Halla-aho: Sorosta ei saa arvostella, koska hän on juutalainen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Filosofian tohtori Jussi Halla-aho.

“Liberaalissa” mediassa valitetaan usein siitä, että unkarilaissyntyisestä miljardööri George Sorosista on tullut alt-rightin ja kansallismielisten maalitaulu ja salaliittoteorioiden kohde niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

George Soros.

“Liberaalissa” tarinankerronnassa Sorosin arvostelu nähdään myös antisemitistisenä. Ei siksi, että kukaan viittaisi Sorosin juutalaisuuteen, vaan siksi, että hän on juutalainen.

On mielestäni aika erikoinen ajatus, että jonkun henkilön toimintaa ei saisi kyseenalaistaa ja arvostella, jos hän sattuu olemaan juutalainen; tai että hänen kyseenalaistamisensa ja arvostelunsa voisi johtua vain siitä, että hän on juutalainen.

Mitä “salaliittoteorioihin” tulee, nykyään on tavanomaista syyttää ihmisiä salaliittoteoretisoinnista silloinkin, kun he arvostelevat ilmiöitä, joissa ei ole mitään salaista. Esimerkiksi Suomessa rasismi- ym. höpötutkijat pitävät salaliittoteoriana sitä näkemystä, että media suhtautuu naiivisti ja puolueellisesti maahanmuuttoon ja vihamielisesti maahanmuuttokriittisiin. Aivan kuin tässä olisi jotain epäselvää tai salaista.

George Soros kannattaa täysin avoimesti hyvin liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Hän sanoo suoraan, että Euroopan pitäisi ottaa laillisesti sisään se määrä ihmisiä, joka nyt pyrkii tänne laittomasti. Hän myös rahoittaa avokätisesti poliitikkoja ja järjestöjä, jotka edistävät hänen agendaansa. Tämä ei ole salaista.

George W. Bush.

Tämän päivän Financial Timesissä kerrotaan, että vuonna 2004 Soros tuki George W. Bushin uudelleenvalintaa vastustanutta kampanjaa 27 miljoonalla dollarilla. Saman verran hän käytti Clintonin kampanjan tukemiseen vuonna 2016. Tänään käytäviin kongressin välivaaleihin hän on osallistunut 10 miljoonalla.

Hillary Clinton.

Kiinnostavaa on sekin, että kaikki ovat huolissaan oletetuista tai kuvitelluista ruplavirroista kansallismielisille puolueille ja pitävät niitä vaarallisena vaikuttamisena länsimaiden vaaleihin.

Sen sijaan on salaliittoteoriaa ja antisemitismiä olla huolissaan Sorosin täysin avoimista dollarivirroista globalistipuolueille. Eikö se ole huolestuttavaa vaikuttamista?

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Halla-aho: Sorosta ei saa arvostella, koska hän on juutalainen”

 1. Halla-aho on totuuden ja kusetuksen alkulähteillä nyt. Siksipä kukaan ei tajuakaan mitään.
  Olen kyllä todella turhautunut ihmisten ajattelukykyyn ja havahtumiseen.

  Valtamedia tiedetään valheelliseksi, vähintään puolueelliseksi tietyissä kysymyksissä.
  Heimo joka hallitsee valta-mediaa on kuitenkin kaikien mielestä pyhän suojeluksen hoivissa ja holo-holot vielä mielissä.

  Ja kun ne matutkin on niiden vihollisia….

  Kusetus on niin syvällä ja pitkällä aikavälillä johdettua, että pää ei osaa tajuta.

 2. Tätä samaa asiaa sitä on tullut kahvipöytä keskusteluissa ihmetellyksi ääneen useitakin kertoja. Pelko joksikin natsiksi leimaamisesta on niin käsittämättömän suurta, että voidaan sanoa toisen maailmansodan jälkeisen valtavan propaganda kampanjan tehneen valtaväestölle sen mitä sen suunniteltiinkin tekevän: Sulkevan meidän suumme. Ruotsalaisetkin ovat kuohinneet itse itsensä aivan täysin omassa maahanmuutto keskustelussaan, jota he eivät siis ole edes voineet käydä pelkän leimautumisen pelossa. Täysin vasemmistolaisten käsissä oleva valta- eli valhemedia vielä höystää tätä jatkuvaa pelkkää vaientamisen kulttuuria, joka on ehdottoman täysin sanan- ja sanomisen vapauden ja myös demokratian vastaista toimintaa.

  Seuraavissa vaaleissa kannattaa miettiä hyvin tarkkaan, ketä äänestää. Äänestääkö sen puolesta, että joutuu olemaan loppuelämänsä ajan aina vaiti ja hyväksymään aivan vastaan sanomatta aivan kaiken typeryyden, mitä vain eteen kannetaan, vai äänestääkö jatkossa toisin. Niin voi vielä tehdä. Äänestää toisin, ja olla antamatta ääntään näille nykyisille valtapuolueille, näille epäisänmaallisille suoranaisille Suomen syöjille. Suomen valtapuolueet kumartavat vieraita tahoja, eivätkä ne aja enää meidän suomalaisten etuja tässä maailmassa. On aika kääntää heille ja heidän kaltaisilleen selkänsä.

  Vain yksi puolue uskaltaa enää meitä suomalaisia puolustaa. Asia kannattaa huomioida, ja jatkossa myös MUISTAA tämä asia vaaliuurnilla. Maailma on sellainen, millaiseksi me itse sen teemme itsellemme.

 3. Hyvin ja järkevästi sanottua etniseen alkuperään viittauksista ja salaliittoteorioista, joita levittävät rasismi ja muut postmodernistitutkijat. Näistä tutkijoista esimerkiksi tutkimus, jossa todetaan heterous ei ole luonnollinen annettu ominaisuus, vaan yhteiskunta tekee heteroja kasvatuksellisesti.
  Postmoderni tutkimus on lännen tutkimukseen levinnyt syöpä, jonka metastaaseja on vähän joka alalla. Ilmastonmuutotiede taitaa olla se tappava etäpesäke läntiselle maailmalle USA poisluettuna.

  Mainittu Soros investoi uusiutuvaan energiaan (Tesla ym.) ja tukee ilmastonmuutosta. Voi olla suuri tekijä ilmastohuijauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *