitsi ehkä vihreiden keskushallinto.

    Toivon että Finnair lätkäisee AInolle kunnon sakot. Eli esim. jokaisen jatkolennoltaan myöhästyneen uuden lentolipun. Sekä kaikki ne vahingonkorvaukset jotka Finnairilta tämän johdosta vaaditaan. Ja tietysti korkoa päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *