Halla-aho: Suomen media muutti kantansa Ruotsidemokraatteihin – ennen natsipuolue – nyt maltillinen

Häväistyskuva, jossa ruotsidemokraatit esitetään natseina.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Filosofin tohtori Jussi Halla-aho

Huomatkaa, miten ruotsidemokraatteja koskeva narratiivi muuttuu, kun puolueen vaikutusvalta Ruotsissa harjoitettavaan politiikkaan ja etenkin siellä käytävään keskusteluun väistämättä kasvaa.

Viime aikoihin asti ruotsidemokraatteja on Suomen mediassa pidetty natsipuolueena, ja yhteistyötä sen kanssa on käytetty perussuomalaisten leimaamiseen. Nyt ruotsidemokraatit ovatkin yhtäkkiä maltillinen yleispuolue ja perussuomalaiset äärimielinen yhden asian puolue.

Perussuomalaisilla ei edes ole muita poliitikkoja kuin puheenjohtaja, kun taas ruotsidemokraateilla on leveä kärki.

Kuten olen sanonut, ruotsidemokraattien kasvun suurin hyöty niin Ruotsille kuin Suomellekin on keskusteluilmapiirin normalisoituminen länsinaapurissa.

Ruotsidemokraattien kanssa joudutaan tekemään tavalla tai toisella yhteistyötä, ja on aika vaikeaa samaan aikaan tehdä yhteistyötä ja väittää toista osapuolta natsipuolueeksi ja sen linjauksia natsilinjauksiksi.

Tämä muutos pelottaa suomalaista mediaa. Se haluaa luoda Suomeen tunkkaisen, hysteerisen ilmapiirin, jollainen Ruotsissa vallitsi vielä muutama vuosi sitten.

Siksi asetelma on pakko kääntää päälaelleen: ruotsidemokraatit ovatkin nyt asiallinen, laajapohjainen ja maltillinen puolue mutta perussuomalaiset eivät ole! Siksi Ruotsin kehitys ei ole Suomen kannalta oleellista!

Halla-aho linkittää päivityksessään Iltalehden pääkirjoitukseen.

Kuvakaappaus Iltalehden pääkirjoituksesta.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

2 Replies to “Halla-aho: Suomen media muutti kantansa Ruotsidemokraatteihin – ennen natsipuolue – nyt maltillinen”

  1. Ruotsidemokraatit on hyvä puolue. Turhan usein valhe/valtamedia leimaa heidät rasisteiksi.

  2. Halla-aho on älykäs ja rehellinen suorapuheinen johtaja. On luonnollista, että hän on näkyvin perussuomalainen. Tämän voi huomata, vaikka ei perussuomalaisia kannattaisikaan, jos on itselleen rehellinen ja omaa riittävän aivotoiminnan.

    Hyvän johtajan tuleekin olla näkyvin uusien ajatusten tuoja. Tätä ei voi nähdä yhdessäkään muussa suomalaisessa puolueessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *