Halla-aho: Helsingin kaupungin tiloja ei pitäisi vuokrata muslimeille

Kaupunginvaltuutettu Mohamed.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebook-sivullaan:

Filosofian tohtori Jussi Halla-aho.

Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli eilen valtuutettu Mohamedin aloitetta, jonka mukaan kaupungin tiloja ei pitäisi vuokrata rasistisille yhteisöille.

Perussuomalaiset esittivät asian palauttamista valmisteluun siten, että kaupungin tiloja ei vuokrattaisi myöskään yhteisöille, jotka eivät ole sitoutuneet länsimaiseen käsitykseen naisten ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien yhdenvertaisista oikeuksista.

Vasemmisto vastusti tällaista ajatusta yksimielisesti. Kokoomuksesta sentään muutama äänesti tyhjää tai jätti kokonaan äänestämättä.

Kuten huomaamme, kaikki on suhteellista.

Halla-ahon päivityksessään julkaisema kuva.

Lähde: facebook.com

tamtam@urkki.net

Comments

comments

3 Replies to “Halla-aho: Helsingin kaupungin tiloja ei pitäisi vuokrata muslimeille”

  1. “Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli eilen valtuutettu Mohamedin aloitetta, jonka mukaan kaupungin tiloja ei pitäisi vuokrata rasistisille yhteisöille.”
    Kuka päättää mikä on “rasistinen yhteisö” ansku mä arvaan vihreät virkamiehet.

  2. Suvakkien logiikan mukaan muslimien arvostelu on rasismia. Eikös silloin olisi loogista määritellä muslimien vääräuskoiseksi nimittely rasismiksi myös?

  3. Tästä saisi hyvän lehtijutun: Helsingin vasemmisto ryhtyi vastustamaan seksuaalivähemmistöjen ja naisten tasa-arvoa! Ei vain taida Iltiksessä sellaista juttua näkyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *